Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

Maniškis iš pusės normos (t.y. 250 g miltų)
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mėnulė @ 2014 01 26, 22:15)
Maniškis iš pusės normos (t.y. 250 g miltų)

tobulas thumbup.gif essen.gif clap_1.gif
kokio skersmens formoje kepėte, nes atrodo gan didelis ax.gif
Atsakyti
neuzmetikit akmenimis biggrin.gif temos neskaiciau visos,bet ar yra tu,kurios tesla ismynkit palieka kombainui? mano boshas turi teslos mynkimo kabli,tad jau surezgiau minti,kad gal bandyti su juo mynkit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėnulė @ 2014 01 26, 22:15)
Maniškis iš pusės normos (t.y. 250 g miltų)
user posted image
user posted image

eina sau koks gražus... doh.gif Mmmm... Seilės tįsta...
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2014 01 26, 22:34)
tobulas thumbup.gif  essen.gif  clap_1.gif
kokio skersmens formoje kepėte, nes atrodo gan didelis ax.gif

Per vėlai stiklinę išėmiau, tai vidurys neapskrudęs.
24 cm pasirodo (būčiau rašius 26, bet pasitikrinau, kad mažesnė, va tokia http://www.e-senukai...4369124_2.html)
user posted image

smile.gif+2014 01 27, 06:42-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 01 27, 06:42)
neuzmetikit akmenimis  biggrin.gif temos neskaiciau visos,bet ar yra tu,kurios tesla ismynkit palieka kombainui? mano boshas turi teslos mynkimo kabli,tad jau surezgiau minti,kad gal bandyti su juo mynkit rolleyes.gif

Aš neturiu kombaino, bet tešlą minkau mikseriu su tešlos antgaliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėnulė: 27 sausio 2014 - 12:15
QUOTE(Mėnulė @ 2014 01 27, 13:14)
Per vėlai stiklinę išėmiau, tai vidurys neapskrudęs.
24 cm pasirodo

bet kai puikiai ištampyti lapeliai, net pavydu biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėnulė @ 2014 01 27, 13:14)
Per vėlai stiklinę išėmiau, tai vidurys neapskrudęs.
24 cm pasirodo (būčiau rašius 26, bet pasitikrinau, kad mažesnė, va tokia http://www.e-senukai...4369124_2.html)
user posted image
Aš neturiu kombaino, bet tešlą minkau mikseriu su tešlos antgaliais.

O kiek laiko maiset su mikseriu
Atsakyti
smile.gif+2014 01 27, 12:21-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 01 27, 12:21)
O kiek laiko maiset su mikseriu

Apie 5 min. Po to dar rankom kelias minutes (kad miltus pabaigt, nes mikseriu minkant visų nesupilu - nepasuka kietos tešlos). Tik aš jau ne vieną esu kepus, ir pradžioj rankom viską darius, tai dabar jau daugmaž žinau, kokia tešla turi būti ir kiek ją paminkyti (ir tai nevisada gaunas doh.gif ). Taip, kad siūlau bandyti vienaip kitaip, kol bus aišku, kaip jums geriausiai.
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(Mėnulė @ 2014 01 27, 13:14)
Per vėlai stiklinę išėmiau, tai vidurys neapskrudęs.


va, siandien visa diena sukau galva, ka ideti i vidu, kad viduriukas butu lygiai apvalus. Pabijojau, kad stikline gali suskilti blush2.gif

Mergaites, as simtalapi kepsiu pirma karta. Vyras grizta is uzsienio, noriu nudziuginti. Sakykit, koks simtalapis skanesnis? ka tik iskepes ar pastovejes diena? (nes pvz tortas, buna skanesnis nes diena ar kelias pastovejes). Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2014 01 27, 18:46)
Mergaites, as simtalapi kepsiu pirma karta. Vyras grizta is uzsienio, noriu nudziuginti. Sakykit, koks simtalapis skanesnis? ka tik iskepes ar pastovejes diena? (nes pvz tortas, buna skanesnis nes diena ar kelias pastovejes). Aciu  4u.gif

10-lapis irgi turi pastovėti 1 ar 2 dienas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2014 01 27, 21:18)
10-lapis irgi turi pastovėti 1 ar 2 dienas mirksiukas.gif


aciu labai, kad pasaket 4u.gif maniau, kad kuo sviezesnis, tuo skaniau blink.gif
Atsakyti
Ir dar klausimelis blush2.gif Jei simtalapis, turi pora dienu pastoveti, tai kaip ji geriausiai laikyti? Atvesinti ir i maistine plevele susukti, sausai spinteleje. Gal as cia labai smulkmeniskai klausiu, bet viskas idomu, geriau paklausiu, nei veliau bus per velu blush2.gif
Atsakyti