Įkraunama...
Įkraunama...

Bandom su kiaušialąstės donore

QUOTE((Garbane-Sue) @ 2012 06 25, 06:08)
Sveikos merginos!
Visoms linkiu to paties...PEPE, Tau ypatingai  4u.gif  - liepos 4  dienyte visom teigiamom mintim su Tavimi!!!!
Kiekvienai is cia esanciu mergaiciu - Zinojimo, kad mazyliai ateis... 4u.gif

Labas garbanele 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Laukem tavo laiminguju ziniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dziaugiuosi uz jus dvigubai:wub:
Lauksim ir tolimesniu naujienu su nekantrumu, kada prades matytis pilvukas, kada jau girdesit sirduciu plakimus, kai pamatysit vaikiukus , kai suzinosit lyti (tikiu, kad bus porele wub.gif), kai prasides pirmi spardymaisi...ir koks jausmas uzpuls su jais susitikus....mum bus viskas idomu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

As siand. buvau pas gin. Viskas gerai ax.gif : gleivine 9,2 , folikulas 26mm ( ko niekada neturejus). Zlin atsiunte tolimesti vaistu plana...viskas kaip ir anksciau...tik vietoje crinone vaginal gel...ultregestan tabletes po 4 X2 kartus dienoje. Si karta visos 8 vaginal naudosis...Kaip suprantu bando kitaip truputi wub.gif bele padetu....

Man dabar neramu del graikisku atsakymu....siandien- greiciausiai jau ryt tureciau suzinoti ...Tikiuos, kad viskas svaru...Anksciau beveik 90% buvau isitikinus...o dabar jau tas % mazeja nuo laukimo....
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 06 25, 21:02)
Labas garbanele 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Laukem tavo laiminguju ziniu 4u.gif  4u.gif  4u.gif Dziaugiuosi uz jus dvigubai:wub:
Lauksim ir tolimesniu naujienu su nekantrumu, kada prades matytis pilvukas, kada jau girdesit sirduciu plakimus, kai pamatysit vaikiukus , kai suzinosit lyti (tikiu, kad bus porele wub.gif), kai prasides pirmi spardymaisi...ir koks jausmas uzpuls su jais susitikus....mum bus viskas idomu bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

As siand. buvau pas gin. Viskas gerai ax.gif : gleivine 9,2  , folikulas 26mm ( ko niekada neturejus). Zlin atsiunte tolimesti vaistu plana...viskas kaip ir anksciau...tik vietoje crinone vaginal gel...ultregestan tabletes po 4 X2 kartus dienoje. Si karta visos 8 vaginal naudosis...Kaip suprantu bando kitaip truputi wub.gif bele padetu....

Man dabar neramu del graikisku atsakymu....siandien- greiciausiai jau ryt tureciau suzinoti ...Tikiuos, kad viskas svaru...Anksciau beveik 90% buvau isitikinus...o dabar jau tas % mazeja nuo laukimo....

Aciu PEPE....Nezinau ar tas zodis nebe per mazas verysad.gif ...Tu su tokia siluma linki visoms gerio...nepaisydama to, kad kaip minejai, keturis metus gali pravirkt ir be hormonu....Tu tokia stipri 4u.gif ir tokia pozityvi, kad atsizavet tavimi negaliu!
Dziugu, kad pas. gin. geru emociju ir ziniu pliupsni gavai! Saunu, vadinas link tikslo!!! Del Ultrogestano, as irgi toki pat ir po tiek pat vartoju dabar....kas ryta ir vakara ax.gif ...Pades, oj pades biggrin.gif ...as nepmairsau savo pazado Tau.... ax.gif - viskas kartu pades! Musu visu palaikymas, kumstuku laikymas...poklabiai su angelais ir svarbiausia Tavo pacios nepailstantis bandymas!!!
Na po ZLINO, jei nieks nesikeicia busi Klaipedoje, tai kazkur Liepos 12-13 d. pasidariusi HCG - skambink! smile.gif atvesim nestuke.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE((Garbane-Sue) @ 2012 06 25, 08:22)
Na po ZLINO, jei nieks nesikeicia busi Klaipedoje, tai kazkur Liepos 12-13 d. pasidariusi HCG - skambink!  smile.gif  atvesim  nestuke.gif   drinks_cheers.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Teks pieniniu kokteiliu bara susirasti arba tortine biggrin.gif Kaip tu su vaistais Lt sukies? Ar Zlin viska susipirkai? Reikia pasiskaiciuoti kiek atostogoms reiks utrogestano, nes to tai daugiausia eis...

