Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

QUOTE(Fainika @ 2014 01 30, 21:21)
na paieškome kur galėjote suklysti g.gif

Visai nesitampe, plyso ir plyso. Kiek galejau tampiau. Mano klaida, kad maniau, jog dazniausiai mieliniai gaminiai kildinami daug ilgiau. netgi nustebau, kad per greitai pakilo. Zodziu klaidu pilna. Labai nuliudau vakar. Kol kas dar ilgai nesiriztu kepti. Na nebent kada nors, mazuti unsure.gif
Atsakyti
mano vakarykštis darbelis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fainika: 31 sausio 2014 - 11:55
QUOTE(Fainika @ 2014 01 31, 12:55)
user posted image

Labai gražus smile.gif Supavydėjau ir užsimaniau pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2014 01 31, 11:55)

Superiniai thumbup.gif
Atsakyti
Aurosoma, jis vistiek bus skanus, mano pirmasis irgi buvo bulka biggrin.gif
Fainika, jau lapeliu plonumas wub.gif
Atsakyti
Ryt ir aš laikysiu Šimtalapio egzaminą biggrin.gif visą savaitę jam ruošiuosiu !
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2014 01 31, 11:55)
user posted image

Liuks thumbup.gif thumbup.gif ar tik neteks susikaupt ir išsikepti? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas,

gal galetumete parasyti kaip darote aguonu idara simtalapiui? buciau labai dekinga, nes karta dariau nepatiko man
Atsakyti
QUOTE(Agoja @ 2014 04 03, 16:41)
Labas,

gal galetumete parasyti kaip darote aguonu idara simtalapiui? buciau labai dekinga, nes karta dariau nepatiko man

aguonas užpilu verdančiu vandeniu ir palaikau per naktį, po to nukošiu ir pora kartų permalu su mėsmale, įdedu pora šaukštų cukraus. va ir įdaras
Atsakyti
Fainika,
nerealiai gražus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liucijabalt: 03 balandžio 2014 - 21:03
QUOTE(Fainika @ 2014 01 31, 13:55)

Fainika pagal koki recepta darote simtalapi (cipciuko?) ir dar norejau paklausti, ziuriu nuotraukoje 2 simtalapiai iskepti, kepet kartu, jeigu taip tai su kokia funkcija? Nes man greiciausiai reikes irgi dvieju, tai galvoju ar iskeps gerai jeigu kepsiu du is karto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akilezna: 10 balandžio 2014 - 21:49
QUOTE(akilezna @ 2014 04 10, 22:45)
Fainika pagal koki recepta darote simtalapi (cipciuko?) ir dar norejau paklausti, ziuriu nuotraukoje 2 simtalapiai iskepti, kepet kartu, jeigu taip tai su kokia funkcija? Nes man greiciausiai reikes irgi dvieju, tai galvoju ar iskeps gerai jeigu kepsiu du is karto.

taip pagal cipciuko, tie du buvo nedidukai (1kg), dėjosi į 21cm tortines, o jos abi man puikiausiai sutelpa sudėti vienu metu ant vienų grotelių orkaitėje 4u.gif ir kepiau taip pat kaip ir visus šimtalapius kepu 4u.gif
Atsakyti