Įkraunama...
Įkraunama...

Bandom su kiaušialąstės donore

Pepe, avukas tavo toks siltas, taip graziai tas mazutis glaudziasi pas mama, to ir linkiu, is visos sirdies. wub.gif wub.gif wub.gif Ramios nakties, rytoj jau busi nestuke.gif . wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 07 03, 12:20)
Pepe, avukas tavo toks siltas, taip graziai tas mazutis glaudziasi pas mama, to ir linkiu, is visos sirdies.  wub.gif  wub.gif  wub.gif Ramios nakties, rytoj jau busi  nestuke.gifwub.gif

biggrin.gif O as net nezinojau, kad ji man pavyko pakeisti:) matau senaji vis dar blush2.gif
Matau matau matau.... jau:) oi...koks fainas:)
Labanaktukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 03 liepos 2012 - 23:28
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 07 04, 00:15)
Supratau 4u.gif  4u.gif  4u.gif Tikekimes, kad taip ir bus 4u.gif  4u.gif  4u.gif Aciu merginos...

Pepe, reikia TIKĖTI, o ne tikėtis wub.gif drinks_cheers.gif
Brangioji mūsų tikėk, kad daugiau čia Tau nebereikės važiuoti ir jau ruoški kraitelį wub.gif Sėkmės susitinkant su mažiukais wub.gif
Oj, tikrai, koks gražus avataras -ten Tu ir Tavo mažiukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Classique: 04 liepos 2012 - 06:53
user posted image
Atsakyti
Pepe, laukiam žinių kaip sekasi? Kada įsodinimas? Kada atšildys angeliukus?
Atsakyti
Oi merginos 4u.gif

Buciau rasius as keliones metu..oi kokios nuotaikos buvo..galvojau, kad viskas daroma veltui bele daryt..galva tuscia be svajoniu..

Isvykome pirmadieni ryte. Mazai miegota kol susiruosta kelionei, vis del to menesiukui is namu issiruosem. Ryte dar ir vyrui pas ausu daktara reikejo uzsukti, man i parduotuve priduoti batus...stresuodami visur..
Paskui vyras uzsispyres vis po parduotuves vazinejo...vis kazko ieskojo...galvojau, kad vaistu ausiai blush2.gif o pasirodo uzsibizino muzikos diska kazkoki nusipirkti Dar gera valandzike siaip pasiblaskem jau mintyse prasiau buk geras....pasiduok, apseisim ir su tuo ka turim....
Bet paskui nuraminau save. Galvoju, tiek laiko sokineja jis pagal mano apsivaisinimo programa, gerai...patylesiu valandzike biggrin.gif

Po kokiu 6-7 h. kelio, jau buvome Danijos uoste, laukem kelto i vokietija...Per skubejima nusipirkom VIP bilietus wub.gif susimokeje daugiau nei galejom...nu bet gavom kavutes ir vandeniuko mineralinio ivaziavom i kelta ir is jo 3

Vokietijoje buvom apie 21.30 link Berlyno kazkas 2 h. vaziavimo...galvojom pakelyje kur apsistoti kai rasim zimmer.Cia "linksmybes" ir prasidejo Pakelyje nieko neradom..netoli berlyno radom nuoroda i pensiona..nuvaziavom..per velu,visur tamsu,uzdaryta.Dirbo iki 21 ar 22h.
Nieko neliko kai dar pusvalandi traukti link Berlyno,o ten tai is vis..pravazinejom dar geras 2 valandzikes ieskodami vietos apsistoti...ir nieko....hosteliai uzimti, viesbuciai uzimti,kiti is vis uzdaryti nuo 22h. Baladokis nesibaladojes, nieko. I 5 zvaigzduciu viesbucius nesiorentavom...nesinorejo apie 300-400 euru palikti...Dar ir masinyte pradejo oziuotis...begiu nebemetyti....

Ir vel as mintyse: Buk geras vaziuojam is cia, is to Berlyno kuo greiciau...man uztenka...galiu gyventi ir jo nepamacius...O jis...uzsispyres kaip ozys nu jei cia atvykom...pabusim, ryte nors trumpam parodysiu tau miesta (nes jis ten buves)...

Kai jau maniskis visiskai isseko beieskant nakvynes savo seimynai, pagaliau....radom nuosalia vietele, teko masinyteje nakti praleisti...pasidarem lova...patalus turejom...issivertem:) Tilpom ir mes ir musu siucka biggrin.gif

Kita ryta vel pasiblaskem po miesta, tik si karta...parkavimo ieskojom biggrin.gif ismaisem didele dali centro...lb greita ekskursija. Juokavom, ka cia reikia veikti 2-3 d...kaip, kad normalu turistui tame mieste praleisti biggrin.gif
Prisiparkavom netoli Berlyno vartu, aplinkui apvaiksciojom ir patenkinti toliau....

Vel ilga 7 h. kelione...vyras pavarges, as irgi nuo kompanijos palaikymo...vietomis jau taip akys merkes....galvoju uzmergsiu ir bus psio, papurtau galva, keliom minutem miega prablaskau ir vel iki kito mirksnio biggrin.gif ....

Keikiau mintyse tolima kelione, varginanti kelia...galvoju, viskas....paskutinis kartas....tiek toli ta klinika pasirinkom...amziais daugiau ne...ir is vis pats laikas, situacija...viskas man atrode netinkama tam zingsniui...Graiku tyrimai....galva kazokia... kaip sakant viskas dzin..pasiruosimo is vidaus nulis, tikejimo nulis....tokia tuscia jauciaus....nesupratau kodel man ta savaite (tas idejimo laikas) anksciau man atrode tinkamas??????) Nu visai ne...Juk ir po idejimo laukia intensyvus gyvenimas 3-4 savaites intensyvus gyvenimas kol vel atsistosim i vezias....

