Įkraunama...
Įkraunama...

Bandom su kiaušialąstės donore

QUOTE(regata @ 2012 06 12, 23:43)
kristinuke, kaip viskas faina pas jus  wub.gif  atrodo, taip neseniai visos pergyvenom dėl mažų skaičiukų, o dabar jau tryse, sveikinu  wub.gif
ar pati maitini?  ax.gif

Ačiū smile.gif Tikrai skaičiukai buvo maži, bet užtat iš jų išaugo 3730g bernas. Taip, maitinu kol kas pati. Labai tikiuosi, kad pienuko užteks ilgam smile.gif Ko trūksta, tai miego rytais, nes taip norisi iki pietu miegoti. Būtų paprasta su miegu, jei nereikėtų kėlinėtis kas dvi trys val. ir po gerą pusvalandį skirti mažiui. Bet gal netruksim prisprasti prie tokio rėžimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 06 13, 22:56)
Ačiū  smile.gif  Tikrai skaičiukai buvo maži, bet užtat iš jų išaugo 3730g bernas. Taip, maitinu kol kas pati. Labai tikiuosi, kad pienuko užteks ilgam smile.gif  Ko trūksta, tai miego rytais, nes taip norisi iki pietu miegoti. Būtų paprasta su miegu, jei nereikėtų kėlinėtis kas dvi trys val. ir po gerą pusvalandį skirti mažiui. Bet gal netruksim prisprasti prie tokio rėžimo ax.gif

Labai džiugu, kad maitini, ryšys bus didžiulis wub.gif
Pirmomis savaitėmis ir man trūko miego. Paskui išmokau mitinti beveik miegodama - gulom, nuo pirmo maitinimo mažylę įsikėlusi pas save ir palikusi pašonėj iki ryto, o ir ji pati pradėjo trumpiau valgyti. Su laiku išmoksti prisitaikyt, kad gautum šiek tiek daugiau poilsio. Atsimenu, kad ir dukrytę išmokiau ryte ilgiau miegoti, kai jai buvo kokie 4 mėn. biggrin.gif Tiesiog žiauriai nenorėdavau keltis 7 h, tai pradėdavau ištisai duoti (.)(.). Taip ji ir aš vėl užsnūsdavom, o po 20 - 30 min, kai pabusdavo, vėl iškart kišdavau (.)(.), tada vėl užsnūsdavom. Taip ištemdavom iki 9 val. mirksiukas.gif Paskui nebereikėjo taip dažnai kaišioti (.)(.), užtekdavo kas valandą nuo 6 h ryto.
Beje, ant langų užsisakėm roletus, kurie sulaiko šviesą (lieka tik siauri šviesos plyšeliai pakraščiuose). Nežinau, ar sutapimas, ar kas, bet nuo tada mažylė pradėjo miegoti iki 10 val. thumbup.gif Jai buvo 5 mėn.
Kol maitinau - iki 14 mėn., visada per pirmą pabudimą įsikeldavau pas save į lovą, ir miegodavom kartu iki ryto. Kai baigiau maitinti, ji puikiausiai išmiega savo lovytėj, pristumtoj prie mūsų lovos smile.gif
Sėkmės, kantrybės, daug pienelio ir daug skanaus miegelio abiems 4u.gif
Atsakyti
Labutis merginos,

Labai apsidziaugiau atradusi sita foruma, pries beveik 2m kai mes pradejome sita sunkia kelione, nieko panasaus rasti negalejau, pamaniau kad musu lietuvaites labai jau uzsidariusios ir nenori dalintis savo skausmu.
Tikiuosi merginos primsite mane i jusu draugija blush2.gif
Aciu Pepe uz info apie tavo DE IVF Embrione, labai sudomino, nes kaip tik siuo metu susirasineju epastu su Trejisu... Bet kazin ar verta tada kai paskaiciau...
Siaip turejau 2 DE Ivf Zline Cz. Ir paskutini 21/06/12 FET ...
Dabar suku planus ka cia toliau ir labai man cia pravers jusu forumelis paskaityti ir ziniu pasisemti!

Toms kurioms jau pavyko -Sveikinimai!
Toms kurios kelyje-Didziules sekmes!

