Įkraunama...
Įkraunama...

Bandom su kiaušialąstės donore

Ir lai pasiskaito savo knygoje KAS YRA NUODEME! Nera nuodeme kitaip mastyti, daryti, gyventi nei kiti, nors ir tas mastymas gali buti visikai krastutiniskas...
Nuodeme yra smerkti kitus zmones uz ju supratima, pasirinktus kelius ir t.t. ir savo poziurio sudievinimo.

Nenoriu del jos savo karmos asocio terst biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tebuna taika mirksiukas.gif

Rado tema pokalbiam biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tikriausiai galvoje nei kosytes nereikia kai zmogus ima aptarineti ir diskutuoti apie kitu ligas. biggrin.gif

NEI VERKT NEI JUOKTIS......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 14 balandžio 2012 - 21:24
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 14, 22:13)

NEI VERKT NEI JUOKTIS......

IGNORUOTI...
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 14, 10:30)
IGNORUOTI...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif TEISINGIAUSIA......
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 13, 17:37)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Gumbine, tu pasakiskai pozityvi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir draugiska biggrin.gif

Pepe 4u.gif - zaviuosi tavo stiprybe!!! Tu nereali saunuole..... ax.gif Juciu Jusu mazyliai sedi ant debesies ir masto: " niu mama, Tavim neatsizavim...pazuresim dar biski kiek turi kantrybes, kiek sau galesi leist bigsmile.gif ir pas Tave ateisim!!" Nuosirdziai su Tavim PEPE....... 4u.gif - as menuo iki tos klinikos...darosi neramu, BET..... Viltis mirsta paskutine unsure.gif
Pepe, aciu Tau uz info......ir visa ka mums, likimo draugems duodi cia -forume....t.y. ypatingai issamiai ir nadinga informacija. wub.gif
Atsakyti
QUOTE((Garbane-Sue) @ 2012 04 14, 23:02)
Gumbine, tu pasakiskai pozityvi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir draugiska  biggrin.gif

Pepe  4u.gif  - zaviuosi tavo stiprybe!!! Tu nereali saunuole..... ax.gif Juciu Jusu mazyliai sedi ant debesies ir  masto: " niu mama, Tavim neatsizavim...pazuresim dar biski kiek turi kantrybes, kiek sau galesi  leist  bigsmile.gif  ir pas Tave ateisim!!" Nuosirdziai su Tavim PEPE....... 4u.gif  - as menuo iki tos klinikos...darosi neramu, BET..... Viltis mirsta paskutine  unsure.gif
Pepe, aciu Tau uz info......ir visa ka mums, likimo draugems duodi cia -forume....t.y. ypatingai issamiai ir nadinga informacija. wub.gif

group.gif Garbane, o kas mums belieka? Tik nusišypsoti, pakelti nosį aukštyn ir eiti pirmyn! Ir jokiais būdais nesigrežioti atgal mirksiukas.gif O mūsų mažieji angeliukai turbūt jau nori visapusiškai brandžių tėvelių, kad taip neskuba lotuliukas.gif
O kokios pas jus problemytės? Pas mus tai pagal gydytojus problemų 0, viskas idealiai gražu pas abu, bet tik rezultato vis dar kantriai ir ilgai laukiame ax.gif
Atsakyti
QUOTE((Garbane-Sue) @ 2012 04 14, 11:02)
Gumbine, tu pasakiskai pozityvi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir draugiska  biggrin.gif

Pepe  4u.gif  - zaviuosi tavo stiprybe!!! Tu nereali saunuole..... ax.gif Juciu Jusu mazyliai sedi ant debesies ir  masto: " niu mama, Tavim neatsizavim...pazuresim dar biski kiek turi kantrybes, kiek sau galesi  leist  bigsmile.gif  ir pas Tave ateisim!!" Nuosirdziai su Tavim PEPE....... 4u.gif  - as menuo iki tos klinikos...darosi neramu, BET..... Viltis mirsta paskutine  unsure.gif
  wub.gif

