Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

O ar galit įmest tą Cipciuko receptą - ar nuorodą, nes jau neberandu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2014 04 12, 07:27)
O ar galit įmest tą Cipciuko receptą - ar nuorodą, nes jau neberandu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

matyt prastai ieškot. pirmam psl yra
Atsakyti
Jau pažiūrėjau pirman puslapin
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupik: 12 balandžio 2014 - 17:14
Vis svajojau apie simtalapi ir mamyciu dienos proga issikepiau sau dovanu 4u.gif
user posted image
tik vis nelabai man sekasi ji tampyti,atrodo ir silta tesla ir minkstute,o vis nesiseka,gal labiau patyrusios dar kokiu patarimu nepagailetu? ax.gif ir kokio mazdaug dydzio lapas turetu but,gal as ji per daug dideli istempti noriu ? biggrin.gif aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
vaišinu mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
merginos gal galite rekomenduoti kur užsakyti šimtalapį Vilniuje, kad būtų tikrai skanus smile.gif .
Atsakyti
Gavau dovanu begalinio dydzio simtalapi. Ar galima butu dali jo ideti i saldymo kamera? Ar sugadinciau ji taip? g.gif
Atsakyti
valgiau šimtalapį su džiovintų vaisių įdaru
man jis gal kiek riebokas pasirodė, bet šiaip skanu
Atsakyti
QUOTE(D.H. @ 2014 06 07, 15:48)
Gavau dovanu begalinio dydzio simtalapi. Ar galima butu dali jo ideti i saldymo kamera? Ar sugadinciau ji taip? g.gif

manau smarkiai nesusigadins skonis g.gif nors niekad neesu šaldžiusi
Atsakyti
Sveikos ,

Labai prašau gal galit parekomenduot kas kepa skainiai šimtalapius. Būtu idealu Vilniuje:) Būčiau labai dėkinga
Atsakyti
Gal kas nors pasakytumėte, kiek ilgai šimtalapis būna tinkamas valgyti? Ir dar...gal yra, kas kepa Vilniuje?
Atsakyti
Manau,kad drąsiai išsilaiko kokias 4 dienas. O Vilniuje kepu aš, priimu užsakymus.
Atsakyti