Įkraunama...
Įkraunama...

Bandom su kiaušialąstės donore

QUOTE(Gumbine @ 2012 12 27, 10:00)
nekantriai laukiame gražių skaičiukų  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Džiaugiuos, lyg pati būčiau II pamačiusi. Laikykis, nerimas pateisinamas  mirksiukas.gif

4u.gif mano rezultatas 14 DPI HCG-684 wub.gif
negaliu dar patiketi ax.gif
Laaaabai Aaaaaaaciu uz Jusu visu kumstelius wub.gif wub.gif wub.gif
mane jie labai palaike thumbup.gif
14 sausio eisiu susitikti su savo burbuliuku wub.gif
Atsakyti
VALIOOOOO 4u.gif clap.gif clap_1.gif yahoo.gif ploja.gif sokiai.gif assa.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2012 12 28, 16:33)
4u.gif  mano rezultatas 14 DPI  HCG-684  wub.gif
Laaaabai Aaaaaaaciu uz Jusu visu kumstelius  wub.gif  wub.gif  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pagal skaičiukus įtariu 2 wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2012 12 28, 16:33)

NUOSTABU wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif lauksim ziniu wink.gif as ir manau kad du zuikuciai bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2012 12 28, 04:33)

Kaip dziugu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kuo didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif Lauksim sausio 14d.geresnes kaledines dovaneles ir nerasi:)
Visom sekmingu ir vaisingu 2013 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 02 sausio 2013 - 10:42
Patys šilčiausi sveikinimai Jolantulia 4u.gif wub.gif Saugok savo turtą nestuke.gif Lengvo nešiojimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2012 12 28, 17:33)

Kokia laime! O skaiciukai tai tikrai daug zadantys ir lab stiprus!Gero nesiojimo!
Didziausi sveikinmai!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Su Naujaisiais Merginos 4u.gif
Atsakyti
Rittusia, Gumbine, Meskute102, Pepe/Ilgakoine, Pinokio,
4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai aciu uz sveikinimus wub.gif wub.gif wub.gif , as tik stengiuos nepersidziaugti, dabar liko laukimas ir visokie tyrymai.... Puolu i panika del visokiu mazesniu ar didesniu skausmeliu, jeigu ju nejauciu ir panikuoju blush2.gif , klausau saves pastoviai, zinau, taip negalima, bet negaliu su savim nieko padaryti doh.gif

Mergaites, kas pas jus geresnio, kaip jums sekasi, kokioje stadijoje dabar esate?
Pepe, gal jau gavai paskutinius tyrymus? O gal jau zinai kada pradesit stimuliacija? OI kaip noriu, kad Tau sis kartas butu sekmingas 4u.gif As labai tuo tikiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 02 sausio 2013 - 15:01
QUOTE(jolantulia @ 2013 01 02, 03:59)

Mergaites, kas pas jus geresnio, kaip jums sekasi, kokioje stadijoje dabar esate?
[b]Pepe
, gal jau gavai paskutinius tyrymus? O gal jau zinai kada pradesit stimuliacija? OI kaip noriu, kad Tau sis kartas butu sekmingas  4u.gif As labai tuo tikiu  smile.gif

Jo gavau visus jau tikriausiai bigsmile.gif keli nukrypimai yra, bet as neviska ten suprantu blush2.gif Tai reikia laukti konsultacijos su daktariuku, protokola kai gausiu, ziuresim kokie bus tolimesni zingsniai.
Buvom sventem isvyke i kalnus, pailsejom kaip reikiant, atsiputem, pasportavom su slidem, dabar vel "rami kaip belgas", pilna teigiamu emociju kibti i darbus wub.gif
As lb.lb lb. viliuos, kad sie metai bus vaisingi wub.gif
Tavo naujienos lb. dziugios 4u.gif Viskas bus gerai pas jus, nepergyvenkit 4u.gif Tokie dideli skaiciukai....tikiu, kad maziukas/maziukai stipriai rausiasi 4u.gif
Atsakyti
Jolantulia, laukiam ziniu po apsilankymo pas daktariukus rytoj wub.gif Lauksim 2 sirduciu wub.gif wub.gif
Norejau pasidziaugti, Garbane-Sue sausio 11d. susilauke savo poreles: mergaites ir berniuko 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Valio jusu seimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 01 13, 20:28)
Jolantulia, laukiam ziniu po apsilankymo pas daktariukus rytoj wub.gif Lauksim 2 sirduciu wub.gif  wub.gif
Norejau pasidziaugti, Garbane-Sue sausio 11d. susilauke savo poreles: mergaites ir berniuko 4u.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif
Valio jusu seimai 4u.gif  wub.gif

O Sveikinimai Garbanei- Sue wub.gif wub.gif wub.gif drinks_cheers.gif Aukit sveiki, stiprūs ir laimingi 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 01 13, 17:28)
Jolantulia, laukiam ziniu po apsilankymo pas daktariukus rytoj wub.gif Lauksim 2 sirduciu wub.gif  wub.gif
Norejau pasidziaugti, Garbane-Sue sausio 11d. susilauke savo poreles: mergaites ir berniuko 4u.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif
Valio jusu seimai 4u.gif  wub.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Oi, kaip malionu, kad prisiminei mano vizita pas gydytoja wub.gif
Turiu viena sirdute wub.gif labai mazame burbuliuke wub.gif , jam dabar 6 sav. 5 d., mazdaug 5mm dydzio, jeigu ekrane gerai iziurejau, nes kai zymejo atrode mazdaug 1 cm ax.gif
Man tos dvi laukimo svaites buvo tikra kancia, laikas ejo taip letai, darbe, kaip paprastai sausi, darbo nedaug, tai valandos slinko kaip dienos....O dar visokios mintys i galva lenda, prisiskaiciau internete visokiu atveju tai ir negaliu negalvot doh.gif Siandien kol laukiau priemimo jaudinausi iki drebulio....
O dar prasidejo pykinimas, burnos dziuvimas, o gal alergija, nezinau, vandeni maukiu be perstojo, rugstys kilt pradejo, paskutine savaite jauciausi kiekviena diena negerai, bet tikrai viska isketesiu, tik kad mazuliukas augtu gerai ir butu sveikas smile.gif

Pepe, labai laukiu tavo tavo proceduros su geriausia pabaiga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 14 sausio 2013 - 13:54