QUOTE((Garbane-Sue) @ 2012 06 25, 06:08)
Sveikos merginos!
Visoms linkiu to paties...PEPE, Tau ypatingai - liepos 4 dienyte visom teigiamom mintim su Tavimi!!!!
Kiekvienai is cia esanciu mergaiciu - Zinojimo, kad mazyliai ateis...
Visoms linkiu to paties...PEPE, Tau ypatingai - liepos 4 dienyte visom teigiamom mintim su Tavimi!!!!
Kiekvienai is cia esanciu mergaiciu - Zinojimo, kad mazyliai ateis...
Labas garbanele
Laukem tavo laiminguju ziniu Dziaugiuosi uz jus dvigubai:wub:
Lauksim ir tolimesniu naujienu su nekantrumu, kada prades matytis pilvukas, kada jau girdesit sirduciu plakimus, kai pamatysit vaikiukus , kai suzinosit lyti (tikiu, kad bus porele ), kai prasides pirmi spardymaisi...ir koks jausmas uzpuls su jais susitikus....mum bus viskas idomu
As siand. buvau pas gin. Viskas gerai : gleivine 9,2 , folikulas 26mm ( ko niekada neturejus). Zlin atsiunte tolimesti vaistu plana...viskas kaip ir anksciau...tik vietoje crinone vaginal gel...ultregestan tabletes po 4 X2 kartus dienoje. Si karta visos 8 vaginal naudosis...Kaip suprantu bando kitaip truputi bele padetu....
Man dabar neramu del graikisku atsakymu....siandien- greiciausiai jau ryt tureciau suzinoti ...Tikiuos, kad viskas svaru...Anksciau beveik 90% buvau isitikinus...o dabar jau tas % mazeja nuo laukimo....