Atsakyti
Pepe, taves kaip isbandziusios abi klinikas noreciau paklauti ,kuri geresne susidariau nuomone , tikriausiai ZLIN.
Sorriukas del nepavykusio, bet visdelto turi kuom pasidziaugti, mazai kas gauna ten snaiguciu pasideti ateiciai.... tikiuosi pasidarius tyrimus turesite sekminga FET. Tiesa kaip tavo vyro karyotype tyrimai? Tai tau Ivona pasiule pasidaryti?Matai maniskiui taip pat pasiule, mes taip pat visus 3 kartus turejom hcg<1,0 vadinasi niekas nekimba . Beto as dariaus imuninius tyrimus Zline pries FET ir gavau atsakyma suaktivejusios NK ir dar sis tas aplink jas....
Zlin siulo nuolaida (nes 3 sviezus kartas butu ) ir intralipidu infusia del NK.
Noriu darytis kuo greiciau, gaunasi rugpjuti, bet ir labai bijau vel netekties, bandau susirasti kokia dar klinika kuri duotu man daugiau sansu.
Tai vat ir nezinau, gal kas kokiu patarimu turit?
Kazkaip apsistojau prie ceku, labai jau jie giriami pasauliniuose forumuose ir dar tos kainos nera tokios baisios....
Mastau apie Reprogenesis( BRNO - 4500 £ nauja monitoring embryo sistema turi, geri rezultatai)
Dar gundo PFC(PRGA- ju tas donoru planas, garantija uz 6000£ sviezus isodinimas su geros kokybes blastais(2-3) + saldytais geros kokybes blast uz 900£ ir jei nepavyksta pastoti 3 daromas uz dyka su svieziais blastais.)
Labai jau sunku apsispresti ir isirinkti tinkama varianta....
Atsakyti
QUOTE(pinokio @ 2012 06 15, 03:19)
Labutis merginos,

4u.gif 4u.gif 4u.gif Labas Pinokio. Malonu, kad prisijungei. Veliau prisijungsiu gal daugiau pasilabinti klausimu atsirado ivairiu tau:)
Nenoriu izeisti merginu, kurios vazineja i Embrion....Man ten nelabai kaip viskas klostes, ir as tikrai...po zlin klinikos ten nevaziuociau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 15 birželio 2012 - 18:33
Pinocio, as teisingai supratau, kad jau 2 kartus su svieziais (t.y. su 2 donorais jau Zlin bandet?)
Kai mum nepavyko, HCG<5, as tada paklausiau ka galetu klinika rekomenduoti. Tai man pasiule Hystero, o vyrui Kariotipo testa. Kiek pamenu, jie pradzioje jau klause ar vyras pasidares karyotipa.
Hystero nieko blogo neparode, Vyras krauja pridave tik treciadieni. Jauciu, kad atsakymu ilgai reiks laukti, mes viesojoje ligonineje darem...Kraujo testa su kaikuriomis FISH analizemis....

Pirmi 4 mano kartai buvo Embrione.....bet 3 is ju pas mane mioma buvo 4X5 pradziai, po to 6X7cm. Po LP bandziau su saldytu. Visu 4 HCG buvo<1.

Del snaiguciu dziaugiuos, isejo 4 blastukai....to net nesitikejau pati....Kad tik likusios 2 atsiltu wub.gif ir kuo puikiausiai prisitvirtintu wub.gif

O del tavo imunologinio testo man idomu? Tu paklausei kazko, ar jie patys pasiule? Man visai idomu butu...Jus is toli ten vazinejat, gal kur gyvenat Cekijoje? Kai dare imunologini tyrima, kiek laiko tai uztruko? Gal ir man iseitu ji ten vietoje pasidaryti?

Apie tavo isvardytas klinikas nesu girdejus....Bet tai kokio didumo BRNO yra, jau maziausiai ten 3 nevaisingumo klinikos:) Reprofitt, Unica, Reprogeness....gal dar kokiu...

Kai skaitinejaus, man unica irgi patiko...

