Įkraunama...
Įkraunama...

Bandom su kiaušialąstės donore

QUOTE(kristinuke @ 2012 02 26, 05:28)
Pačios didžiausios sėkmės sėkmės tau. Juk pagaliau turi pasisekti. Ir kaip pati sakai, pasakodama nelabai linksmą nepastojimo istoriją, padarysi viską, kad tikslas būtų pasiektas. Kitaip ir būti negali.

Iš tikrųjų apmaudu, kad su tokiom bėdom esam vienut vienutėlės, net ir eidamos donorystės keliu, besislėpdamos po svetimais vardais, žinodamos, kad tokių esama daugiau, nesam drąsios ir šykščiai dalijamės savo patirtimi. Kalbu palyginus nemažai, bet ir mane sulaiko ne mano pačios dabartinės situacijos baimė, bet netikrumas dėl vaikelio, kuris augs kaip ir daugelis kitų, aplinkos... Pas mus dar tiek daug žmonių, manančių, kad IVF yra ne pagalbinis, o dirbtinis apvaisinimas, kad tai yra nenormalu ir pan. Tad ką kalbėti apie tuos, kurie dėl savo tamsumo ir tiesiog situacijos sudėtingumo nesupratimo sugalvos mėtyti akmenis į mūsų pagimdytus vaikus...
Labai didelės stiprybės, merginos, pasiryžusios įrodyti pasauliui, kad ir mes galim būti mamos, sumokėti daug didesnę kainą už tikslą, įdėti pasiutusiai daug valios, jėgų, sveikatos ir tikėjimo savimi. Jei "teisieji" šio pasaulio žmonės  pabandytų suprasti, ką jaučia tos, kurioms skersai kelio atsiranda STOP ženklas su paantrašte: niekada neturėsi savo genetinio vaikelio, daug ko nedrįstų... Bet kas tie kiti, kai labai nori, kai žinai, kad tavo širdis nenusakomai didesnė meilei pašauktam žmogui. Visoms pačios didžiausios drąsos ir palankių aplinkybių!

Jo Kristinute siauro mastymo zmoniu yra visur:) bet kaip sakant WHO CARES WHAT OTHER PEOPLE THINK schmoll.gif
Svarbiausia kaip mes pacios i viska ziurim....svarbiausia, kad mes savo pasirinkimu butume 100% tikros, tai niekas musu is veziu ir neismus biggrin.gif 4u.gif

Kas liecia frazes dirbtinis ar pagalbinis apvaisinimas....as pati painiojuos kaip tai pavadinti ax.gif Jei galvoji apie tai, kad lasteles apsivaisina megintuvelyje, tai kaip ir dirbtinis apvaisinimas gaunasi g.gif Jei galvoji, kad mum kaip ir kitiem sergatiem zmonem ( inkstu donorai, sirdiesdonorai ir t.t), reikia pagalbos gaunas kaip pagalbinis apvaisinimas. Skirtumas tame, kad vienu atveju issaugo zmogaus gyvybe, kitu atveju leidzia atsirasti naujai gyvybei. Bet cia vel..... kas liecia nevaisinguma aiskios nuomones nera. Ar tai liga? Ar tik tam tikri pakitimai/procesai organisme del kuriu moteris negali pastoti naturaliai.
Jei ziureti is religines puses, tai vel... jei Dievas neduoda seimai atzalu, vadinasi taip ir turi buti...., bet jei Dievas duoda zmogui silpna organa, ligas? Kaip tada? Turi jis pasiduoti Dievo valiai ar turi teise kreiptis i gydytojus? As ziuriu taip, jei visi kiti turi teise i gydyma, tai ir mes turim nemazesne teise kreiptis pagalbos mirksiukas.gif o lai kiti masto ka tik nori. doh.gif wub.gif Dziaugiuosi, kad medicina eina i prieki.

Cia tokia tema, kuria galima gvildenti is visu pusiu. Tai ir nenuostabu, kad tai issaukia ivairiausias nuomones.
O paprastiem zmogeliam, nesusidurusiem su tuo patiem, tikrai sunku suprasti kokius kelius minam mes ir kodel doh.gif
Tai vat cia reiketu truputi tolerancijos....Mes negalime pykti ant zmoniu , kad jie nesupranta, kaip ir jie negali pykti ant musu del musu pasirinkto kelio.....
Tik turim buti gudrios lapes ir rankiotis kam apie tai kalbeti, o kam ne 4u.gif biggrin.gif Jo, slepimasis uzknisa ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 02 29, 16:06)
Jo Kristinute siauro mastymo zmoniu yra visur:) bet kaip sakant WHO CARES WHAT OTHER PEOPLE THINK schmoll.gif
Svarbiausia kaip mes pacios i viska ziurim....svarbiausia, kad mes savo pasirinkimu butume 100% tikros, tai niekas musu is veziu ir neismus biggrin.gif  4u.gif

