QUOTE(viva 37 @ 2015 07 27, 08:34)
Sveikutes..
Kepiau ir as si skanumeli.Tik vat man kazkoks negrazus tas aptinis,na kai susuki,tai virsutinis sluoksnis buna
Gal jus pirma blyna storesni paliekat?nes jis man visada paplysta nuimant nuo stalo
Jusu tokie grazus tie virsus bu a,o pas mane kepAant niekad tokie neiseina
Kur cia paslaptis?dekui
O stalą aliejum pasitepat? nes jei viskas ok, tai ir nusiima gražiai nuo stalo. Be to, siūlyčiau ne kelti susuktą pyragą į formą, o gražiai užprašyti ant kepimo popieriaus, tada jau į formą - niekas netrūksta ir neplyšta tada (gal suprantamai pasakiau
).
QUOTE(viva 37 @ 2015 08 21, 14:45)
dar bandau ismokti tuos Simtalapius
Pirma karta bandziau su 405 D. Daryta savai seimynai,o mes nemegstam daug aguonu,tai to mases idaro ir nedejau,o tik siaip aguonu ant kiekvieno sluoksnio. Tai dabar vat man ir pasakykit ar panasus jau nors kiek tie lapeliai I tikruosius??? Tiesa,nu man kazko jis toks sausokas gaunas
Nu viska tikrai meruoju,nieko nededu is akies
Sausas. Per mažai sviesto. Lapeliai gražūs, progresas matyti