Delena, brangioji
Kad zinotumem koks protokolas kam suveiks Buvau as pasidarius chikagos testus, bet sekiau kitu nei Gorgio protokolu. Mum pavyko....
Tai ir nezinau ar jau didele nauda is tu testu gavau...tik, tiek, kad gavau paaiskinimus sau kodel praeiti kartai buvo nepavyke..kai ir donorines lasteles geros kokybes, ir spermijai geri...
Gal jusu atveju uztektu tik geru donoriniu lasteliu nepabandes niekada nezinosi
Pepe,
labai labai gera girdeti, kad po tavo vizito pas gydytoja naujienos tokios geros
Grazaus ir lengvo nestumo Kaip tu jautiesi dabar?
labai labai gera girdeti, kad po tavo vizito pas gydytoja naujienos tokios geros
QUOTE(GingerBella @ 2013 07 28, 09:36)
Pepe,
Sveikute. Mes miegam ir valgom daug. Jauciuos gerai, jokiu rytiniu pykinimu. Siandien vel susitikom su maziukais. Abu sveiki, sirdutes plaka, vienas net judejo. Vel pasikroviau ramumos ir lauksim 12-13 sav.
Jau nutraukiau antibus, gcsf. Ryt pradesiu mazinti estrogeno tabletytes.
Pepe,
kaip miela aukite, aukite, graziai ir lengvai
Primink prasau, o su TB turtu viskas OK buvo?
kaip miela aukite, aukite, graziai ir lengvai
Primink prasau, o su TB turtu viskas OK buvo?
QUOTE(GingerBella @ 2013 07 29, 01:04)
Jo, maniskis visai be problemyciu. Jam net antibu nereikejo gert ir antioksidantiniu vitaminu. Jo fregmentacijos testas lb geras buvo. Tik 4% su nukrypimais. Nelabai zinau ka tai reiskia
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 08 01, 22:07)
Jo, maniskis visai be problemyciu. Jam net antibu nereikejo gert ir antioksidantiniu vitaminu. Jo fregmentacijos testas lb geras buvo. Tik 4% su nukrypimais. Nelabai zinau ka tai reiskia
tai reiskia, kad iki 15% (jeigu tiksliai skaiciuka pamenu) - yra tobula
Labai labai dar ir dar karta del jusu dziaugiuosi
QUOTE(GingerBella @ 2013 08 01, 16:17)
tai reiskia, kad iki 15% (jeigu tiksliai skaiciuka pamenu) - yra tobula
Aciu GingerBella Linkiu, kad viskas susideliotu tik i geraja ir pas jus Stiprybes tau
Sveikos, ziuriu ramu temutej Kaip jums sekasi merginos kovoti? Gal kokiu naujienu turit?
Pepe, kaip auga jusu maziukai?
[/quote]
Sveikute Kokios naujienos pas pacia? Gal kas paaiskejo kliniku rinkimosi fronte?
Tikiu, kad auga maziukai, nes as priaugu kas savaite. Paskutini karta maciau savo maziukus 10 savaiteje, jau oficialiai uzregistruota esu kaip nestuke pas vidaus daktara (cia nuo 12 sav. tik pradeda demesi kreipti:), ryt einu rimtesnei apziurai pas gine, tikiuos , kad viskas gerai bus. Spalio pradzioje turiu pirmaji oficialuju valstybini scana ligoninej, kurioje man paskyre gimdymo vieta.
Dar reikia pas akusere uzsiregistruoti prie namu. Nes kas menesi bus patikrinimai arba pas akusere, arba pas vidaus daktara, ir dar ligonineje...Nu prasides lankymosi maratonai:)
Tai va, judam po biskuti...jau pirma trimestra perzengem....
Lb tikiuos, kad rytojaus naujienos bus tik geros
[/quote]
Sveikute Kokios naujienos pas pacia? Gal kas paaiskejo kliniku rinkimosi fronte?
Tikiu, kad auga maziukai, nes as priaugu kas savaite. Paskutini karta maciau savo maziukus 10 savaiteje, jau oficialiai uzregistruota esu kaip nestuke pas vidaus daktara (cia nuo 12 sav. tik pradeda demesi kreipti:), ryt einu rimtesnei apziurai pas gine, tikiuos , kad viskas gerai bus. Spalio pradzioje turiu pirmaji oficialuju valstybini scana ligoninej, kurioje man paskyre gimdymo vieta.