drinks_cheers.gif Gumbinuke draugoviska lb drinks_cheers.gif biggrin.gif
Uz viska turiu buti dekinga aukstesniom jegom, kurios pasirupino, kad jau nuo pat mazens neuzaugsciau siltnamio salygom biggrin.gif Bet tokiomis aplinkybemis nelabai kas ir belieka. Kaip sakant arba klumpi, stojies ir eini....arba palaidoji visas viltis tureti bent jau 50% genetini vaikeli....
Nors ir uzsispyrimo yra dar daug metu i prieki, bet jau tikiuos, kad laukiami vaikuciai nebeziures is virsaus tiek ilgai wub.gif wub.gif wub.gif
Sekmes jum geguzi 4u.gif Tikiu, kad nenusivilsit.Linkiui patekti i ta 50% moteru, kuriom pavyksta toje klinikoje.
Gali buti, kad ir as geguzes pabaigoje ten leksiu savo snaiguciu pasiimti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Gumbine @ 2012 04 14, 20:34)
group.gif Garbane, o kas mums belieka?  O mūsų mažieji angeliukai turbūt jau nori visapusiškai brandžių tėvelių, kad taip neskuba  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tas geras biggrin.gif Tikiu, kad viskas susitvarkys pas jus 4u.gif
Atsakyti

Pepe console.gif Buvau visiškai įsitikinusi, kad tau pasiseks, kad tai pagaliau bus pasiektas tikslas. Labai apmaudu... Bet tai dar ne pabaiga. Dar bus tas kartas, kuris pakels iki debesų 4u.gif

smile.gif+2012 04 13, 16:02-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 04 13, 16:02)
P.S. tema buvo iškelta, tai ir užsukau, nieko asmeniško. Asmeniška tik tiek, kad nesugebu tai matydama nutylėti. Tai ne žaidimas, kuriame žūt būt turime laimėti...

