Įkraunama...
Įkraunama...

Bandom su kiaušialąstės donore

Pepe, didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif labai dziaugiuosi uz Jusu seima ir linkiu augti ir stipreti, gal net visu triju mazyliu sulaukti thumbup.gif
turiu dar toki klausima tiek Jums Pepe, tiek kitoms merginoms: kiek kartu bandete su donorem, is kelinto karto kurioms pavyko, kokiose klinikose ir ar nebuvo taip, jog uzsikabines zirniukas pabegdavo veliau. Mes su vyru dar vis svarstome si klausima, man baisu pradeti, nes zinau, kad gali buti nusivylimu ir t.t. plius finansine padetis nekokia, patys tokiu sumu nei per kur nesukaupsim, tam kreipsimes i mano tevelius, nes jie siulo pagalba siuo klausimu, vyro tevams nieko nesakom, jie konservatyvus labai tad manom, kad nesuprastu tokio dalyko... unsure.gif
is anksto dekoju uz jusu atsakymus ir dar karta labai labai sveikinu Pepe ploja.gif
Atsakyti
nuostabios naujienos wub.gif
Atsakyti

Pepe, laaaaabai dziaugiuos uz Tave wub.gif Linkiu tau tolimesniu didejanciu skaiciuku ir malonaus nesiojimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laaaaabai laukiam nestukiu skyrelyje ir kuo greiciau thumbup.gif
Atsakyti
Mano kaip patvirtintukos nestuke.gif diena siandien prasidejo anksti biggrin.gif Penkta ryte jau pabudau nuo alkano skrandzio skausmo. Mat as vakar bekebdama vyrui pyragus i darba nunesti, prisikisau visko, prisiragavau..pagrindas saldziu pertepimu doh.gif (svenciau vakar savaip:)) velai vakare...
Dabar galva pilna minciu, rupesciu atsirado:) Vaistus reikia susiziureti, kad nepritrukciau, susiziureti koki ten testa turiu daryti kas 10-14 d., kas kraujo baltasias lasteles tikrinti...kazkas ten turi vykti gscf naudojant....reikia naujos pastoges vel ieskoti..nes pries kelis menesiu persikelem i mazesni butuka...siaip del aplinkos pakeitimo...tai cia netilpsim:)
Bet kas labiausia mane neramina...mes buvom suplanave kelione po europa siais metais, kuri turetu prasideti po 2,5 savaiciu....Kemperis uzsakytas...zmones surinkti...Is tikruju tai ne musu ideja buvo, mes tik prisijungem...bet nezinau ka daryti...nei rizikuoti noris, ir neaisku ka tiem zmonem pasakyti...Nepirma cia musu kelione butu, nu jos tikrai aktyvios, o jau as dabar jauciu nuovargi...po darbo grizus pirmoje vietoje einu lovon, pasivolioju, po to galima ir darbelius dirbti wub.gif is kitos puses atostogos jau paimtos, nesustabdysi...Is vienos puses atrodo, kad dabar maziukai svarbiausia, o is kitos, nu gal nieko nenutiktu wub.gif Ir vyras jau man vakar sake- dabar tavo pareiga/seimos darbas -saugot save ir mazylius, nes megsti perlekti lazda wub.gif
Tai tokiomis dilemomis prasidejo diena musu:) Tikiuos greitai viskas susidelios.
Geros jum dieneles, brangiosios 4u.gif
Atsakyti
Pepe, sudėtinga dėl kelionės g.gif Aišku, klausyk savo organizmo..Tik turėk galvoje, kad savijauta gali labai pasikeisti per tas dvi savaites. Galbūt labai gerai jausies,viskas bus gerai ir norėsis važiuoti. bet gali būti ir kitaip. Aš vos nueidavau nuo wc iki lovos vakare, iš Kauno išvažiuoti man atrodė misija neįmanoma, vemdavau visą parą non-stop. aišku, tokie atvejai reti, bet būna. Ir dar palauk gal pirmojo vizito pas medikus, kad pasakytų, kaip viskas atrodo, ar gerai įsitvirtino ir t. t. Jei yra nors kokia rizika, ilgai važiuoti nerekomenduojama, net ir maža vibracija gali turėti neigiamą poveikį. Apsvarstyk viską tiesiog 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 06 27, 08:46)
Pepe, sudėtinga dėl kelionės g.gif  Aišku, klausyk savo organizmo..Tik turėk galvoje, kad savijauta gali labai pasikeisti per tas dvi savaites. Galbūt labai gerai jausies,viskas bus gerai ir norėsis važiuoti. bet gali būti ir kitaip. Aš vos nueidavau nuo wc iki lovos vakare, iš Kauno išvažiuoti man atrodė misija neįmanoma, vemdavau visą parą non-stop. aišku, tokie atvejai reti, bet būna. Ir dar palauk gal  pirmojo vizito pas medikus, kad pasakytų, kaip viskas atrodo, ar gerai įsitvirtino ir t. t. Jei yra nors kokia rizika, ilgai važiuoti nerekomenduojama, net ir maža vibracija gali turėti neigiamą poveikį. Apsvarstyk viską tiesiog 4u.gif