Ir dar..kokioje klinikoje Klaipedoje dareis HCG? As jauciu greiciausiai darysiuos 16 kokia, nes 14-15 vestuvese dalyvausim....bet atsvesim butinai biggrin.gif 4u.gif jei ne mano, tai tavo dvynukus wub.gif wub.gif wub.gifo geriausia butu musu ketvirtuka bendrai sudejus:D wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 25 birželio 2012 - 19:48
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 06 25, 21:37)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Teks pieniniu kokteiliu bara susirasti arba tortine biggrin.gif Kaip tu su vaistais Lt sukies? Ar Zlin viska susipirkai? Reikia pasiskaiciuoti kiek atostogoms reiks utrogestano, nes to tai daugiausia eis...

Ir dar..kokioje klinikoje Klaipedoje dareis HCG? As jauciu greiciausiai darysiuos 16 kokia, nes 14-15 vestuvese dalyvausim....bet atsvesim butinai biggrin.gif  4u.gif jei ne mano, tai tavo dvynukus wub.gif  wub.gif  wub.gifo geriausia butu musu ketvirtuka bendrai sudejus:D  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Taip rasim ir tortine ir pieno kokteliu! Ir ne neleisk galvot, kad svesim mano dvynius, svesim ketvertuka 'Made in Zlin' lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As HCG dariaus SORPO centre, Minijos g.
Utrogestano reikia man 672 tabletes visam laikui iki 12 nestumo sav. thumbup.gif gerai skamba ania? Ta prasme kiekis toks oho ax.gif Mes sita vaistuka pirkom ZLIN, nes LT jis neregistruotas schmoll.gif Dar Zlin pirkom Vitaminus nestukei ir viskas. Visa kita cia randam. Estrimax reikia irgi nemazai - iki 12 sav. 3 kart dienoje, tai kiekis gaunasi ispudingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE((Garbane-Sue) @ 2012 06 25, 09:07)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Taip rasim ir tortine ir pieno kokteliu! Ir ne neleisk galvot, kad svesim mano dvynius, svesim ketvertuka 'Made in Zlin'  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As HCG dariaus SORPO centre, Minijos g.
Utrogestano reikia man 672 tabletes  visam laikui iki 12 nestumo sav. thumbup.gif  gerai skamba ania? Ta prasme kiekis toks oho  ax.gif Mes sita vaistuka pirkom ZLIN, nes LT jis neregistruotas  schmoll.gif Dar Zlin pirkom Vitaminus nestukei ir viskas. Visa kita cia randam. Estrimax reikia irgi nemazai - iki 12 sav. 3 kart dienoje, tai kiekis gaunasi ispudingas  smile.gif

Kiekiai nemazi biggrin.gif Gal atsimeni kiek utrogestan zline kainavo...jie tokie nepigus vaistai:) As uz 2 dezutes (60 tabletyciu) moku 620 norvegisku kronu (netoli 300 litu). Reik menesiui pasirupinti, tik nezinau kas labaiu apsimoka ar is cia pirktis, ar zline.
Atsakyti
QUOTE((Garbane-Sue) @ 2012 06 25, 18:08)
Birzelio 8 d. kraujo testukas parode nestuma  nestuke.gif , birzelio 11 padarius tyrima dar kart - skaiciukai isaugo, birzelio 15 d. naminis nestumo testukas - parode II bruksnelius, o birzelio 21 d. nuejus pas gydytoja zinia buvo vainikuota, kad matomi abu zirniukai   wub.gif  wub.gif ...

Garbane-Sue iki ašarų dėl Tavęs apsidžiaugiau wub.gif wub.gif wub.gif taip smagu man ant širdelės 4u.gif saugoki savo mažiukus. viskas bus gerai, kaip sakai Dievulis šalia 4u.gif Manau visos iš šios skyrelio tau, Garbane - Sue, linki lengvo nešiojimo ir laimingo susitikimo su savo mažyliais drinks_cheers.gif ech kokios geros žinios, ačiū, kad su mumis jomis pasidalini ir suteiki vilties wub.gif
yes, sėkmės sezonas atidarytas, dabar mūsų kovotojai Pepei eilė patirti šį džiaugsmą drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Classique: 26 birželio 2012 - 08:13
QUOTE(Classique @ 2012 06 25, 21:12)
yes, sėkmės sezonas atidarytas, dabar mūsų kovotojai Pepei eilė patirti šį džiaugsmą  drinks_cheers.gif  wub.gif

Aciu, aciu mergikes biggrin.gif ax.gif Tikiuosiu, kad taip ir bus mirksiukas.gif viliuos, kad nereiks atsaukti...vis dar negaunu atsakymu is graikijos....Geriau jau tada is vis gauciau post faktum:) po idejimo dienos biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 06 26, 00:07)
Kiekiai nemazi biggrin.gif Gal atsimeni kiek utrogestan zline kainavo...jie tokie nepigus vaistai:) As uz 2 dezutes (60 tabletyciu) moku 620 norvegisku kronu (netoli 300 litu). Reik menesiui pasirupinti, tik nezinau kas labaiu apsimoka ar is cia pirktis, ar zline.

Sorriukas, bet tikrai nepamenu ir vyro klausiau g.gif ...
ne apytiksliai negaliu paskyt, butent kiek kainavo tie vaistai, buvau atsijungus nuo realybes, tai neuzfiksavau tu skaiciuku...o ir cekius ismeciau.... doh.gif

Bet galiu pasakyti, kad nepirk viso kieko vaistu Norvegijoj! Tikrai tikrai pigiau mokejom! Tikrai!!!Ne 300 uz dvi dezutes! Kosmaras!!!!!! doh.gif Kokios Norvegijoj kainos! Mes ir vaistuku visam laikui, ir vitaminu ir kremu belikokiu prisipirkau, tai uz viska sumokejom mazdaug apie 1000 litu UZ VISKA!!!

Papildyta:
QUOTE(Classique @ 2012 06 26, 10:12)
Garbane-Sue iki ašarų dėl Tavęs apsidžiaugiau wub.gif  wub.gif  wub.gif taip smagu man ant širdelės  4u.gif saugoki savo mažiukus. viskas bus gerai, kaip sakai Dievulis šalia  4u.gif Manau visos iš šios skyrelio tau, Garbane - Sue, linki lengvo nešiojimo ir laimingo susitikimo su savo mažyliais  drinks_cheers.gif  ech kokios geros žinios, ačiū, kad su mumis jomis pasidalini ir suteiki vilties  wub.gif
yes, sėkmės sezonas atidarytas, dabar mūsų kovotojai Pepei eilė patirti šį džiaugsmą  drinks_cheers.gif  wub.gif

Aciukas Classique 4u.gif Aciu visoms!!! Tikrai paciai toks lengvas smugis, kad sitaip, kad pavyko, kad abu...... nestuke.gif mano pilvelyje!
VILTIES - mes bendrom jegom neprarasim!!! O ir nereikia, tikrai kaip sakoma gyvenime -kas iesko tas randa- - kas laukia, tas sulaukia-.....Taigi, laukim, pasitardamos, palaikydamos viena kita ir nepjusim kaip laikas bega, ir sekme prie kiekvienos arteja!
Pepe tikrai kovotoja! thumbup.gif - ir tikrai jos eile! Taigi - PIRMYN!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE((Garbane-Sue) @ 2012 06 26, 03:15)
Bet galiu pasakyti, kad nepirk viso kieko vaistu Norvegijoj! Tikrai tikrai pigiau mokejom! Tikrai!!!Ne 300 uz dvi dezutes! Kosmaras!!!!!! doh.gif  Kokios Norvegijoj kainos! Mes ir vaistuku visam laikui, ir vitaminu ir kremu belikokiu prisipirkau, tai uz viska sumokejom mazdaug apie 1000 litu UZ VISKA!!!

Nu gal nevisai 300...koki 260litu wub.gif Teks tada uzsiprekinti zline wub.gif Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 06 26, 16:21)
Nu gal nevisai 300...koki 260litu wub.gif  Teks tada uzsiprekinti zline  wub.gif Aciu uz info 4u.gif

Zinoma! 4u.gif
Atsakyti
Garbane -Sue, Patys didziausi sveikinimai nestuke.gif nestuke.gif 4u.gif 4u.gif
lengvo ir sveiko nestumo nestumo!!!
Atsakyti
Pepe, ziuriu su geromis naujienomis 4u.gif vadinas isodinimas ivyks 4d, kazkaip as cia praziopsojau kur tu parasei, 25sakei kad eini gleivines... kazkaip nelkabai susigaudau turbut g.gif Tiek to tongue.gif , noriu pasakyti tik kad UTRAGESTANAS tas pats kas CRINONAS, as visad vartojau Utragst. jis pigesnis ir man patogiau, negu Crinonas, be to Cekai daznai jo pritruksta ir tada naudoja UTRG. tau ji dabar ir skyre. As per mano pirma cikla turejau teise rinktis kuri noriu. Nors girdejau kad dauguma pirmenybe skiria Crinonui.
Apie SNAIGUTES thumbup.gif , nezinau kad tikslai tavo isodinimas , bet jei teisingai supratau 4/07/12 tada HCG tavo priklauso 18d kaip tik po vestuviu thumbup.gif

OH MERGINOS!!! PAVYDZIU J thumbup.gif galesite sau kokteilintis tada jau SESIESE thumbup.gif thumbup.gif
Sekmes visoms!!!
Atsakyti