Įkraunama...
Įkraunama...

Bandom su kiaušialąstės donore

QUOTE(Mary8 @ 2013 10 17, 13:11)
Sveikos,mergaites,pas mane viskas einasi puikiai ispnktavo 13 kiasialasci apsivaisino ir vystosi 8 thumbup.gif I klinika nereikia skambinet jie duoda slaptazodi,su kurio prisijungi prie informacijos klientams,kur kasdien jie duoda informacija apie tavo embrionus smile.gif MB syryt isvaziavo namo,likau viena laukti susitikimo su savo mazuciu,tresiu uztenkamai laiko pailset,kas tikrai svarbu pries isodinima.  bye1.gif

spaudziam kumscius toliau wub.gif ilsekis wub.gif
Atsakyti
Mary 8, saunios naujienos pas jus 4u.gif Kuo didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
4u.gif saunios naujienos, dabar lauksim isodinimo smile.gif Man irgi viena tik sodino, bet as ji viena vieninteli ir teturejau, nes kitos kiausialastes neapsivaisino, bet tas vienintelis dabar ant ranku biggrin.gif Ir metu man nemaziau kaip tau, taigi pirmyn su iskelta galva biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 18 spalio 2013 - 00:34
QUOTE(Mary8 @ 2013 10 17, 13:11)
Sveikos,mergaites,pas mane viskas einasi puikiai ispnktavo 13 kiasialasci apsivaisino ir vystosi 8 thumbup.gif I klinika nereikia skambinet jie duoda slaptazodi,su kurio prisijungi prie informacijos klientams,kur kasdien jie duoda informacija apie tavo embrionus smile.gif MB syryt isvaziavo namo,likau viena laukti susitikimo su savo mazuciu,tresiu uztenkamai laiko pailset,kas tikrai svarbu pries isodinima.  bye1.gif

sėdu ir aš ant palaikymo komandos suoliuko. Ir linkiu didžiausios tolimesnės sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu, merginos ,uz palaikyma,juk ne su bet kuom galiu pasidalint savo naujienom,tik jus suprantat koks svarbus man sis gyvenimo momentas.Mano astntukas vystosi pikiai viai atitinka reikalavimus.ziresim kaip rytoj.Dar trys dienos panuobodziaut toj Cekijio,nes cia tilrai absoliuciai ner kas veikt,neimanoma susikalbet nei angliskai nei rusiskai,o be kalbos pacios suprantat sad.gif
Atsakyti
Labtis visoms likimo draugems,pagaliau mano mazuliukas pas mane,duok dieve,kad jam patiktu pas mane ir as patapciau nestuke.gif Taigi syryt iki labai geros kokybes isaugo5blastutes,viena isodino 4uzsalde.Negalvojau,kad tas isodinimas toks greitas ir absoliuciai nieko nejauti thumbup.gif Taigi klinika,rekomenduociau thumb_yello.gif profesionalumui ir organizuotumui nera lygiu,personalas paslagus ir demesingas.Siandien dar ilsiuosi o ryt ryte namo bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(Mary8 @ 2013 10 21, 12:02)
Labtis visoms likimo draugems,pagaliau mano mazuliukas pas mane,duok dieve,kad jam patiktu pas mane ir as patapciau nestuke.gif Taigi syryt iki labai geros kokybes isaugo5blastutes,viena isodino 4uzsalde.Negalvojau,kad tas isodinimas toks greitas ir absoliuciai nieko nejauti thumbup.gif Taigi klinika,rekomenduociau  thumb_yello.gif profesionalumui ir organizuotumui nera lygiu,personalas paslagus ir demesingas.Siandien dar ilsiuosi o ryt ryte namo bye1.gif

4u.gif Sekmes tau Dideliausios, lauksim dabar kartu 4u.gif Labai smagu, kad pradzia tokia gera, ilsekis ir glostyk pilveli ir uz dvieju savaiciu tikimes sulaukti tik teigiamo atsakymo wub.gif
Atsakyti
Mary 8, 5 blastukes tai lb geras derlius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ilsekis ir jaukink maziuka, tikim teigiamu NT 4u.gif Kaip dziugu!

Panasu, kad pas mus bus 2 mergickos wub.gif wub.gif
Atsakyti
Taip,iki siol viskas klojasi idealiai,tikiuosi taip eisis ir toliau,kalbinu maziu visokiais budais,paziuresim kaip jis cia apsispres ax.gif Kaip fainai Pepe,kad pas tave mergaites,tavo vyras bus tarp moteru pagarbintas thumbup.gif
Atsakyti
Kokia tema wub.gif
perskaiciau viska - taip gera gera paliko, tokia silta ir teigiama tem
labai dziaugiuosi uz tas, kurioms pasiseke ir laikau kumscius uz laukiancias teigiamo nt
Atsakyti
QUOTE(Mary8 @ 2013 10 21, 19:08)
Taip,iki siol viskas  klojasi idealiai,tikiuosi taip eisis ir toliau,kalbinu maziu visokiais budais,paziuresim kaip jis cia apsispres ax.gif Kaip fainai Pepe,kad pas tave mergaites,tavo vyras bus tarp moteru pagarbintas thumbup.gif

wub.gif kaip smagu dėl Tavęs 4u.gif laikom kumščius už tavo mažą stipruoliuką drinks_cheers.gif

Pepe wub.gif wub.gif niu fainaaaaaaa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 10 21, 15:24)
Panasu, kad pas mus bus 2 mergickos wub.gif  wub.gif

Pepyt, kaip faina, dvi mergytės, mano svajonė wub.gif , man rodos, tau labai tinka mergytės, SVEIKINU!!!
Atsakyti