Sveikutes 4u.gif
As irgi visiskai pritariu Kitty nuomonei drinks_cheers.gif Manau,kad perdaug paaukota ir laukta sio stebuklo,tad bent jau gauk gydytoju palaiminima vaziuoti,nes kaip ir pati minejai kad kelione aktyvi mirksiukas.gif Nors as tavo vietoj atsisakyciau-bus tu dar kelioniu blush2.gif 4u.gif
O dabar klausyk vyro,jis laaaabai teisingai pasake-dabar tavo darbelis rupintis ir saugoti save ir mazylius wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 06 27, 08:12)
Mano kaip patvirtintukos nestuke.gif diena siandien prasidejo anksti biggrin.gif Penkta ryte jau pabudau nuo alkano skrandzio skausmo. Mat as vakar bekebdama vyrui pyragus i darba nunesti, prisikisau visko, prisiragavau..pagrindas saldziu pertepimu doh.gif (svenciau vakar savaip:)) velai vakare...
Dabar galva pilna minciu, rupesciu atsirado:) Vaistus reikia susiziureti, kad nepritrukciau, susiziureti koki ten testa turiu daryti kas 10-14 d., kas kraujo baltasias lasteles tikrinti...kazkas ten turi vykti gscf naudojant....reikia naujos pastoges vel ieskoti..nes pries kelis menesiu persikelem i mazesni butuka...siaip del aplinkos pakeitimo...tai cia netilpsim:)
Bet kas labiausia mane neramina...mes buvom suplanave kelione po europa siais metais, kuri turetu prasideti po 2,5 savaiciu....Kemperis uzsakytas...zmones surinkti...Is tikruju tai ne musu ideja buvo, mes tik prisijungem...bet nezinau ka daryti...nei rizikuoti noris, ir neaisku ka tiem zmonem pasakyti...Nepirma cia musu kelione butu, nu jos tikrai aktyvios, o jau as dabar jauciu nuovargi...po darbo grizus pirmoje vietoje einu lovon, pasivolioju, po to galima ir darbelius dirbti wub.gif is kitos puses atostogos jau paimtos, nesustabdysi...Is vienos puses atrodo, kad dabar maziukai svarbiausia, o is kitos, nu gal nieko nenutiktu wub.gif  Ir vyras jau man vakar sake- dabar tavo pareiga/seimos darbas -saugot save ir mazylius, nes megsti perlekti lazda wub.gif
Tai tokiomis dilemomis prasidejo diena musu:) Tikiuos greitai viskas susidelios.
Geros jum dieneles, brangiosios 4u.gif

Man irgi reikėjo spręsti tokį patį klausimą verysad.gif
Mes buvome suplanavę kruizinę kelionę, buvome viską sumokėję, užsisakę skrydžius, viešbučius ir t.t. Tuo metu man buvbo 7 savaitės nestuke.gif Žinoma, pas mane buvo problemyčių, kokių pasd tave gal nebus. Bet gyd pasakė "Susidėliokit prioritetus". Ką mes ir padarėm. Be to yra įstatymas, kad ligos atveju pinigėlius turi gražinti (jei kelionė pirkta ne internetu). Mums išdavė pažymą, kad gresiantis persileidimas, tada turi gražinti abiem. Mūsų atveju kompanija leido perleisti kelionę kitiem už mūsų pirktą kainą, ką ir padarėme nes buvome pirkę už labai gerą kainą. Na o lėktuvų bilietai, žinoma, nuplaukė. Bet negaila buvo nei kiek, nes kitas IVF būtų kainavęs brangiau, ir čia tik kas liečia pinigus, o visa kita... Blogiausia buvo man šioje situacijoje, kad taip anksti paaiškėjo priežastis kodėl nevažiuojame, o kompanija tai buvo virš 20 žmonių, bet ai irnesakyk.gif
Atsakyti
Pepe, nerealiai dziaugiuosi, sveikinu 4u.gif Lengvo nestumo, taip ilgai laukto...

Del keliones- nevaziuociau schmoll.gif Tiek laukta ir ideta pastangu, geriau pagulinek namie ir pasivaikscioti iseik ramiai netoliese, keliones metu gali jaustis nuvargusi, mieguista, o jeigu dar pykinimas doh.gif Busena pageres tik apie 12 sav. , tada atsiras jegu ir noro kazka nuveikt smile.gif
Atsakyti
Pepe, dėl kelionės paklausyk vyro. mirksiukas.gif juk ne pirma ir ne paskutinė kelionė, geriau atostogas praleiskit kartu, ramiai wub.gif wub.gif dabar saugok savo pilvinukus wub.gif
Atsakyti
OJ, Pepe, wub.gif wub.gif wub.gif Visa širdim džiaugiuosi už JUS thumbup.gif Linkiu skaičiukams augti, mažyliams didėti, mamytei ilsėtis, o tėveliui lepinti jus lotuliukas.gif Niu fantastika clap.gif
Atsakyti
Pepiuk, nerealiai džiaugiuosi už Tave wub.gif wub.gif wub.gif
clap.gif
Atsakyti

Va va, ir pas mane buvo panasi situacija, kai pastojau, sausi planavom keliones i Florida po to i Lietuva, tik kad dar nebuvom bilietu nusipirke. Atidejom keliones be gailescio, (na truputi ir gaila buvo, kad nepamatysiu taip ilgai savo artimuju), bijojom rizikuoti, tikrai tiek buvo svajota, ideta pastangu, laukta.... Vaikelis dabar musu pirmoje vietoje, o keliones anksciau ar veliau vel ivyks 4u.gif

Palergonija, sekanti Tu!!!!! 4u.gif Kaip sekasi ilsetis? kada mazdaug planuojat pradeti sekanti karta IVF? Ar zinot kur darysit?
Atsakyti