[quote=Classique,2012 05 07, 11:16]
[quote=(Garbane-Sue),2012 05 05, 16:49]
svarbu nenuleiskit rankų ir turėsit išvajotąjį vaikelį
Klausimukas - jei 5 metus nėra menstruacijų, tai kaip su gimda, ji gi traukiasi? Nebuvo menopauzes simptomų ? aš gyvenime nesirgusi mmm tik Kt ar PHT pagalba. Buvau nutraukusi KT 3 mėnesius ir jau po 1,5 mėn menopauzės "džiaugsmai" pasipylė visu gražumu.. Gydytojas sakė, ji galvoju apie kiaušinelių donorystę turiu vartoti PHT, kad nereteų kaulai, nesusitrauktų gimta ir pan.
[/quote]
Man Amenoreja pripaise (ankstyva menopauze).O kas del gimdos susitraukimu, niu vat dabar pries ZLIN daromes tyrimus visokius ir pas savo ginekologa buvau, tai sake su gimda daug mazai gerai, apie susitraukimus nieko nepasake
O jei atvirai - tai as nezinau kas tai - KT, PHT , zinoma nesunku per keliams min suzinoti...Kai man medikai pradedavo vardyti visus tuos tik jiems zinomus zodzius, kai pradedavo sakyti skaiciukais ir raidelem visa istorija, mane uzpuldavo panika....beviltiskumas ir pasijausdavau tokia stipri ligone...gryzusi neidavau studijuoji prie inertneto kas tai.....nes galbut esu per silpna zinot, kiek daug manyje kazko truksta iki tam tikro skaiciaus, zingsnio ar kitos ligos....
Man svarbiausia buvo zinoti, kiek cistu, kada isoperuos, kiek laiko gert vaistus po operaciju, kad jos neatsinaujintu....Po pusmecio operacijos kai spazmai suriesdavo iki nualpimu, jau zinojau, kad manyje vel 4-5 cistos, geriausiu atveju 3.....Tada vel ir vel operacijos ir gydymas....Apsidziaugdavau kai po apsilankymo pas gyd.isgirsdavau randukai auga, saaugos yra, bet normos riboj, gimda aprimus, kiausintakiu praeinamumas sioks toks yra.......
Ir nuolatinis klausimas, kiek procentaliai po kiekvienos operacijos man lieka sansu pastoti.....kai viskas sumazejo iki 3% procentu, as visiskai nebskaiciau apie savo liga, visiskai "istizau"...susitaikiau...verkimai baigesi...vis ieidavom i vaiku kambary, pamastydavom, kodel JIE nenori cia gyventi....ir rimom rimom.....Kol viena diena mano vyras sako davai pabandom, pas Rusijos medikus... ARBA ARBA......Jie ir pasake mums, sansu tikrai yra - tai kiausialastes donoryste.....Apie kuria nebuvom ne girdeje, mums musu gydytojai to nebuvo pasiule...
TAIGI bandysim, laukiam...Sutarem nesidraskyti, jei nepavyks, vadinas taip kazkodel reikia...
Zinau, kad skaudetu, kad verkciau ir klausciau tada parpuolus ant vaiku kambario grindu - kodel kodel kodel aplink tiek vaiku, o mes....bet zinau, kad Dievas zino kodel sitaip....Galbut nuo kazko Jis mus apsaugo...Juk gyvenime nieko nevyksta be reikalo...
Sekmes ir Jums mergaites....Sekmes mums visoms
Jeigu ir po n-ojo karto kuriai is musu nepavyktu...Pazvelkim i savo brangiuosius vyrus ir apkabinkim, juk jie didziausias musu turtas, jei po sitiek negandu jie vis dar salia, mus mylintys, laimingi ir rupestingi!!! Koja kojon, ranka rankon kartu musu antrosios sirdies puses! [FONT=Times][COLOR=green]
Papildyta:
[quote=Classique,2012 05 07, 11:16]
[quote=(Garbane-Sue),2012 05 05, 16:49]
O kokios pas jus problemytės? Pas mus tai pagal gydytojus problemų 0, viskas idealiai gražu pas abu, bet tik rezultato vis dar kantriai ir ilgai laukiame
Pas mane problemytes, pas vyra visks okis. Man endometrioze didele, tad po 4 operaciju, manyje nebesigamina kiausineliai, nera praeinamumo, nera menstruaciju 5 metai ir daug saaugu ir randeliu po operaciju, tad visa sita puokste mums neleidzia patiems naturaliai susilaukt mazyliu....Vaziavom i Sankt Peterburga pas medikus, tai sake vienintelis kelias butent kiausialastes donoryste..