Dar reikia pas akusere uzsiregistruoti prie namu. Nes kas menesi bus patikrinimai arba pas akusere, arba pas vidaus daktara, ir dar ligonineje...Nu prasides lankymosi maratonai:)
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 08 26, 19:29)
Ech... baltu pavydu pavydziu jusu seimai bet aisku nepiktai linkiu, kad viskas klostytusi tik gerai
pas mus tai niekas neaiskeja. Labai nekokia finansine padetis dabar. Vyra numazino pareigose, as nerandu darbo. Dabar jis tures isvykti i komandiruote neaisku kuriam laikui. Zodziu atrodo lyg visi butu susimoke pries mus, kad niekur nevaziuotume ir nieko nedarytume. Buvau cia gal koki menesi nuvijus visas mintis apie vaikuti i sona, bet dabar vel kazkaip uzpludo tie visi jausmai. Labai psichologiskai sunku istverti viska, kyla ivairiu minciu. Jau pradedu mastyti, kad gal reikia pasiduoti net nepradejus kovoti ir tiesiog gyventi be leliu arba isivaikinti, bet nesinori tokio gyvenimo. O kovai atrodo neturiu nei jegu nei finansiniu galimybiu, laukti irgi negalim, nes laikas musu priesas kaip ir... Zodziu biski depresuoju, bet vistiek labai dziaugiuosi uz tave, tu stipri moteris
As visada tikejau, kad niekas nevyksta siaip sau...yra viskam paaiskinimas...Gal kaip sakai,paprasciausiai nelaikas...arba zmogus save apgaudineja(is baimes ar kitu priezasciu vedinas) ir ne taip prioritetus susidelioja
Musu paskutini karta, irgi, tai vyras daug dirbo, tai as darba pakeiciau..ir vis kazkaip mum nesusideliodavo nuvykimas pirmam vizitui i Graikija...Bet pries 2 sav. atostogas vyrui sakau, turim 2 savaites, is ju galim paskirti laika nuvykti pas daktarus...Vyrui aisku netiko ta mintis is pradziu...bet paskui pakalbejom, kad gal mes ne tuos dalykus i pirmas vietas statom, kas mum is tikro svarbiau? Ir viskas susideliojo...ir paatostogavom, tik tada aisku keliose salyse, ir aplankem daktaryte, pasidariau fystero...Ir po to buvom jau procese...lb greitai vaziavau atgal pasiimti savo zirniuku, o ir darbe, kad ir naujame, pasakiau...man reikia keliu dienu laisvu....
Aisku, situacijos skirtingos musu...bet patarciau nors bent karta pabandyti...gal to karto jum ir uztektu savo stebukliukam sulaukti....
Buvo tikrai skaudziu kritimu , bet po to 7-ojo laimingojo pamirsau visas asaras,kancias, nusivylimus...dabar pilna tik geru emociju ir praeities prisiminti nenoriu...
Kainavo musu maziukai mum visko daug...bet jie viso to verti...tokia jau ju atejimo kaina i musu seima...Mes tik dziaugiames, kad va...PAGALIAU...
Jau daugiau zmoniu pasakom savo naujienas, keista jaust, matyt, kai zmones iki asaru susijaudina/dziaugias musu laime.
Doviem, linkiu jum nebijoti ir rasti jegu, galimybiu bent vienam bandymui
Musu paskutini karta, irgi, tai vyras daug dirbo, tai as darba pakeiciau..ir vis kazkaip mum nesusideliodavo nuvykimas pirmam vizitui i Graikija...Bet pries 2 sav. atostogas vyrui sakau, turim 2 savaites, is ju galim paskirti laika nuvykti pas daktarus...Vyrui aisku netiko ta mintis is pradziu...bet paskui pakalbejom, kad gal mes ne tuos dalykus i pirmas vietas statom, kas mum is tikro svarbiau? Ir viskas susideliojo...ir paatostogavom, tik tada aisku keliose salyse, ir aplankem daktaryte, pasidariau fystero...Ir po to buvom jau procese...lb greitai vaziavau atgal pasiimti savo zirniuku, o ir darbe, kad ir naujame, pasakiau...man reikia keliu dienu laisvu....
Aisku, situacijos skirtingos musu...bet patarciau nors bent karta pabandyti...gal to karto jum ir uztektu savo stebukliukam sulaukti....
Buvo tikrai skaudziu kritimu , bet po to 7-ojo laimingojo pamirsau visas asaras,kancias, nusivylimus...dabar pilna tik geru emociju ir praeities prisiminti nenoriu...
Kainavo musu maziukai mum visko daug...bet jie viso to verti...tokia jau ju atejimo kaina i musu seima...Mes tik dziaugiames, kad va...PAGALIAU...
Jau daugiau zmoniu pasakom savo naujienas, keista jaust, matyt, kai zmones iki asaru susijaudina/dziaugias musu laime.
Doviem, linkiu jum nebijoti ir rasti jegu, galimybiu bent vienam bandymui
Labutis merginos Temute rami, niekas nieko neraso:) Idomu gal kuri jau esat bandymuose?