Pepe, didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai labai dziaugiuosi uz Jusu seima ir linkiu augti ir stipreti, gal net visu triju mazyliu sulaukti
turiu dar toki klausima tiek Jums Pepe, tiek kitoms merginoms: kiek kartu bandete su donorem, is kelinto karto kurioms pavyko, kokiose klinikose ir ar nebuvo taip, jog uzsikabines zirniukas pabegdavo veliau. Mes su vyru dar vis svarstome si klausima, man baisu pradeti, nes zinau, kad gali buti nusivylimu ir t.t. plius finansine padetis nekokia, patys tokiu sumu nei per kur nesukaupsim, tam kreipsimes i mano tevelius, nes jie siulo pagalba siuo klausimu, vyro tevams nieko nesakom, jie konservatyvus labai tad manom, kad nesuprastu tokio dalyko...
is anksto dekoju uz jusu atsakymus ir dar karta labai labai sveikinu Pepe
Pepe, laaaaabai dziaugiuos uz Tave Linkiu tau tolimesniu didejanciu skaiciuku ir malonaus nesiojimo Laaaaabai laukiam nestukiu skyrelyje ir kuo greiciau
Mano kaip patvirtintukos diena siandien prasidejo anksti Penkta ryte jau pabudau nuo alkano skrandzio skausmo. Mat as vakar bekebdama vyrui pyragus i darba nunesti, prisikisau visko, prisiragavau..pagrindas saldziu pertepimu (svenciau vakar savaip:)) velai vakare...
Dabar galva pilna minciu, rupesciu atsirado:) Vaistus reikia susiziureti, kad nepritrukciau, susiziureti koki ten testa turiu daryti kas 10-14 d., kas kraujo baltasias lasteles tikrinti...kazkas ten turi vykti gscf naudojant....reikia naujos pastoges vel ieskoti..nes pries kelis menesiu persikelem i mazesni butuka...siaip del aplinkos pakeitimo...tai cia netilpsim:)
Bet kas labiausia mane neramina...mes buvom suplanave kelione po europa siais metais, kuri turetu prasideti po 2,5 savaiciu....Kemperis uzsakytas...zmones surinkti...Is tikruju tai ne musu ideja buvo, mes tik prisijungem...bet nezinau ka daryti...nei rizikuoti noris, ir neaisku ka tiem zmonem pasakyti...Nepirma cia musu kelione butu, nu jos tikrai aktyvios, o jau as dabar jauciu nuovargi...po darbo grizus pirmoje vietoje einu lovon, pasivolioju, po to galima ir darbelius dirbti is kitos puses atostogos jau paimtos, nesustabdysi...Is vienos puses atrodo, kad dabar maziukai svarbiausia, o is kitos, nu gal nieko nenutiktu Ir vyras jau man vakar sake- dabar tavo pareiga/seimos darbas -saugot save ir mazylius, nes megsti perlekti lazda
Tai tokiomis dilemomis prasidejo diena musu:) Tikiuos greitai viskas susidelios.
Geros jum dieneles, brangiosios
Dabar galva pilna minciu, rupesciu atsirado:) Vaistus reikia susiziureti, kad nepritrukciau, susiziureti koki ten testa turiu daryti kas 10-14 d., kas kraujo baltasias lasteles tikrinti...kazkas ten turi vykti gscf naudojant....reikia naujos pastoges vel ieskoti..nes pries kelis menesiu persikelem i mazesni butuka...siaip del aplinkos pakeitimo...tai cia netilpsim:)
Bet kas labiausia mane neramina...mes buvom suplanave kelione po europa siais metais, kuri turetu prasideti po 2,5 savaiciu....Kemperis uzsakytas...zmones surinkti...Is tikruju tai ne musu ideja buvo, mes tik prisijungem...bet nezinau ka daryti...nei rizikuoti noris, ir neaisku ka tiem zmonem pasakyti...Nepirma cia musu kelione butu, nu jos tikrai aktyvios, o jau as dabar jauciu nuovargi...po darbo grizus pirmoje vietoje einu lovon, pasivolioju, po to galima ir darbelius dirbti is kitos puses atostogos jau paimtos, nesustabdysi...Is vienos puses atrodo, kad dabar maziukai svarbiausia, o is kitos, nu gal nieko nenutiktu Ir vyras jau man vakar sake- dabar tavo pareiga/seimos darbas -saugot save ir mazylius, nes megsti perlekti lazda
Tai tokiomis dilemomis prasidejo diena musu:) Tikiuos greitai viskas susidelios.
