merginos, bukit geros, atsakykit i mano klausimus labai jusu prasau
Is kelinto karto pavyko? ar baigesi sekmingai viskas, ar nebuvo, kad veliau zirniukas pabegtu? Kur gydetes?
Sie klausimai man labai rupi, nes norisi tureti siek tiek informacijos is patirties kaip sakant, kad zinociau, ko tiketis galima, o ko geriau nesitiketi.
Doviem, brangioji, tos temutes gyventoju nedaug dar. Tik va paskutiniu metu paneles cia uzklista. Cia musu 7 kartas, bet tikrai yra paneliu, kuriom pavyko ir is pirmo karto. Priklauso kokios pas jus problemeles, kokia donore pasitaikys, koks protokolas, ir kiek sekmingi esat. Manau, kad pigiau nei 4000 euru nerasit. Surasyk mazut man visus klausimus, pasistengsiu atsakyti, turiu dar as viena faila, persiusciau i emaila is kokiu kliniku rinkaus. Parasyk man i zinute.
QUOTE(doviem @ 2013 06 27, 14:10)
merginos, bukit geros, atsakykit i mano klausimus labai jusu prasau
Is kelinto karto pavyko? ar baigesi sekmingai viskas, ar nebuvo, kad veliau zirniukas pabegtu? Kur gydetes?
Sie klausimai man labai rupi, nes norisi tureti siek tiek informacijos is patirties kaip sakant, kad zinociau, ko tiketis galima, o ko geriau nesitiketi.
Labukas
O tu nori darytis su donorinem? Jeigu pas tave problema tik kiausialastese, tai pastojimo procentas pakyla net iki 60% Bet jeigu yra kitu problemeliu, tada reikia tirtis ir vartot vaistukus, kol tyrimai parodys, kad viskas oki. Bet deja, kartais prireikia keliu IVF, kad suzinotum priezasti kodel negali pastoti.
As turejau 5 IUI, du IVF su spec prosedurom, kaip ICSI ir AHA ir trecia IVF su donorine, kuris buvo laimingas, nepaisant to, kad sodinimui liko vienas vienintelis embrioniukas
Doviem, linkiu tau sekmes dideliausios einant siuo tikrai nelengvu daug sveikatos ir nervu kainuojanciu keliu
QUOTE(jolantulia @ 2013 06 28, 11:42)
Doviem, linkiu tau sekmes dideliausios einant siuo tikrai nelengvu daug sveikatos ir nervu kainuojanciu keliu
Laba aciu uz palinkejima, to paties linkiu visoms cia esancioms pas mane problema, kad yra menopauze ar tai issekimas kiausidziu ar dar koks velnias. Man dar tik 25 bus, pozymius jauciau jau nuo kokiu 18-19metu karscio bangos mane puldavo, niekada normaliai/reguliariai nesu sirgus visada i metus po kelis kartus tik, kol galiausiai visai nebesusirgau, dabar tik su vaistais sergu. Gerai tie vaistai tik tuo, kad nuima menopauzes pozymius- nekankina karscio bangos, nemiga ir kt., bet ziuriu kuo toliau tuo skausmingiau sergu, si karta jau isvis vos sugebejau is lovos islipti, kad vaistu isgerti nuo skausmo ir tai padejo tik trumpam Kiek kalbejau su gydytojais tai visi tik ir sako, kad seimos pagausejimui yra du keliai: donorine kiausialaste arba isivaikinimas viena vertus tai labai mane liudina, kita vertus dziaugiuosi, kad turiu bent tokias galimybes tureti vaikuciu tiesa dar vyras netirtas, dar neaisku kaip ten su juo kas, jeigu ir pas ji kas nors bus blogai tai manau, net nebandysim tada su donorine kiausialaste ir donorine sperma, jau tada turbut geriau isivaikinti iskart, nes antraip bus be proto dideliu pinigu leidimas su neaisku kokia tikimybe, kad pavyks ir vistiek tai nebus nei vieno is musu genetinis vaikas nors taip norisi pajausti gyvybe savyje zodziu vis dar drasko visokios abejones, nors kaip ir kalbame su vyru, kad lyg nuo rudens bandysim kazkur kreiptis jau rimciau.
Galvojam apie Latvijos klinikas, gal ka patartumet? Jus cia vistiek visos jau daugiau zinot apie viska, as dar "zalia" cia
QUOTE(doviem @ 2013 06 28, 09:26)
Laba aciu uz palinkejima, to paties linkiu visoms cia esancioms pas mane problema, kad yra menopauze ar tai issekimas kiausidziu ar dar koks velnias...
Vaje, pas tave tikrai isskirtinis atvejis, lab uzjauciu. Tik nenukabinkit nosies, stebuklu siam gyvenime tikrai buna Reikia lab tiketis, kad Tavo vyro grikiukai sveiki ir stiprus, o tada pirmyn
As del kliniku patart nelabai ka galiu, nes mano visos proceduros darytos Islandijoje, nes as cia gyvenu. Bet is mergaiciu, jau prakalusiu tame reikale dantis tikrai sulauksi komentaru ir patarimu
QUOTE(jolantulia @ 2013 06 28, 12:43)
Vaje, pas tave tikrai isskirtinis atvejis, lab uzjauciu.
Sitas sakinys manes nepaguode as maniau, kad cia visos del tos pacios ar panasios problemos susirinko, o pasirodo ne na lauksiu atsakymu toliau ir vis dar viliuosi, kad kadanors, kaip nors ir mes turesim savo stebukliuka, o geriausia keli stebukliukai vienu kartu, kad ir trys
Doviem, as tau pasistengsiu atrasyt
Musu skaiciukai paaugo daugiau nei tikejaus:) Mazdaug 2,5 karto Svajones pildos
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 06 28, 13:14)
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 06 28, 16:14)
niu tai žiū bus du. oi, kaip džiaugiuos už Tave. mėgaukis šia akimirka, apie kurią taip ilgai svajojai ir grūmeisi.
Jolantulia ir Tino
Labai labai dziaugiuosi, praskaidrinai diena
[quote=Pepe/ilgakojine,2013 06 28, 16:14]
[/quote
Kaip super... labai dziugu...
[/quote
Kaip super... labai dziugu...