Tikiuos, kad pavyks man su snaigutem....jei ne...Galvoju gal Seruma pabandyti , Graikijoje. Gal Danijoje, ten paprastesnis nusigabenimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 16 birželio 2012 - 00:29
Labas Pepe,
Jo teisingai supratai(jei galima pereisiu ant tu , taip lengviau blush2.gif ) pirma karta buvom 11/10metu, gavom 2 blast.Gr1 Expend.ir viskas, nei snaigeliu nei vaikeliu g.gif . (tiesa as ir turejau ir turiu turbut fibroida ir 3 ar 4 cm nebeatsimenu,visi sako kad jis netrugdo tai ir uzmirsau, yra pastfoundaliniame regione, tai nemaiso) beto mano gimdos gleivine kazkoka su priciudais....visus 3 kartus buvo virs 20mm. nesvarbu kiek gerciau estrimaxo pirma cikla po 6 i diena, antra po 5, trecia po 2d visvien taspats,nervu suede galvojau kad isdurnesiu!!!) histeroscopia byopsiaja- viskas tvarkoje!Antra kart pries vaziuodama pasidariau scana del gleivines, buvau gudresne ,nieko nepadejejo 200£ tik,(gyvenu Londone) isvaziavau birzeli /11m jau viena, maniskio spermiukai buvo uzsaldyti, gavom 2Gr 1 paprastus ir 2 gr 2 uzsisaldem,vel niekas .Ir vel gryzus D&C , byopsija viskas tvarkoj neperdozuota estrogenu.
Nu FET nusprendziau lai ruosia mano daktaras ta gleivine ir ka manai 4 scanai tik 2 tab i diena 850£is kisenes ir gleivine pries isodinima vel virs 20mm!!!
Man atrode kad gal del gleivines, manam daktarui kad embrionai gal nelab kokie,sakau gal man pasidaryt tuos Nk , sako zinai kokios kainos, ir be to neirodyta ir tt .. kai grysi tada jei vel nepavyks....
Parasiau Ivonai ,kad noriu antibody ir Nk testu, pasidariau juos pries pat FET., kaip suprantu jie sako rezult po 4-5 d, nes dabar klausiau kiek laiko karyotypo rezultatu reiktu laukti.
Taigi isgyveno pas mus tik 1 snaigiukas, viena ir isidejau . Ir vel Hcg<1, tai gal cia ir NK kaltos, esme ta kad nelabai kas irodymais pagrysta apie jas tik prielaidos ir gincai, kiek suprantu. schmoll.gif
Tu nepergyvenk tau viskas bus gerai su snaigutem ,tavo ir kokybe gresne ir dabar girdejau jie pradejo naudoti ta naujausia saldymo buda, tik nezinau kad tikslai bet manau po klinikos restauracijos , kai viesbuti atidare, vadinas sausi.
Tiesa noriu pasakyt pasiklausk Ivonos kokiu tyrimu nori kad atsivestum kai vaziuosi... As antra kart kai vaziavau po sesiu men Diana nieko nesake, tai si kart kai vaziavau as net ir nesiveziau nieko, o Ivona sako kur tavo STD tyrimai, teko 80 Eu. moketi verysad.gif
Man i Brno geriau butu, ten atskrendu smile.gif o taip tai dar i zlin tiuriu kokias 2, 5 h vaziuoti.Manau kad BRNO kaip koks Kaunas, Vilnius gal....
O apie Reprofit, tai negera dalyka girdejus esu gal kada kita kart papasakosiu... smile.gif ir taip daug prirasiau...
AS ir esu daug studijavus apie ispanija , graikija ir tt..kazkaip uzmirsau dabar jau per ta laika ir dauk kas turbut pasikeite... kai ikibau i cekija smile.gif
Manau kad ir nebesispardisiu si karta, duos man vietoj tos intralipidu ifusija uz 100 Eu, nuolaida daugiakartei 3.900, vaistu kalna nuo praitu turiu.... beliks tik sekmes ir stipriu leliuku gauti:)
PATI TAI ZIURIU NEMENKA KELIA NUZINKSNIAVUS!!!! STIPRYBES TAU!
O embrione ir su savais bandei? jau turbut atsibodo visiems pasakoti savo istorijas doh.gif sorriukas

Atsakyti
QUOTE(pinokio @ 2012 06 16, 14:44)
Labas Pepe,
? jau turbut atsibodo visiems pasakoti savo istorijas doh.gif  sorriukas

Sveika. Aciu uz info biggrin.gif Teks pasiklausti del tyrimu, mano sausi- vasari 2012 daryti...Reiks pasiaiskinti ar 6 men. ar metus ten tinka.
As tik Norvegijoje bandziau su savom....Latvijoje ir Cekijoje su donorinem, nes cia negalima...Jau vyksta svarstymai del istatimu pakeitimo...daug uz...tik neaisku kada viskas isigalios...gal man jau ir nebeteks...
Ir reiks pasiprasyti del lasteliu istyrimo. Cia kraujo tyrimas? Gal galiu priduoti krauja pries snaigutes....kad ir koks tas atsakymas bus....bent jau zinosiu einan vel is naujo wub.gif

Jo...kelias netrumpas jau nueitas biggrin.gif wub.gif , kad tik jo gale butu nestuke.gif man to ir uzteks:)
Ko linkiu ir jum...idomiai jum su ta gleivine gaunas...nors ten problemu as neturiu wub.gif bet vistiek rezultatas ne ka geresnis po kol kas...
Viliuos, kad koki meteliu abi jau busim kitame skyrelyje biggrin.gif busim pas nestukes biggrin.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis,
As dariaus... Imuno testing - antibody 80€, ir Nk- 55€ ( kraujo tyr) Pasiziurek kainas pasiligink gal ir kur esi tyrimus pasidaryt spesi( o kur gyvenat?)bus gi ramiau, as net negalvojau kad man gali jos buti suaktivejusios.
Siaip as nebejaunikle, turiu savo 2 susugusius vaikus( pirmo vyro) pries 7m turejau norm nestuma su dabartiniu vyru.... O dabar jau apie 4m bandymam ir tyrimam isleidom, beveik 2 m Ivf
Norejau uk bandyt is savubet kai uzprase virs10000£, ir netaip jau daug sansu dave!
Taip ir nusprendziau de ivf, sakau bus be vargo ir daug daugiau sansu turesiu!!va ir gavau ....cia man turbut kad perdaug lengvai uzsimaniau.
O del gleivines man cekai nieko isvis nesako, sako kuo daugiau tuo geriau, cia as pati uzsikepus ir prisiskaicius kad storesne maziau sansu... Bet ir nera irodyta....
O tau byopsija padare?
As tai suku galva kaip cia ta Karyotype tyr. Pasidaryt mums, 300£ siaubas, bet eisiu bandysiu i poliklinika,gal valdiskai padarys...kaip tokiem dideliem nevykeliams g.gif
Girdejau planuojat rugpjuti? Kiek sodinsit?
Sekmes dideles... Viena karta ta gi turi pasisekti...!
As amerikieciu forume bendrauju, tai zinok turbut paskutine likau nepastojus Zline,per 1,5m na kitos ir dazniau vaziavo...

Merginos...nesvarbu kokioje klinikoje besidarytumete -dideles jums Sekmes
Sakoma kad vaikai renkasi tevelius berods( Ismintingas gyvenimas) parasyta.
Vadinasi ateis ir mums ta diena , kai jie pasirinks mus.... Tik labai jau sunku laukti...
Atsakyti
QUOTE(pinokio @ 2012 06 17, 00:52)
Labutis,
As dariaus... Imuno testing - antibody 80€, ir Nk-  55€ ( kraujo tyr)

As ne taip busiu supratus...galvojau, kad Zlin daretes tuos testus...Nezinau kainu...kazkaip dar nesidomejau...gal ir LT daro...reiks truputi pasidometi. Kike zinau merginos is LT i LV lekia pas Bykova....

Jauciu, kad bus rugpjuti....galejom dar apsisukti liepos pirma savaite,bet mano ciklas sukvailiavo...Jei buciau sulaukus normaliu mmm ketvirtadieni-penktadieni, galejau lekti uz 3 savaiciu...mum tas variantas butu buves idialus...Nes musu atostogos prasideda liepos 1d. Pries vaziuojant i LT, butume nuvaziave i Zlin del FET.
Vakar pramuso...apsidziaugiau...galvoju diena cia ar cia skirtumo nera bigsmile.gif ax.gif nes jie vistiek deda 19-21CD. O tas pramusimas kazkoks klaidingas aliarmas...teplioja rudai kaip mm pabaigoje... Paziuresiu ka zlin sakys, bet jau pradedu taikytis, kad atsauks....man paciai kazkaip tas irgi nepatinka schmoll.gif

