Įkraunama...
Įkraunama...

Bandom su kiaušialąstės donore

QUOTE(pinokio @ 2012 06 27, 01:49)
Apie  SNAIGUTES  thumbup.gif ,  nezinau kad tikslai tavo isodinimas , bet jei teisingai supratau  4/07/12  tada HCG tavo priklauso 18d kaip tik po vestuviu thumbup.gif

OH MERGINOS!!! PAVYDZIU J thumbup.gif  galesite sau kokteilintis tada jau SESIESE  thumbup.gif  thumbup.gif

Jo 04.07 kaip ir suplanuota, bet...pas mane graikai rado chlamydia....Zlinas sake sugerti vienos savaites vaistelius (turejau recepta bendrai nuo infekcijos tetraciklinino grupes vaistam). Tai geriu...bet yra abejoniu visokiu....nezinau koks rezultatas gale bus....Bet ir apie tuos testus mane visokios nuomones aplanko...neapsisprendus dar kaip juos priimti...tiketi, netiketi....
Ai, bus kaip bus...viskas issipres greitai biggrin.gif

O jus Pinokio jau apsisprendei? Tesit Zline? Kada jau pradedat? Neatsilikit nuo Garbanes 4u.gif
Labanakt merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 06 28, 00:34)
Jo 04.07 kaip ir suplanuota, bet...pas mane graikai rado chlamydia....Zlinas sake sugerti vienos savaites vaistelius (turejau recepta bendrai nuo infekcijos tetraciklinino grupes vaistam). Tai geriu...bet yra abejoniu visokiu....nezinau koks rezultatas gale bus....Bet ir apie tuos testus mane visokios nuomones aplanko...neapsisprendus dar kaip juos priimti...tiketi, netiketi....
Ai, bus kaip bus...viskas issipres greitai biggrin.gif

O jus Pinokio jau apsisprendei? Tesit Zline? Kada jau pradedat? Neatsilikit nuo Garbanes 4u.gif
Labanakt merginos 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pepe, už abejones gausi lupt. mirksiukas.gif Sugerk tuos antibus, ir su begaliniu pasitikėjimu keliauk į CZ.

Tu supranti kokią turi palaikymo komanda????? Tai jau tau prideda pastojimo šansų 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir prašom mažiau abejoti, o daugiau tikėti SAVIMI ir SNAIGUTĖMIS. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2012 06 28, 20:53)
Pepe, už abejones gausi lupt.  mirksiukas.gif  Sugerk tuos antibus, ir su begaliniu pasitikėjimu keliauk į CZ.

Tu supranti kokią turi palaikymo komanda????? Tai jau tau prideda pastojimo šansų  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Ir prašom mažiau abejoti, o daugiau tikėti SAVIMI ir SNAIGUTĖMIS.  4u.gif  4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif blush2.gif geriu antibus, geriu..ir kitus paruosimo vaistus pradejau gerti wub.gif judu i prieki, viskas gerai...
Vakar dar biskuti panarsiau interneta...radau keleta daktariuku, kurie tuos testus pavadino "flat nonsens" blush2.gif tai del to ir nestabdysiu susitikimo..... dabartineje situacijoje man taip parankiau priimti wub.gif wub.gif wub.gif bet vaistus gersiu ir dar siusiu siuntinukus kol pamatysiu, kad ir jie nieko neberanda....arba randa toki kieki, del , kurio nereikia sukti galvos....
Viskas suplanuota, nebera ko cia metytis...einu i prieki pakeltais papukais ir tikiuosi sekmes biggrin.gif nes dabartineje situacijoje nebegaliu nieko padaryti geriau nei dabar darau....nebent atsitraukti....o atsitraukti nenoriu schmoll.gif nes atsitraukimas ne visada yra problemos issprendimas wub.gif o tik jos atitolinimas.....

Vienu zodziu bigsmile.gif bet tos 4 tabletytes ultregestano vaginaliuniu budu ne taip ir paprasta:)
Atsakyti
O utregastano tableciu apvalkaliukai turi iskristi ar istirpti ir pasilikti organizme....as niekad ju taip nevartojus wub.gif 2 iskrito...nezinau ar cia normalu g.gif

Pinocio, o jus siuntet tyrimus i graikija? Turint galvoje, kad jus is anglijos...o ta info is ten ir ateina...