Klausimas į klausimą - turite pastojimo problemų? Esate susidūrusi su nuosprendžiu, kad genetinių vaikų niekada neturėsite? O gal esate nestuke.gif ar laiminga mama?
Kiekvienas turi savo nuomonę ir, jei nesupranta, tai tik dėl atitinkamai susiklosčiusių aplinkybių. O "žaidimus" ir sąžinę gali kalbėti tas, kuris su tuo susidūrė. Sunku nutuokti, kodėl ryžtamasi tokiam žingsniui? Pabandysiu paaiškinti, nes galiu palyginti savo jausmus prieš nestuke.gif , dvejones, kas būtų, jeigu būtų, kaip teisingiau pasielgti ir pan. Kai kam labai norisi įpiršti nuomonę, jog nevaisingumas yra bausmė už nuodėmes ar panašius dalykus, tai reikia priimti, išgyventi, susitaikyti, kreipti dėmesį į kitus dalykus ir t.t. Filosofiniai dalykai, verčiantys užsiimti saviplaka ar kitų kaltinimu. Nevaisingumas atsirado po operacijos, greičiausiai gydytojo nemokšiškumas, nustojau kaltinti, nes visiems visko pasitaiko, bet be vaikų gyventi reikia mūsų šeimai. O aplinka reaguoja į bevaikes šeimas visaip: vieni įkyriai klausinėja kada, kiti neapdairiai mesteli replikų apie mamas ir tėčius didvyrius... ir dar aibė visokių dalykų, nepabijant pasakyti, lemiančių žmogaus savivertę, nors ir kiek stiprybės turėtum. Bet pasirinikimo motyvas nebuvo tas, kad aš galiu, kad aš ne prastesnė. Aš tiesiog myliu savo vyrą ir žinodama, kad jis neturi problemų susilaukti savo genetinio vaikelio neatimu galimybės jį turėti. Galima oponuoti, kad vyras gali kurti šeimą su kita moterimi, kad jis per mažai myli mane, jei nesusitaiko su mano nevaisingumu ir pan., tačiau neplėtojant temos galima pasakyti tik tiek - niekas manęs nevertė, niekas manęs nekaltino, sprendimo ieškojau pati ir jį radau. Labai svarbu buvo vyro pritarimas ir mūsų finansai. Jei galiu suteikti laimės kitam žmogui, patirti pati, tai taip ir padarysiu,nors teko atsisakyti pramogų, konfortiškesnio būsto ir pan. Ir nesigailiu, nes jei kreipčiau dėmesį į tokias nuomones kaip kad taviškė, jei pasiduočiau bažnyčios atstovų smerkinui ir t.t., aš prarasčiau ne tik savo genus vaikelyje. Tikrai nepatirčiau nestuke.gif jausmo ir nežinočiau, ką reiškia laukimas, ką reiškia vaiko atėjimas į šį pasaulį. Nežinočiau ir to, kodėl yra atskiros kasos nėščiosioms, kodėl joms reikia užleisti eilę ir pan, nes tiesiog nesuprasčiau to neišgyvenusi. Ir tas vaikelis yra nuo pat pradžių mums brangus, laukiamas negalvojant kaip apie kokią svetimybę mano kūne.
O žmonės, kurie nepripažįsta donorystės apskritai, yra tiesiog egosistai, įsivaizduojantys, kad jų kūnas nuo pradžios iki pabaigos yra tik jų nuosavybė. Toks žmogus nepaaukos nei inksto, nei širdies, nei dar kurio organo. O jei kam nors atrodo smerktina tik lytinių ląstelių donorystė, vadinama žaidimais, manoma, kad geriau įsivaikinti, tai tegalėčiau pasakyti, jog man tai primena apsipirkimą prekybos centre- neturiu daikto, užsidirbau, turiu vietą jam padėti, vadinasi, galiu eiti į parduotuvę ir išsirinkti - pasiskaitysiu instrukciją: lytis, amžius, prekinė išvaizda... ir t.t. Na, jei nelabai man tas daiktas patiks laikui bėgant, bus kalti tie, kurie tą daiktą gamino. Palyginimas prastas, aišku, nes tie vaikai, kuriuos tėvai paliko, nekalti. Ir jie tikrai ne prekės. Bet aš ne prieš įvaikinimą, nes tai didelis žingsnis, kad mūsų pasaulis būtų gražesnis.
Aš už pasirinkimo teisę ir žmonių supratingumą, kurio, deja, mūsų visuomenėje dar didelis stygius.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 04 16, 15:34)
Pepe console.gif Buvau visiškai įsitikinusi, kad tau pasiseks, kad tai pagaliau bus pasiektas tikslas. Labai apmaudu... Bet tai dar ne pabaiga. Dar bus tas kartas, kuris pakels iki debesų  4u.gif
Klausimas į klausimą -  turite pastojimo problemų? Esate susidūrusi su nuosprendžiu, kad genetinių vaikų niekada neturėsite? O gal esate  nestuke.gif ar laiminga mama?
Kiekvienas turi savo nuomonę ir,  jei nesupranta, tai tik dėl atitinkamai susiklosčiusių aplinkybių. O "žaidimus" ir sąžinę gali kalbėti tas, kuris su tuo susidūrė. Sunku nutuokti, kodėl ryžtamasi tokiam žingsniui? Pabandysiu paaiškinti, nes galiu palyginti  savo jausmus prieš  nestuke.gif , dvejones, kas būtų, jeigu būtų, kaip teisingiau pasielgti ir pan. Kai kam labai norisi įpiršti nuomonę, jog nevaisingumas yra bausmė už nuodėmes ar panašius dalykus, tai reikia priimti, išgyventi, susitaikyti, kreipti dėmesį į kitus dalykus ir t.t. Filosofiniai dalykai, verčiantys užsiimti saviplaka ar kitų kaltinimu. Nevaisingumas atsirado po operacijos, greičiausiai gydytojo nemokšiškumas,  nustojau kaltinti, nes visiems visko pasitaiko, bet be vaikų gyventi reikia mūsų šeimai. O aplinka reaguoja į bevaikes šeimas visaip: vieni įkyriai klausinėja kada, kiti neapdairiai mesteli replikų apie mamas ir tėčius didvyrius... ir dar aibė visokių dalykų, nepabijant pasakyti, lemiančių žmogaus savivertę, nors ir kiek stiprybės turėtum.  Bet pasirinikimo motyvas nebuvo tas, kad aš galiu, kad aš ne prastesnė. Aš tiesiog  myliu savo  vyrą  ir žinodama, kad jis neturi problemų susilaukti savo genetinio vaikelio neatimu galimybės jį turėti. Galima oponuoti, kad vyras gali kurti šeimą su kita moterimi, kad jis per mažai myli mane, jei nesusitaiko su mano nevaisingumu ir pan., tačiau neplėtojant temos galima pasakyti tik tiek  - niekas manęs nevertė, niekas manęs nekaltino, sprendimo ieškojau pati ir jį radau. Labai svarbu buvo  vyro pritarimas ir mūsų finansai. Jei galiu suteikti laimės kitam žmogui, patirti pati, tai taip ir padarysiu,nors teko atsisakyti pramogų, konfortiškesnio būsto ir pan. Ir nesigailiu, nes jei kreipčiau dėmesį į tokias nuomones kaip kad taviškė, jei pasiduočiau bažnyčios atstovų smerkinui ir t.t., aš prarasčiau ne tik savo genus vaikelyje. Tikrai nepatirčiau  nestuke.gif jausmo ir nežinočiau, ką reiškia laukimas, ką reiškia vaiko atėjimas į šį pasaulį.  Nežinočiau ir to, kodėl yra atskiros kasos nėščiosioms, kodėl joms reikia užleisti eilę ir pan, nes tiesiog nesuprasčiau to neišgyvenusi. Ir tas vaikelis yra nuo pat pradžių mums brangus, laukiamas negalvojant kaip apie kokią svetimybę mano kūne.
O žmonės, kurie nepripažįsta donorystės apskritai, yra tiesiog egosistai, įsivaizduojantys, kad jų kūnas nuo pradžios iki pabaigos yra tik jų nuosavybė. Toks žmogus nepaaukos nei inksto, nei širdies, nei dar kurio organo. O jei kam nors atrodo smerktina tik lytinių ląstelių donorystė, vadinama žaidimais, manoma, kad geriau įsivaikinti, tai tegalėčiau pasakyti, jog man tai primena apsipirkimą prekybos centre- neturiu daikto, užsidirbau, turiu vietą jam padėti, vadinasi, galiu eiti į parduotuvę ir išsirinkti -  pasiskaitysiu instrukciją: lytis, amžius, prekinė išvaizda... ir t.t. Na, jei nelabai man tas daiktas patiks laikui bėgant, bus kalti tie, kurie tą daiktą gamino. Palyginimas prastas, aišku, nes tie vaikai, kuriuos tėvai paliko, nekalti. Ir jie tikrai ne prekės. Bet aš ne prieš įvaikinimą, nes tai  didelis žingsnis, kad mūsų pasaulis būtų gražesnis.
Aš už pasirinkimo teisę ir žmonių supratingumą, kurio, deja, mūsų visuomenėje dar didelis stygius.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 04 16, 02:34)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 04 14, 15:06)
labai idomu, kaip sitos"kriksciones" kalbetu jei pacios susidurtu su nevaisingumu doh.gif labai but smagu stebeti, kaip ta eskaluojama ju sazine issijungtu...tokios tik daug karksi..