Kas liecia frazes dirbtinis ar pagalbinis apvaisinimas....as pati painiojuos kaip tai pavadinti ax.gif Jei galvoji apie tai, kad lasteles apsivaisina megintuvelyje, tai kaip ir dirbtinis apvaisinimas gaunasi g.gif Jei galvoji, kad mum kaip ir kitiem sergatiem zmonem ( inkstu donorai, sirdiesdonorai ir t.t), reikia pagalbos gaunas kaip pagalbinis apvaisinimas. Skirtumas tame, kad vienu atveju issaugo zmogaus gyvybe, kitu atveju leidzia atsirasti naujai gyvybei. Bet cia vel..... kas liecia nevaisinguma aiskios nuomones nera. Ar tai liga? Ar tik tam tikri pakitimai/procesai organisme del kuriu moteris negali pastoti naturaliai.
Jei ziureti is religines puses, tai vel... jei Dievas neduoda seimai atzalu, vadinasi taip ir turi buti...., bet jei Dievas duoda zmogui silpna organa, ligas? Kaip tada? Turi jis pasiduoti Dievo valiai ar turi teise kreiptis i gydytojus? As ziuriu taip, jei visi kiti turi teise i gydyma, tai ir mes turim nemazesne teise kreiptis pagalbos mirksiukas.gif o lai kiti masto ka tik nori. doh.gif  wub.gif  Dziaugiuosi, kad medicina eina i prieki.

Cia tokia tema, kuria galima gvildenti is visu pusiu. Tai ir nenuostabu, kad tai issaukia ivairiausias nuomones.
O paprastiem zmogeliam, nesusidurusiem su tuo patiem, tikrai sunku suprasti kokius kelius minam mes ir kodel doh.gif
Tai vat cia reiketu truputi tolerancijos....Mes negalime pykti ant zmoniu , kad jie nesupranta, kaip ir jie negali pykti ant musu del musu pasirinkto kelio.....
Tik turim buti gudrios lapes ir rankiotis kam apie tai kalbeti, o kam ne 4u.gif  biggrin.gif Jo, slepimasis uzknisa ax.gif  doh.gif

Pepe/ilgakojine, skaitau tavo issakytas mintis ir galvoju, ar ne as cia rasiau drinks_cheers.gif Labai tiksliai cia viska aprasei, as esu tos pacios nuomones. Manau nesizvalgykim, ir darykim kas mums geriausia. Man asmeniskai nesvarbi kitu nuomone tuo klausimu, as net nediskutuoju tokiais dalykais. O per laika atsirenki tikrai, kam pasakot tokius dalykus kam ne. Aciu dievui, zmones, kuriems pasakius esu, kokia beda turim, nei vienas nepasmerke - atvirksciai, paspause ranka, esu del to labai laiminga. Net nuo tevu slepem, kad nesinervuotu, tik kai buvau jau nestuke.gif (deja ne ilgai, bet cia kita istorija), pasakem kaip tai ivyko. Musu nuostabai, tevai visai nesutriko, ir nei kiek nesureiksmino to dalyko 4u.gif
Papildyta:
Pepe/ilgakojine, linku, kad sis kartas butu TAS !!!! 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 29 vasario 2012 - 15:52
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 02 29, 16:06)
jei Dievas neduoda seimai atzalu, vadinasi taip ir turi buti...., bet jei Dievas duoda zmogui silpna organa, ligas? Kaip tada? Turi jis pasiduoti Dievo valiai ar turi teise kreiptis i gydytojus? As ziuriu taip, jei visi kiti turi teise i gydyma, tai ir mes turim nemazesne teise kreiptis pagalbos mirksiukas.gif o lai kiti masto ka tik nori. doh.gif  wub.gif  Dziaugiuosi, kad medicina eina i prieki.

drinks_cheers.gif
Atrodo viskas taip paprasta ir aišku - jei yra bėda, ieškom būdų ją išspręsti. Niekaip nesuprantu, iš kur atsiranda tiek daug nesuprantančių žmonių? doh.gif Ir negalvojančių...
Atsakyti
Pepe, kaip tau sekasi ? Vvis dar laikau kumščius už Tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Classique @ 2012 03 01, 22:22)
Pepe, kaip tau sekasi ?  Vvis dar laikau kumščius už Tave  4u.gif

