Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

QUOTE(viva 37 @ 2015 08 08, 17:47)
Fainika o kokis gražuolis jūsų simtalapis!!!
Kepu 180 temp. 60 min.Reiks bandyt daugiau minučių pakept😊


ačiū hi.gif

reikia susidraugauti su orkaite ir ją perprasti, bandykit didinti temp. savo senukėje kepu taip pat 180C 50-60min tačiau ji vienintelės funkcijos ir kepa su ventiliatoriumi smile.gif o su ventiliatoriumi automatiškai didesnė temp būna mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes kepejeles 4u.gif

NUOTRAUKA SKOLINTA!!!!!!! RASTA FACEBOOK PLATYBESE:)



https://scontent-lhr...amp;oe=564F7E69

Labai grazi Simtalapio forma ! Nu bet man ji akivaizdziai kepta apvalioj formoj ( tokioj rumbuotoj) g.gif
http://www.amazon.co...pf_rd_i=desktop

Ale vat gal galit paaiskint, kaip su ja kept g.gif Juk tada karameles sluoksnis bus apacioje,bet iskepus juk turesi pyraga apversti ir tas karameles sluoksnis atsiras virsuj g.gif g.gif g.gif Nu man mistika kazkokia g.gif

Nu vat dar ikelsiu TO RASTO FACEBOOKE simtalapio pjuvi
https://scontent-lhr...amp;oe=563E5D46



Nu ,tikiuosi,kad Jus mergaites protingesnes uz mane ir isaiskinsim man kaip cia kas yra biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viva 37: 10 rugpjūčio 2015 - 17:01
QUOTE(viva 37 @ 2015 08


Nu vat dar ikelsiu TO RASTO FACEBOOKE simtalapio pjuvi
[url=https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/s480x480/11088247_953018168055236_7333080173277881296_n.jpg?oh=e70bfeeaa8c1b026e29a9555fd37eeeb&oe=563E5D46)
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphoto...amp;oe=563E5D46[/url]
Nu ,tikiuosi,kad Jus mergaites protingesnes uz mane ir isaiskinsim man kaip cia kas yra biggrin.gif  biggrin.gif

Pagal pjūvį spėju,kad kepta plokščioj apvalioj formoj, o ant viršaus buvo uždėta banguota,kad kildama tešla susiformuotų. Tik ? kada nuimt reiktų,kad spėtų apskrust viršus ir nedingtų išformavimas.
Atsakyti

man ir taip pat kilo mintis, kad ji tik uzvozta buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.kite: 11 rugpjūčio 2015 - 07:47
Kepejeles SOOOS ! noriu kept is puses normos, nu tai kiek man tu sausu mieliu reik g.gif Kiek zinau,tai sausu reik 3 kart maziau nei slapiu. Tai jeigu visai normai reik 25 gr slapiu,tai sausu 8 gr. Tada pusei normos,t.y. ant 250 gr miltu reik 4 gr sausu mieliu g.gif
Dekui kas gales mane paprotinti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viva 37 @ 2015 08 14, 19:04)
Kepejeles SOOOS ! noriu kept is puses normos, nu tai kiek man tu sausu mieliu reik g.gif  Kiek zinau,tai sausu reik 3 kart maziau nei slapiu. Tai jeigu visai normai reik 25 gr slapiu,tai sausu 8 gr. Tada pusei normos,t.y. ant 250 gr miltu reik 4 gr sausu mieliu g.gif 
Dekui kas gales mane paprotinti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

taip pusei dėkit 4g 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

VIS dar bandau ismokti tuos Simtalapius g.gif Pirma karta bandziau su 405 D. Daryta savai seimynai,o mes nemegstam daug aguonu,tai to mases idaro ir nedejau,o tik siaip aguonu ant kiekvieno sluoksnio. Tai dabar vat man ir pasakykit ar panasus jau nors kiek tie lapeliai I tikruosius??? Tiesa,nu man kazko jis toks sausokas gaunas g.gif Nu viska tikrai meruoju,nieko nededu is akies schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
nesu profe, tik megeja sio skanaus kepinio smile.gif tai man atrodo graziai, tik sviesto gerokai pagaileta del to ir sausas
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 08 21, 12:59)
nesu profe, tik megeja sio skanaus kepinio smile.gif tai man atrodo graziai, tik sviesto gerokai pagaileta del to ir sausas

nu zinokit,ir man atrodo,kad sviesto mazai. Bet vat kas svarbiausia,cia kepta is puses normos,tai sviesto tikrai 250 gr buvo,nu lygiai tiek kiek priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(viva 37 @ 2015 07 27, 08:34)
Sveikutes..
Kepiau ir as si skanumeli.Tik vat man kazkoks negrazus tas aptinis,na kai susuki,tai virsutinis sluoksnis buna g.gif Gal jus pirma blyna storesni paliekat?nes jis man visada paplysta nuimant nuo stalo g.gif Jusu tokie grazus tie virsus bu a,o pas mane kepAant niekad tokie neiseina schmoll.gif Kur cia paslaptis?dekui


O stalą aliejum pasitepat? nes jei viskas ok, tai ir nusiima gražiai nuo stalo. Be to, siūlyčiau ne kelti susuktą pyragą į formą, o gražiai užprašyti ant kepimo popieriaus, tada jau į formą - niekas netrūksta ir neplyšta tada (gal suprantamai pasakiau biggrin.gif ).

QUOTE(viva 37 @ 2015 08 21, 14:45)
dar bandau ismokti tuos Simtalapius g.gif  Pirma karta bandziau su 405 D. Daryta savai seimynai,o mes nemegstam daug aguonu,tai to mases idaro ir nedejau,o tik siaip aguonu ant kiekvieno sluoksnio. Tai dabar vat man ir pasakykit  ar panasus jau nors kiek tie lapeliai I tikruosius??? Tiesa,nu man kazko jis toks sausokas gaunas g.gif  Nu viska tikrai meruoju,nieko nededu is akies schmoll.gif


Sausas. Per mažai sviesto. Lapeliai gražūs, progresas matyti wink.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti