Labas Pepe,
Jo teisingai supratai(jei galima pereisiu ant tu , taip lengviau
) pirma karta buvom 11/10metu, gavom 2 blast.Gr1 Expend.ir viskas, nei snaigeliu nei vaikeliu
. (tiesa as ir turejau ir turiu turbut fibroida ir 3 ar 4 cm nebeatsimenu,visi sako kad jis netrugdo tai ir uzmirsau, yra pastfoundaliniame regione, tai nemaiso) beto mano gimdos gleivine kazkoka su priciudais....visus 3 kartus buvo virs 20mm. nesvarbu kiek gerciau estrimaxo pirma cikla po 6 i diena, antra po 5, trecia po 2d visvien taspats,nervu suede galvojau kad isdurnesiu!!!) histeroscopia byopsiaja- viskas tvarkoje!Antra kart pries vaziuodama pasidariau scana del gleivines, buvau gudresne ,nieko nepadejejo 200£ tik,(gyvenu Londone) isvaziavau birzeli /11m jau viena, maniskio spermiukai buvo uzsaldyti, gavom 2Gr 1 paprastus ir 2 gr 2 uzsisaldem,vel niekas .Ir vel gryzus D&C , byopsija viskas tvarkoj neperdozuota estrogenu.
Nu FET nusprendziau lai ruosia mano daktaras ta gleivine ir ka manai 4 scanai tik 2 tab i diena 850£is kisenes ir gleivine pries isodinima vel virs 20mm!!!
Man atrode kad gal del gleivines, manam daktarui kad embrionai gal nelab kokie,sakau gal man pasidaryt tuos Nk , sako zinai kokios kainos, ir be to neirodyta ir tt .. kai grysi tada jei vel nepavyks....
Parasiau Ivonai ,kad noriu antibody ir Nk testu, pasidariau juos pries pat FET., kaip suprantu jie sako rezult po 4-5 d, nes dabar klausiau kiek laiko karyotypo rezultatu reiktu laukti.
Taigi isgyveno pas mus tik 1 snaigiukas, viena ir isidejau . Ir vel Hcg<1, tai gal cia ir NK kaltos, esme ta kad nelabai kas irodymais pagrysta apie jas tik prielaidos ir gincai, kiek suprantu.
Tu nepergyvenk tau viskas bus gerai su snaigutem ,tavo ir kokybe gresne ir dabar girdejau jie pradejo naudoti ta naujausia saldymo buda, tik nezinau kad tikslai bet manau po klinikos restauracijos , kai viesbuti atidare, vadinas sausi.
Tiesa noriu pasakyt pasiklausk Ivonos kokiu tyrimu nori kad atsivestum kai vaziuosi... As antra kart kai vaziavau po sesiu men Diana nieko nesake, tai si kart kai vaziavau as net ir nesiveziau nieko, o Ivona sako kur tavo STD tyrimai, teko 80 Eu. moketi
Man i Brno geriau butu, ten atskrendu
o taip tai dar i zlin tiuriu kokias 2, 5 h vaziuoti.Manau kad BRNO kaip koks Kaunas, Vilnius gal....
O apie Reprofit, tai negera dalyka girdejus esu gal kada kita kart papasakosiu...
ir taip daug prirasiau...
AS ir esu daug studijavus apie ispanija , graikija ir tt..kazkaip uzmirsau dabar jau per ta laika ir dauk kas turbut pasikeite... kai ikibau i cekija
Manau kad ir nebesispardisiu si karta, duos man vietoj tos intralipidu ifusija uz 100 Eu, nuolaida daugiakartei 3.900, vaistu kalna nuo praitu turiu.... beliks tik sekmes ir stipriu leliuku gauti:)
PATI TAI ZIURIU NEMENKA KELIA NUZINKSNIAVUS!!!! STIPRYBES TAU!
O embrione ir su savais bandei? jau turbut atsibodo visiems pasakoti savo istorijas
sorriukas