Pepe,
suprantu tavo balansavima ant kantrybes pabaigos ribos... As taip jauciuosi dabar jau vien galvodama kaip musu galvosuki isspresti, kaip viska suplanuot tam tikrom spec. dienom, kaip suskraidyti, kaip visur suspeti, kaip viska issiaiskinti, susitarti, sudelioti. Senka kantrybe po truputi. Viena diena daugiau jegu, kita maziau.
Bet dabar apie linksmesnius dalykus Tu esi PUPO ir del to labai dziaugiuosi
Del auginimo iki blastuciu, tai mano klinika komentavo taip: jeigu uzauga iki blastuciu, tai tikrai didesni sansai, kad embrionas/embrionai pasiliks. Kai deda tik 2-3 dienu, tada mazesne garantija, kad tie embrioniukai yra butent tie, kurie butu isgyvene iki blastuciu ir toliau. T.y. jeigu tau butu sudeje 3 (tuos kurie nesidalino iki blastuciu). Pagal mano klinikos teorija, tai ir taip nebutu nestumo. Tad, sansai tau tikrai dabar didesni, kad pavyks
O dabar linkiu mielo laukimo tavo stebuklo ivykimo
QUOTE(GingerBella @ 2013 06 14, 12:06)
Pepe,
Jo..kvaila cia negatyviom nuotaikom gyventi tokiomis dienomis Is tikro mano sansai dabar yra didziausi, kokius tik kada turejau Protokolas pagal imuninius tyrimus, vaistu kruva, net painaus.... Graikiskoji hystero padaryta, 3 sviezios blastukes viduje
Gera buvo kai gavau savo idetu taskiuku nuotrauka, ziurejau sau ilsejimosi laika po ET Veike raminanciai
GingerBella STEP BY STEP mazais zingsniukais, bet i prieki savo tikslo link
Pepe,
butent sitiek padaryta. Dabar megaukis laukimu. Tebunie jis stebuklingas. Valgyk braskes
butent sitiek padaryta. Dabar megaukis laukimu. Tebunie jis stebuklingas. Valgyk braskes
Pepe, čia tau turbūt nuo vaistų tokios nuotaikos, viskas gerai, turi 3 šaunius embrioniukus, kuriuos tau beveik priklijavo ir manau, kad jie tikrai šį kart nepabėgs. Aš bandau įsivaizduoti tave su 3 mažyliais Iš kart būtum daugiavaikę mama ir būtų taip atlygintos visos tavo nesėkmės su kaupu O dabar tik džiaukis, esi triguba PUPO!
pepe ramaus laukimo spaudziam kumscius mazut
QUOTE(meskute102 @ 2013 06 15, 10:37)
pepe ramaus laukimo spaudziam kumscius mazut
HCG 26d.birzelio....Stogas vaziuoja totaliai, bet kazkaip reikia susiimti Tokiomis situacijos saldumynai padedavo, o dabar ir tu atsisakiau pagal nurodymus ....
Likusi blastuke paaukota mokslui...nedasivijo jos kitos, vienos nesaldem...dabar Penny stebes jos augimo stadijas. Negalejo jos panaudoti embryo adaption, nes sperma nedonorine...
Reik dar doze HCG susileisti, ir ieskoti braskiu pagal Gigerbella patarimus. Gero sekmadienio mergickos
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 06 16, 13:57)
HCG 26d.birzelio....Stogas vaziuoja totaliai, bet kazkaip reikia susiimti Tokiomis situacijos saldumynai padedavo, o dabar ir tu atsisakiau pagal nurodymus ....
Likusi blastuke paaukota mokslui...nedasivijo jos kitos, vienos nesaldem...dabar Penny stebes jos augimo stadijas. Negalejo jos panaudoti embryo adaption, nes sperma nedonorine...
Reik dar doze HCG susileisti, ir ieskoti braskiu pagal Gigerbella patarimus. Gero sekmadienio mergickos
pepe turbut nera ne vienos moters kuri sugebetu islikti visiskai rami... cia kaip pati sakei ne pas dantista ... laikom kumscius toliau gal kokia gera knyga padetu man labai padeda
dar prie braskiu , nepamirsk ir ananaso , skao padeda implantacijai
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 06 16, 13:57)
Pepiuk,manau kad normalu kad stogas vaziuoja-juk tiek pastangu ideta,laukimo periodas balansavo su nerimu bei jauduliu,kiekvienos minutes planavimas ir apsvarstimas kaip geriau padaryt,o ir vaistukai mums ne ramybes prideda.Nei viena is musu ramiai,atsiputusi nepralauke tu dvieju savaiciu,juk ypac kai nepasiseka jau po pirmo karto esam tas dvi savaites tiesiog plesomos ivariu jausmu,minciu ir busenu.Bet man,asmeniskai viskas skamba taip gerai,kazkodel nezinau kodel bet tikiu,kad Penny tikrai bus jusu seimos geroji feja Trys blastukes,tu tiek viska darei ir darai pagal nurodymus,tad manau kad truputi ramiau atsikvepk mergyt-stenkis gerai issimiegoti,o dabar vasara-vaisiu ir darzoviu laikas tai ir valgyk bei nepamirsk gerti.
Mes su vyru sedam ant tokio gausaus palaikymo suolelio ir meldziam Mergeles Marijos kad jusu svajones isipildytu ir 2013 metu vasara prisimintum su toootaliu dziaugsmu.Labai laikom kumstukus
Aciu visom uz palaikyma bei patarimus
Pepe,
Tiesiog mano nuomone, braskes paprasciausiai gerai nuteikia, vos ne iki dangaus palaimos pakyleja, kai geros pasitaiko, mmm
Sypsomes?
Tiesiog mano nuomone, braskes paprasciausiai gerai nuteikia, vos ne iki dangaus palaimos pakyleja, kai geros pasitaiko, mmm
Sypsomes?
QUOTE(GingerBella @ 2013 06 16, 11:11)
Pepe,
Sypsomes?
Sypsomes?
As puse dienos prazliumbus is ryto...siaip ne taip issiruosius i parduotuve...gryzus sukapojau indeli braskiu ir i lova pamiegoti...oi padejo sviesiau lyg ir viskas atrodo..idomu kiek ilgai