Aciu, gerai viskas:) laukiu kovo 6d., pradesim gleivine ruosti:) geriu vitaminus ivairius, nusipirkau kudikiu pleistriukus) Iki siol lb. patenkinta bendravimu klinika. Susirasinejam po kelius kartus i savaite:) Klinika net viesbucius ir transporta parupina uz tam tikra kaina. ax.gif
Liko 25 d. iki idejimo biggrin.gif Apie donore dar nieko nepranese, bet jie sake, parinks kuo imanoma panasesne.
tai dar ilgai teks kumstukus laikyti:) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 03 02, 15:35)
Aciu, gerai viskas:) laukiu kovo 6d., pradesim gleivine ruosti:) geriu vitaminus ivairius, nusipirkau kudikiu pleistriukus) Iki siol lb. patenkinta bendravimu klinika. Susirasinejam po kelius kartus i savaite:)  Klinika net viesbucius ir transporta parupina uz tam tikra kaina.  ax.gif
Liko 25 d. iki idejimo biggrin.gif Apie donore dar nieko nepranese, bet jie sake, parinks kuo imanoma panasesne.
tai dar ilgai teks kumstukus laikyti:) biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  wub.gif

Nieko tokio irnesakyk.gif Kiek reiks, tiek ir laikysim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 02 19, 21:46)
Anksciau galvojau, kad merginu mano kailyje nera  biggrin.gif , kaip matau, klydau.... Jei jos ir garsiai apie tai nekalba.....gaunu asmenines zinutes, kuriose merginu klausimai ir t..t
Dziaugiuosiu, kad nesu viena... Gera  jei galiu kam padeti toje pacioje srityje...
Butu dziugu jei daugiau prisijunktu......

Cia mano istorjia, kad nereiktu kartoti laiskuose: biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

http://www.supermama...;#entry53527587

Labas mergaites - jungiuosi ir as i Jusu pokalbius 4u.gif , nes noriu nestuke.gif ..

Yra Pepe/ilgakojine merginu tokiu kaip Tu ir ne viena verysad.gif Bet tiesa sakai, kad garsiai sneketi ne visos ryztasi... Bet, paskaicius Tavo istorija, ilgus fizinius ir emocinius ieskojimus - supratau KARTU GALIME DAUGIAU 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir asmeniskai Tau noriu padekoti uz nuostabiai issamia informacija man, ir kitoms likimo "draugems" 4u.gif.

Laikai kumstukus uz TAVE, rytoj pirmoji dienyte vaistuku tau - SEKMES SEKMES SEKMES 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ObeluLaura @ 2012 03 05, 21:54)
Labas mergaites - jungiuosi ir as i Jusu pokalbius  4u.gif , nes noriu  nestuke.gif ..

Yra Pepe/ilgakojine merginu tokiu kaip Tu ir ne viena  verysad.gif Bet tiesa sakai, kad garsiai sneketi ne visos ryztasi... Bet, paskaicius Tavo istorija, ilgus fizinius ir emocinius ieskojimus - supratau KARTU GALIME DAUGIAU  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Ir asmeniskai Tau noriu  padekoti uz nuostabiai issamia informacija man, ir kitoms likimo "draugems"  4u.gif.

Laikai kumstukus uz TAVE, rytoj pirmoji dienyte vaistuku tau - SEKMES SEKMES SEKMES  4u.gif  4u.gif  4u.gif

SVEIKA PRISIJUNGUS 4u.gif wub.gif Mes visos "likimo draugės" esam dėkingos šios temos iniciatorei ir informacijos skleidėjei Pepei/ilgakojnei thumbup.gif Ši tema tikrai jautri, todėl ir esam dėkingos visoms, kurios pasidalina šia patirtimi 4u.gif Kartu mes tapsim nestuke.gif Gal gali mums papasakoti savo istoriją? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2012 03 02, 11:11)
Nieko tokio irnesakyk.gif Kiek reiks, tiek ir laikysim 4u.gif