Likus 2-3 valandzikem iki Zlin, jau ir akys prasviesejo..pasisedejom degalineje su kavos puodeliu ir bulkute, ramiai, pasisnekuciuodami su kalyte ant keliu....kaip maza seimynele...

Kuo arciau miestelio, tuo viskas ramiau dares...ir i ta visa pravaziuota kelia, varginancia kelione paziurejau taip, kaip i musu nevaisingumo ir bandymu metus su pakilejimais ir nusivylimais....ir vel pakylejimais ir skaudziais kritimais....

Bet svarbiausia, kad mes atvykom...pasiekem miesteli.....toks ir buvo tikslas..

Siandien nuejom i konsultacija, padarem tyrimus.....Gleivine 13,1 geras progestorono lygis...viskas ciki biggrin.gif Imunologinius ir NK cells tyrimus suzinosiu uz 5 savaiciu....Bet tikiuos, kad ju nebereiks... biggrin.gif

Pas embriologe suzinojom, kad tik vienas musu blastukas isgyveno...tas silpnesnis 2 laipsnio neistvere atsilimo....Nuliudino...bet sansai yra....uzteks ir vieno, kad tik jis nusprestu pasilikti wub.gif

Klausiau daktariuko apie dvynuku sansus bigsmile.gif blush2.gif As kalbejau kaip apie sansus wub.gif jis kaip apie rizika wub.gif Susikalbejom biggrin.gif Sake, kad rizika lb. maza, kad bus dvynukai, bet gal 9 d. ir sugalvos pasidalinti i 2:)

Po idejimo parveze mane i palata, pagulde i lova...maniske keturkoja palindo po kaldra, prisiglaude kuo arciau pilvuko, silde biggrin.gif Siandien mes jau keturiese wub.gif TIKIM, KAD TAIP IR LIKS

Tiesa, siandien isisiurbe erke...pirma karta gyvenime...pasigavau kazkur parkelyje prie klinikos vedziodama savaja kalyte....Priimsiu tai kiap sekmes zenkla wub.gif

Atsakyti
Pepe, tikrai ilgas kelias i laime, visai jusu graziai seimai.. bet as labai tikiu, kad stipruoliukas liks jusu grazioje seimoje. wub.gif Dabar ramybes, ramybes ir dar ramybes bei daug poilsio. wub.gif
Atsakyti
[quote=Pepe/ilgakojine,2012 07 04, 22:22]
LABUTIS PEPE! SVEIKINIMAI JUSU KETURIU ASMENU SEIMYNAI IR DIDZIAUSI LINKEJIMAI!!!! TEGU MAZYLIS ISITAISO SILTAI 9 MEN IR JUSU KALYTE LAI PADEDA PASILDITI PILVUKA thumbup.gif nestuke.gif
APIE TYRIMUS,NESUPRANTU KO JIE TAIP SAKO, KAI KLAUSIAU DEL VYRO TYRIMU IR PARASE PO 4 SAV, BET AS SAVO NKC, UZSIMANIAU PARASIAU PO PUSANTROS SAV , IVONA IR ATSIUNTE MA ATSAKYMA, O ANT TYRIMO LAPO AISKEI BUVO DATA KITOS DIENOS PO KRAUJO PAEMIMO.... TAIP IR NESUPRATAU.
BET TAU JU NEPRIREIKS , O IS DALIES PRAVERS JEI PASIDAREI VDRUK ax.gif UZSIMAYSITE DAR DIDESNIOS SEIMYNOS!

LENGVU 2 SAVAICIU SU PACIAIS NUOSTABAIUSIAIS REZULTATAIS!!!
Atsakyti
QUOTE(pinokio @ 2012 07 04, 13:24)

LENGVU 2 SAVAICIU SU PACIAIS NUOSTABAIUSIAIS REZULTATAIS!!!

Aciu 4u.gif Itariu, kad tos savaites lengvos ir bus....bent kas liecia sveikata..as jau vakar zvali kaip ridikiukas buvau.....anksciau galva ne kokia budavo dar kelias dienas po idejimo....

del testu...nezinau kodel toks laikas...gal, kad atostogos ar kas? svargu suzinoti...vistiek nereiks ju panaudoti biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Pepe nu kokia tu saunuole, nu taip sergu uz tave ir kitas merginas, tikiu, kad si karta tavo maziukas/ai pasiliks 9 menesiukams nestuke.gif , laikau kumsciukus 4u.gif Ir siunciu tau virusiuka toki melyna ir vyriska biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Pepe, na ir kelionė jūsų thumbup.gif
Tai dabar į LT trauksit? Čia bent jau HCG atsakymus bus galima greičiau sužinoti.

Žinai, manau, kad gal ir gerai, jog įdėjo tik Aš manau, kad organizmui 1 blastutę bus lengviau priimti mirksiukas.gif O tą erkės įkandimo vietą reikėjo patepti vandenilio peroksidu. Tikiuosi ji tau gražiai išsitraukė. Man tai čia kažkaip baisiai nuskambėjo. Geros kelionės į LT. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pepe, kumstukai suspausti wub.gif labai labai stipriai iki pamelynavimo , sis kartas tikiu bus TAS wub.gif wub.gif wub.gif na o dabar ramiu dvieju savaiteliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 06 liepos 2012 - 15:41