Jau 10 metu galvojam apie vaikucius
...
Sio menesio gale vaziuojam i Zlin, ziuresim....
svarbu nenuleiskit rankų ir turėsit išvajotąjį vaikelį
Klausimukas - jei 5 metus nėra menstruacijų, tai kaip su gimda, ji gi traukiasi? Nebuvo menopauzes simptomų ? aš gyvenime nesirgusi mmm tik Kt ar PHT pagalba. Buvau nutraukusi KT 3 mėnesius ir jau po 1,5 mėn menopauzės "džiaugsmai" pasipylė visu gražumu.. Gydytojas sakė, ji galvoju apie kiaušinelių donorystę turiu vartoti PHT, kad nereteų kaulai, nesusitrauktų gimta ir pan.
[/quote]
Man Amenoreja pripaise (ankstyva menopauze).O kas del gimdos susitraukimu, niu vat dabar pries ZLIN daromes tyrimus visokius ir pas savo ginekologa buvau, tai sake su gimda daug mazai gerai, apie susitraukimus nieko nepasake
O jei atvirai - tai as nezinau kas tai - KT, PHT
, zinoma nesunku per keliams min suzinoti...Kai man medikai pradedavo vardyti visus tuos tik jiems zinomus zodzius, kai pradedavo sakyti skaiciukais ir raidelem visa istorija, mane uzpuldavo panika....beviltiskumas ir pasijausdavau tokia stipri ligone...gryzusi neidavau studijuoji prie inertneto kas tai.....nes galbut esu per silpna zinot, kiek daug manyje kazko truksta iki tam tikro skaiciaus, zingsnio ar kitos ligos....
Man svarbiausia buvo zinoti, kiek cistu, kada isoperuos, kiek laiko gert vaistus po operaciju, kad jos neatsinaujintu....Po pusmecio operacijos kai spazmai suriesdavo iki nualpimu, jau zinojau, kad manyje vel 4-5 cistos, geriausiu atveju 3.....Tada vel ir vel operacijos ir gydymas....Apsidziaugdavau kai po apsilankymo pas gyd.isgirsdavau randukai auga, saaugos yra, bet normos riboj, gimda aprimus, kiausintakiu praeinamumas sioks toks yra.......
Ir nuolatinis klausimas, kiek procentaliai po kiekvienos operacijos man lieka sansu pastoti.....kai viskas sumazejo iki 3% procentu, as visiskai nebskaiciau apie savo liga, visiskai "istizau"...susitaikiau...verkimai baigesi...vis ieidavom i vaiku kambary, pamastydavom, kodel JIE nenori cia gyventi....ir rimom rimom.....Kol viena diena mano vyras sako davai pabandom, pas Rusijos medikus... ARBA ARBA......Jie ir pasake mums, sansu tikrai yra - tai kiausialastes donoryste.....Apie kuria nebuvom ne girdeje, mums musu gydytojai to nebuvo pasiule...
TAIGI bandysim, laukiam...Sutarem nesidraskyti, jei nepavyks, vadinas taip kazkodel reikia...
Zinau, kad skaudetu, kad verkciau ir klausciau tada parpuolus ant vaiku kambario grindu - kodel kodel kodel aplink tiek vaiku, o mes....bet zinau, kad Dievas zino kodel sitaip....Galbut nuo kazko Jis mus apsaugo...Juk gyvenime nieko nevyksta be reikalo...
Sekmes ir Jums mergaites....Sekmes mums visoms
Jeigu ir po n-ojo karto kuriai is musu nepavyktu...Pazvelkim i savo brangiuosius vyrus ir apkabinkim, juk jie didziausias musu turtas, jei po sitiek negandu jie vis dar salia, mus mylintys, laimingi ir rupestingi!!!
Koja kojon, ranka rankon kartu musu antrosios sirdies puses! [/i][FONT=Times][COLOR=green]
Papildyta:
Atsiprasau, kad cia laiskus du sumeciau, kaip jau kazkur minejau auksciau, cia daug skaitau, niekad nerasau beveik, tai ir prisigrybauju