100lapis mergytės gimtadieniui
QUOTE(Fainika @ 2015 06 22, 12:44)
Laaaabai graziai atrodo ! Pjuvi turit ?
QUOTE(Zanku @ 2015 06 23, 15:40)
Laaaabai graziai atrodo ! Pjuvi turit ?
čia buvo užsakymas, tai valgiau ne aš retai kada sau beišsikepu
anksčiau yra įkelta mano kepamų 100lapių pjūvių ft
Sveikos kepejeles
Fainika dieviskai grazus simtalapis Ir kaip skoningai papuostas
As irgi siandien pirma karta kepiau. Ale kaip MB sako,tai gavosi skani bulka Nu blyn... O taip stengiausi. Ale jauciu zinau del ko,nes nesunaudojau nei puses sviesto( dariau pgl Cipciuko recepta). nu pasirode,kad jau ir taip bus riebu Ale vat matyt reikejo visa snaudot,nes maniskis toooks sausas... O Kiek Jus dedat to sviesto???? T.y. kiek dedat saustu apytiksliai ant vieno blyno????
Sekantis klausimas- del aguonu. Nu man jos kazkokios skystos,nuplauke gavos Ir taip kazkaip ju mazokai atrodo
Ir dra vienas klausimas- kokis buna Jusu kepinys minsktumo??? nes maniskis tokis labai jau traskia plutele Kazkaip noretusi tokio minstesnio Tiesa,o Jus atsalusi pridengiat kokia maistine plevele????
Dekui kas gales atsakyti I mano klausimus
Fainika dieviskai grazus simtalapis Ir kaip skoningai papuostas
As irgi siandien pirma karta kepiau. Ale kaip MB sako,tai gavosi skani bulka Nu blyn... O taip stengiausi. Ale jauciu zinau del ko,nes nesunaudojau nei puses sviesto( dariau pgl Cipciuko recepta). nu pasirode,kad jau ir taip bus riebu Ale vat matyt reikejo visa snaudot,nes maniskis toooks sausas... O Kiek Jus dedat to sviesto???? T.y. kiek dedat saustu apytiksliai ant vieno blyno????
Sekantis klausimas- del aguonu. Nu man jos kazkokios skystos,nuplauke gavos Ir taip kazkaip ju mazokai atrodo
Ir dra vienas klausimas- kokis buna Jusu kepinys minsktumo??? nes maniskis tokis labai jau traskia plutele Kazkaip noretusi tokio minstesnio Tiesa,o Jus atsalusi pridengiat kokia maistine plevele????
Dekui kas gales atsakyti I mano klausimus
Sveikutes..
Kepiau ir as si skanumeli.Tik vat man kazkoks negrazus tas aptinis,na kai susuki,tai virsutinis sluoksnis buna Gal jus pirma blyna storesni paliekat?nes jis man visada paplysta nuimant nuo stalo Jusu tokie grazus tie virsus bu a,o pas mane kepAant niekad tokie neiseina Kur cia paslaptis?dekui
Kepiau ir as si skanumeli.Tik vat man kazkoks negrazus tas aptinis,na kai susuki,tai virsutinis sluoksnis buna Gal jus pirma blyna storesni paliekat?nes jis man visada paplysta nuimant nuo stalo Jusu tokie grazus tie virsus bu a,o pas mane kepAant niekad tokie neiseina Kur cia paslaptis?dekui
QUOTE(viva 37 @ 2015 06 23, 23:05)
As irgi siandien pirma karta kepiau. Ale kaip MB sako,tai gavosi skani bulka Nu blyn... O taip stengiausi. Ale jauciu zinau del ko,nes nesunaudojau nei puses sviesto( dariau pgl Cipciuko recepta). nu pasirode,kad jau ir taip bus riebu Ale vat matyt reikejo visa snaudot,nes maniskis toooks sausas... O Kiek Jus dedat to sviesto???? T.y. kiek dedat saustu apytiksliai ant vieno blyno????
Sekantis klausimas- del aguonu. Nu man jos kazkokios skystos,nuplauke gavos Ir taip kazkaip ju mazokai atrodo
Ir dra vienas klausimas- kokis buna Jusu kepinys minsktumo??? nes maniskis tokis labai jau traskia plutele Kazkaip noretusi tokio minstesnio Tiesa,o Jus atsalusi pridengiat kokia maistine plevele????
Dekui kas gales atsakyti I mano klausimus
www.part.lt/img/6df48b10447457bda73a29efbbaa2476404.jpg[/img][/url]
bulka ir gavosi, kadangi nesunaudojote viso sviesto, visada sunaudoju ir dar pritruksta, patinka man slapi šimtalapiai, o ne bulkos aš sviesto dedu tiek, kad blynas plauktų
ilgiau kepsi bus kietesnis, mažiau kepsi bus minšktesnis
kaip užsimaniau šimtalapio
QUOTE(Šokoladė @ 2015 07 27, 07:03)
bulka ir gavosi, kadangi nesunaudojote viso sviesto, visada sunaudoju ir dar pritruksta, patinka man slapi šimtalapiai, o ne bulkos aš sviesto dedu tiek, kad blynas plauktų
ilgiau kepsi bus kietesnis, mažiau kepsi bus minšktesnis
kaip užsimaniau šimtalapio
ilgiau kepsi bus kietesnis, mažiau kepsi bus minšktesnis
kaip užsimaniau šimtalapio
dekui Jums už atsakyma
ale vat klausimas-dedant gausiai sviesto man visada tas pirmasis lapas toks kaip aptezta ir sunku būna suvynioti Kartais net truksta Tai gal tada pirmąjį lapą reikia biskiuka storesni tampyti Gal jis tada bus biskiuka tvirtesnis
oi kaip apetitnai atrodo
Fainika o kokis gražuolis jūsų simtalapis!!!
Kepu 180 temp. 60 min.Reiks bandyt daugiau minučių pakept😊
Kepu 180 temp. 60 min.Reiks bandyt daugiau minučių pakept😊