Pradejau gerti progynova, gleivine ruosti....bet viltys mazeja wub.gif

Kiek as skaiciau apie zlin renkantis klinika...tai ten daug kam ir is pirmo karto pavykdavo...tai nuliudau kaip mum HCG<5 parode....taip tikejom abu... Dabar reikia tiketis snaigutemis, nesvarbu kada jas pasiimsim,svarbu, kad tai padetu nestuke.gif Turim 2 uzsaldytas, jei abi isgyvens, tai abi ir imsim....As dvinuku nebijau:) O jei uzkibs ir vienas irgi busim laimingi wub.gif
Atsakyti
Labukas,
Teisingai supratai, Zline dariaus tyrimus snaigutes isodinimo diena.
O tu jau susitarei su Zlin,kodel tu geri proginova, nelabai suprantu kokia ten pas tave eiga g.gif , ar tu darysi naturaliu ciklu, ar su stabdanciais?
As tai pavargau su FET ciklu, pradejom po Nauju, kai gavau atsakymus hyster., klinika buvo pradzioj uzdaryta, paskui ir man men. neatejo niekaip, kaip niekad, lauk beveik 2 men doh.gif lekaiu pas daktara dave vaistu issaukti duotu, isauke po sav, patepliojo 3d ir viskas, sakau kazkas ne taip,vel laukiau 2 sav susirgau, dakt sako ateik pasiskanuosim ir galim pradedt leistis Burselina(ar kaip ten)per skana pamate mazu cistu nuo estrogeno,sako turbut padidejes, liepe krauj pasidaryt, sako cistos dings, matai mano smegenis dave bloga signala gimdai , ten pradejo estrog. gamintis ir isauke men. manau kad todel kad normaliai neissirgau pirma karta,(tik teplioj) tai teko laukt kito vel men. kad buciau pilnai isivalius. Badziaus vaistus tai visa men, doh.gif kaip beprote. ir nuo sausio tik geguze sugebejau i ZLIN atvykt. Beto Zlin nedaro isodinimu savaitg, o man priklause penkt, tai atidejo pirmad.
JO TU TEISI DAUG LABAI PASTOJANCIU PIRMA KARTA TEN thumbup.gif , bet nevisos smulkiai pasipasakojusios, jei gerai pasiziuri daug kas isbandziusios ne viena cikla su savom....
Baisus dalykas tas nevaisingumas.... patiko tavo zodziai kai sakei kad jau be hormoniniu verki!!! cia tai tikra tiesa , pirsta parodik is to paties viena minute gali verkti kita , juoktis!!! galvojau kad man nuo hormaoniniu vartojimo visa men stogas vaziuoja! bet kaip nepavyko vel atrodo stogas vaziuoja ir toliau!!!
Jau nieko nebesuprantu...
Tikiuos viskas su tom men susitvarys greitu laiku, nuvaziuosit savo snaiguciu pilnai pasiruose ,pasiimti ir parsivesit du puikiu mazylius ilgiem 9men mamytes pilvelyje! 4u.gif thumbup.gif

Tikiuos

Atsakyti
QUOTE(pinokio @ 2012 06 17, 05:20)
Labukas,
Teisingai supratai, Zline dariaus tyrimus snaigutes isodinimo diena.
O tu jau susitarei  su Zlin,kodel tu geri proginova, nelabai  suprantu kokia ten pas tave eiga g.gif , ar tu darysi naturaliu ciklu, ar su stabdanciais?

As kai su zlin kalbejau tai sake, jei 14 ar 15 sulauksi mmm prasinesk, tada galesim pirma liepos treciadieni deti....o as sulaukiau mm sestadieni ir tai jos tokios silpnos lb. kaip niekad...
Pradejau progynova..vien del to, kad diena cia ar cia....prasinesiau zlin...paziuresiu ka jie sakys. Jie deda 19-21...tai kaip ir telpu dar i normas. Man butu naturaliame cikle su vaistukais, bet ne stabdanciais...

Nesakiau dar klinikai, kad mmm silpnos lb....bet galvoju is kur jom buti stipriom kai jau 4 kraujavimas per kokias 5-6 savaites...manau, kad tas gleivinei augti netrukdys wub.gif
Gal reiktu pranesti, bet taip nenoriu atidejimo....Dar pagalvosiu...palauksiu pirma ka jie atsakys del tos 1 paveluotos dienos.
Atsakyti