Taip pat ir kalbetu Irmuciuk. Pati jau du metus nesulaukiu, ir jokiu pasikeitimu nuomones neivyko, o tuose pat krikscioniu pokalbiuose dalyvauju smile.gif Visiskai pritariu hi: pasisakymui, ir puikiai suprantu tas, kuriuos laukia nesulaukia savosios laimes. Nenorejau cia savo nuomones kisti, bet tavo nuomone nera visai teisinga, nevisi kalba taip todel kad nesupranta, todel ir parasiau. Nepyk jei ka.

Nereikia merginos taip reaguoti lyg kas is jusu noretu laime atimti, nes taip nera. Tema skaudi ir sudetinga, ir forumuose tokiu kardinaliai skirtingu poziuriu i "razborkes" suleidineti nematau prasmes.
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 04 18, 13:02)
Taip pat ir kalbetu Irmuciuk. Pati jau du metus nesulaukiu, ir jokiu pasikeitimu nuomones neivyko, o tuose pat krikscioniu pokalbiuose dalyvauju smile.gif Visiskai pritariu hi: pasisakymui, ir puikiai suprantu tas, kuriuos laukia nesulaukia savosios laimes. Nenorejau cia savo nuomones kisti, bet tavo nuomone nera visai teisinga, nevisi kalba taip todel kad nesupranta, todel ir parasiau. Nepyk jei ka.

Nereikia merginos taip reaguoti lyg kas is jusu noretu laime atimti, nes taip nera. Tema skaudi ir sudetinga, ir forumuose tokiu kardinaliai skirtingu poziuriu i "razborkes" suleidineti nematau prasmes.

aš manau, kad kiekvienas iš mūsų turime teisę turėti savo nuomonę, tad manau, jei čia susirinkusios visos merginos pritaria donorystei, tad manau, visai netaktiška yra ateiti iš kitų temų ir pilti druską merginoms ant širdies žaizdų. Nes donorystė kokia ji bebūtų ar kraujo, ar organų ar ląstelių tai yra vieno žmogaus rankos ištiesimas kitam. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2012 04 19, 09:38)
aš manau, kad kiekvienas iš mūsų turime teisę turėti savo nuomonę, tad manau, jei čia susirinkusios visos merginos pritaria donorystei, tad manau, visai netaktiška yra ateiti iš kitų temų ir pilti druską merginoms ant širdies žaizdų. Nes donorystė kokia ji bebūtų ar kraujo, ar organų ar ląstelių tai yra vieno žmogaus rankos ištiesimas kitam.  4u.gif

drinks_cheers.gif nu nieko daugiau net pritarti negaliu, visiskai sutinku 4u.gif
Atsakyti