Pepe, sudėtinga dėl kelionės Aišku, klausyk savo organizmo..Tik turėk galvoje, kad savijauta gali labai pasikeisti per tas dvi savaites. Galbūt labai gerai jausies,viskas bus gerai ir norėsis važiuoti. bet gali būti ir kitaip. Aš vos nueidavau nuo wc iki lovos vakare, iš Kauno išvažiuoti man atrodė misija neįmanoma, vemdavau visą parą non-stop. aišku, tokie atvejai reti, bet būna. Ir dar palauk gal pirmojo vizito pas medikus, kad pasakytų, kaip viskas atrodo, ar gerai įsitvirtino ir t. t. Jei yra nors kokia rizika, ilgai važiuoti nerekomenduojama, net ir maža vibracija gali turėti neigiamą poveikį. Apsvarstyk viską tiesiog
QUOTE(KittyKitty @ 2013 06 27, 08:46)
Pepe, sudėtinga dėl kelionės Aišku, klausyk savo organizmo..Tik turėk galvoje, kad savijauta gali labai pasikeisti per tas dvi savaites. Galbūt labai gerai jausies,viskas bus gerai ir norėsis važiuoti. bet gali būti ir kitaip. Aš vos nueidavau nuo wc iki lovos vakare, iš Kauno išvažiuoti man atrodė misija neįmanoma, vemdavau visą parą non-stop. aišku, tokie atvejai reti, bet būna. Ir dar palauk gal pirmojo vizito pas medikus, kad pasakytų, kaip viskas atrodo, ar gerai įsitvirtino ir t. t. Jei yra nors kokia rizika, ilgai važiuoti nerekomenduojama, net ir maža vibracija gali turėti neigiamą poveikį. Apsvarstyk viską tiesiog
Sveikutes
As irgi visiskai pritariu Kitty nuomonei Manau,kad perdaug paaukota ir laukta sio stebuklo,tad bent jau gauk gydytoju palaiminima vaziuoti,nes kaip ir pati minejai kad kelione aktyvi Nors as tavo vietoj atsisakyciau-bus tu dar kelioniu
O dabar klausyk vyro,jis laaaabai teisingai pasake-dabar tavo darbelis rupintis ir saugoti save ir mazylius
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 06 27, 08:12)
Mano kaip patvirtintukos diena siandien prasidejo anksti Penkta ryte jau pabudau nuo alkano skrandzio skausmo. Mat as vakar bekebdama vyrui pyragus i darba nunesti, prisikisau visko, prisiragavau..pagrindas saldziu pertepimu (svenciau vakar savaip:)) velai vakare...
Man irgi reikėjo spręsti tokį patį klausimą
Mes buvome suplanavę kruizinę kelionę, buvome viską sumokėję, užsisakę skrydžius, viešbučius ir t.t. Tuo metu man buvbo 7 savaitės Žinoma, pas mane buvo problemyčių, kokių pasd tave gal nebus. Bet gyd pasakė "Susidėliokit prioritetus". Ką mes ir padarėm. Be to yra įstatymas, kad ligos atveju pinigėlius turi gražinti (jei kelionė pirkta ne internetu). Mums išdavė pažymą, kad gresiantis persileidimas, tada turi gražinti abiem. Mūsų atveju kompanija leido perleisti kelionę kitiem už mūsų pirktą kainą, ką ir padarėme nes buvome pirkę už labai gerą kainą. Na o lėktuvų bilietai, žinoma, nuplaukė. Bet negaila buvo nei kiek, nes kitas IVF būtų kainavęs brangiau, ir čia tik kas liečia pinigus, o visa kita... Blogiausia buvo man šioje situacijoje, kad taip anksti paaiškėjo priežastis kodėl nevažiuojame, o kompanija tai buvo virš 20 žmonių, bet ai
Pepe, nerealiai dziaugiuosi, sveikinu Lengvo nestumo, taip ilgai laukto...
Del keliones- nevaziuociau Tiek laukta ir ideta pastangu, geriau pagulinek namie ir pasivaikscioti iseik ramiai netoliese, keliones metu gali jaustis nuvargusi, mieguista, o jeigu dar pykinimas Busena pageres tik apie 12 sav. , tada atsiras jegu ir noro kazka nuveikt
Del keliones- nevaziuociau Tiek laukta ir ideta pastangu, geriau pagulinek namie ir pasivaikscioti iseik ramiai netoliese, keliones metu gali jaustis nuvargusi, mieguista, o jeigu dar pykinimas Busena pageres tik apie 12 sav. , tada atsiras jegu ir noro kazka nuveikt
Pepe, dėl kelionės paklausyk vyro. juk ne pirma ir ne paskutinė kelionė, geriau atostogas praleiskit kartu, ramiai dabar saugok savo pilvinukus
OJ, Pepe, Visa širdim džiaugiuosi už JUS Linkiu skaičiukams augti, mažyliams didėti, mamytei ilsėtis, o tėveliui lepinti jus Niu fantastika
Pepiuk, nerealiai džiaugiuosi už Tave
Va va, ir pas mane buvo panasi situacija, kai pastojau, sausi planavom keliones i Florida po to i Lietuva, tik kad dar nebuvom bilietu nusipirke. Atidejom keliones be gailescio, (na truputi ir gaila buvo, kad nepamatysiu taip ilgai savo artimuju), bijojom rizikuoti, tikrai tiek buvo svajota, ideta pastangu, laukta.... Vaikelis dabar musu pirmoje vietoje, o keliones anksciau ar veliau vel ivyks
Palergonija, sekanti Tu!!!!! Kaip sekasi ilsetis? kada mazdaug planuojat pradeti sekanti karta IVF? Ar zinot kur darysit?