Nepykit merginos, bijau dekoti uz palaikymo zodzius:) Nors taip noretus pasakyti a.....a......a:4u: 4u.gif
Liko tik 2 savaites iki pirmo vizito, hippi thumbup.gif thumbup.gif
savaitgali buvau persigandus, mm atejo visa sav. anksciau... jau galvojau, kad kliutys prasideda.....Bijojau, kad atsauks, o labiausiai, kad idejimo diena ar pries vel mmm nepasirodytu doh.gif doh.gif Pirmadieni jau kaip ant adatu sedejau laukdama atsakymo is klinikos blush2.gif
Bet niekis koordinatore Diana nuramino rolleyes.gif Jei susergama po stabdanciu vaistu susileidimo ( Zlin klinikoje jie leidziami 6 sav. pries idejima, Embrione 2-3 sav. pries idejima) tai gerai, taip, issivalo senas gimdos gleivines sluoksnis ir statomas naujas, o pradejus naudoti progynova mm sustabdomos iki to laiko kokio reikia.....
Atrodo, ne naujoke toje srityje, bet nauja klinika, kitoks proceso laikotarpis, kitoks vaistu naudojimas... greitai gali is vilties veziu ismusti:) blush2.gif g.gif
Niekis, viltis ir tikejimas jau sugrize i vieta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir didesni nei kada thumbup.gif O jautrumas neispasakytas:) ruosiuosi nestuke.gif laikotarpiui biggrin.gif
Geros dienos
Papildyta:
QUOTE(ObeluLaura @ 2012 03 05, 09:54)
Labas mergaites - jungiuosi ir as i Jusu pokalbius  4u.gif , nes noriu  nestuke.gif ..

Laikai kumstukus uz TAVE, rytoj pirmoji dienyte vaistuku tau - SEKMES SEKMES SEKMES  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveika prisijungus Obelulaura:) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas mergaiciukes, isiverziau labai trumpam pas jus, jei pamenate skelbeme paramos akcija Afroditei69 taigi

Naujienos apie Afrodites paramos akcija: Siai dienai suaukota £11,993.22Lt. Jus nuostabios ir aciu be galo Afrodite ir Keberiokst vardu wub.gif Bet mums dar truksta apie 2000-liu blush2.gif Kaip zinot Afrodite turi daugiau bedu nei tik su IVF susije reikalai ir labai prasau jusu kas dar gali skirti kad ir maza dalele kad Afrodite turetu sanca pasiekti savo svajone 4u.gif

http://www.supermama...howtopic=811877
Atsakyti
Mes jau Zlin miestelyje biggrin.gif . Miestelis mielas, bent jau kiek maciau tamsoje pro masinos langa bigsmile.gif
Apsistojome Zlin klinikos viesbutuke. Panasu, kad cia buvus ar dar esanti sveikatos sanatorija. Vidus naujai sutvarkytas, grazios interjero detales biggrin.gif Pirmame aukste viebucio administracija, vaistine, viesbutuko kavunuke.
Antrame Aukste pati klinika. Treciame klinikos viesbutis ir embriologu skyrius.

Klinika patiko. Viskas modernu. Susidariau ispudi, kad kiekvienas daktaras turi po savo sesute, kuri dalyvauja visur. Visas sveikatos scemas buvau uzpildzius is anksto, issiuntus visus tyrimu rezultatus, tai daktras jau mano istorija zinojo. Paklause dar pora klausimeliu tiek manes , tiek vyro, israse vaistu naudojimo protokola, patikrino glevine. Viskas praejo greitai ir kokybiskai mano poziuriu:)

Iki siol patenkinta:) Tik tas, kad reiks nemazai vaistu naudoti. Nuo rytojaus dar dasides.
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 03 21, 14:06)
Mes  jau Zlin miestelyje biggrin.gif . Miestelis mielas, bent jau kiek maciau tamsoje pro masinos langa bigsmile.gif
Apsistojome Zlin klinikos viesbutuke.  Panasu, kad cia  buvus ar dar esanti sveikatos sanatorija. Vidus naujai sutvarkytas, grazios interjero detales biggrin.gif Pirmame aukste viebucio administracija, vaistine, viesbutuko kavunuke.
Antrame Aukste pati klinika. Treciame klinikos viesbutis ir embriologu skyrius.

Klinika patiko. Viskas modernu. Susidariau ispudi, kad kiekvienas daktaras turi po savo sesute, kuri dalyvauja visur. Visas sveikatos scemas buvau uzpildzius is anksto, issiuntus visus tyrimu rezultatus, tai daktras jau mano istorija zinojo. Paklause dar pora klausimeliu tiek manes , tiek vyro, israse vaistu naudojimo protokola, patikrino glevine. Viskas praejo greitai ir kokybiskai mano poziuriu:)

Iki siol patenkinta:) Tik tas, kad reiks  nemazai vaistu naudoti. Nuo rytojaus dar dasides.

o kokia schema ir vaistai, labai įdomu 4u.gif
Atsakyti