Ir del snaiguciu idejimo kainos norejau paklausti. Parasyta, kad FET kainuoja 500 euru....bet as kazkaip nesiaiskinau ar uz viena snaigute tiek,ar uz visas kiek ideda? Jus snaigutes ten dejotes, pinokio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 30 birželio 2012 - 09:51
Labutis Pepe! Tu saunuole papukusi aukstyn ir i prieki 4u.gif lotuliukas.gif
Nebetoli ta sekme nebetoli, negali gi visad nesisekti, ir mazylis(iai) gal jau apsi
apsisprende pas jus ateiti 4u.gif
O del vyro tyrimu net neznau, bet manau gal gerai kad rado ,gal cia priezastis pagersi vaistukus ir bus ciki 4u.gif
Nebent as taip apie save mastau, gausiu ta injusija ir bus thumbup.gif kitiem tai buna, o ko mums ne?
Seniau netikedavau niekuo i nternete duodavaus iki isprotejimo , ai dabar pagalvojau toki pasisekima zlinas turi tai ne veltui,kazkas sake kad jie naudoja sena metoda ir tikrai zino kaip nestuke.gif padaryti, tai manau gert vaistus ir tylet nes atsibodo nagrinet!
Beto mes gavom maniskiui tyrima siaip taip ir sutaupem300£
O mstau gryst i zlina rugsej.... Siokiu tokiu reikalu atsirado, zinai kad ten visi tyrimai zino jau mane,ir nuolaida si kart, ir vaistu kalna dar turiu garantija sausi baigias.... Na ir...... Nezinau kas
Na o tau sekmes, manau jai manytu kad antibi. nepades sustabdytu...
Viskas bus ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pinokio @ 2012 06 29, 23:02)
Viskas bus ok thumbup.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pepe,
user posted image
Atsakyti
[quote=Pepe/ilgakojine,2012 06 30, 11:47]
O utregastano tableciu apvalkaliukai turi iskristi ar istirpti ir pasilikti
Labutis truputi pavelavau gal su info blush2.gif
Uz visa FET 500 Eu. nesvarbu kiek sodini, o tabletes man tai kaip ir crinonas, kartai maziau kartais daugiau issiskiria lauk blush2.gif
Apie kokius tu tyrimus kalbi neiko nesuprantu(is graikijos)?
Kur apsistosit si karta, o gal jau zline?
As tai pastoviai kitur, pirma kart kai kartu vaziavom tai net 3 viesb Zline pakeitem lotuliukas.gif
Na mergyt stiprybes, nepirmas kartas nebebaisu, tik sirdele dreba verysad.gif
nosyte aukstyn viskas bus gerai!!!
Ryt dar pailsek o poryt pasiruosk 9men nestuke.gif
SEKMES 4u.gif

Atsakyti
[quote=pinokio,2012 07 03, 02:25]
[quote=Pepe/ilgakojine,2012 06 30, 11:47]

Laukiam geru ziniu Pepe!!!
SEKMES 4u.gif 4u.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2012 07 01, 20:23)

biggrin.gif lotuliukas.gif thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
Pepe, tu mane supratai. mirksiukas.gif oro_buckis.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Pagaliau, po ilgos keliones jau lovoje zlin kliniko viesbutyje ax.gif Ryt ryte konsultacija, apie pietus turetu buti isodoninimas....visokios mintys beldzias, bet jau bus...kaip bus...taip priimsim biggrin.gif

Pinokio, dar suspejai su info:) aciu 4u.gif

Graikiskus tyrimus, tai mmmm kraujo siuntimas i atenu klinika....pagal tai atranda uzsisenejusias bakterijas (chlamidija, uroplazma ir micoplazma), kuriu neranda tepinelis.

Papildyta:
QUOTE(Triumfante @ 2012 07 03, 12:13)
Pepe, tu mane supratai.  mirksiukas.gif  oro_buckis.gif  4u.gif  wub.gif

Supratau 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikekimes, kad taip ir bus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aciu merginos...
Atsakyti