Maniškis iš pusės normos (t.y. 250 g miltų)
QUOTE(Mėnulė @ 2014 01 26, 22:15)
Maniškis iš pusės normos (t.y. 250 g miltų)
tobulas
kokio skersmens formoje kepėte, nes atrodo gan didelis
neuzmetikit akmenimis temos neskaiciau visos,bet ar yra tu,kurios tesla ismynkit palieka kombainui? mano boshas turi teslos mynkimo kabli,tad jau surezgiau minti,kad gal bandyti su juo mynkit
QUOTE(Mėnulė @ 2014 01 26, 22:15)
eina sau koks gražus... Mmmm... Seilės tįsta...
QUOTE(Fainika @ 2014 01 26, 22:34)
Per vėlai stiklinę išėmiau, tai vidurys neapskrudęs.
24 cm pasirodo (būčiau rašius 26, bet pasitikrinau, kad mažesnė, va tokia http://www.e-senukai...4369124_2.html)
+2014 01 27, 06:42-->
QUOTE(Bridz @ 2014 01 27, 06:42)
neuzmetikit akmenimis temos neskaiciau visos,bet ar yra tu,kurios tesla ismynkit palieka kombainui? mano boshas turi teslos mynkimo kabli,tad jau surezgiau minti,kad gal bandyti su juo mynkit
Aš neturiu kombaino, bet tešlą minkau mikseriu su tešlos antgaliais.
QUOTE(Mėnulė @ 2014 01 27, 13:14)
bet kai puikiai ištampyti lapeliai, net pavydu
QUOTE(Mėnulė @ 2014 01 27, 13:14)
Per vėlai stiklinę išėmiau, tai vidurys neapskrudęs.
24 cm pasirodo (būčiau rašius 26, bet pasitikrinau, kad mažesnė, va tokia http://www.e-senukai...4369124_2.html)
Aš neturiu kombaino, bet tešlą minkau mikseriu su tešlos antgaliais.
24 cm pasirodo (būčiau rašius 26, bet pasitikrinau, kad mažesnė, va tokia http://www.e-senukai...4369124_2.html)
Aš neturiu kombaino, bet tešlą minkau mikseriu su tešlos antgaliais.
O kiek laiko maiset su mikseriu
+2014 01 27, 12:21-->
Apie 5 min. Po to dar rankom kelias minutes (kad miltus pabaigt, nes mikseriu minkant visų nesupilu - nepasuka kietos tešlos). Tik aš jau ne vieną esu kepus, ir pradžioj rankom viską darius, tai dabar jau daugmaž žinau, kokia tešla turi būti ir kiek ją paminkyti (ir tai nevisada gaunas ). Taip, kad siūlau bandyti vienaip kitaip, kol bus aišku, kaip jums geriausiai.
QUOTE(Bridz @ 2014 01 27, 12:21)
O kiek laiko maiset su mikseriu
Apie 5 min. Po to dar rankom kelias minutes (kad miltus pabaigt, nes mikseriu minkant visų nesupilu - nepasuka kietos tešlos). Tik aš jau ne vieną esu kepus, ir pradžioj rankom viską darius, tai dabar jau daugmaž žinau, kokia tešla turi būti ir kiek ją paminkyti (ir tai nevisada gaunas ). Taip, kad siūlau bandyti vienaip kitaip, kol bus aišku, kaip jums geriausiai.
Sveikos
va, siandien visa diena sukau galva, ka ideti i vidu, kad viduriukas butu lygiai apvalus. Pabijojau, kad stikline gali suskilti
Mergaites, as simtalapi kepsiu pirma karta. Vyras grizta is uzsienio, noriu nudziuginti. Sakykit, koks simtalapis skanesnis? ka tik iskepes ar pastovejes diena? (nes pvz tortas, buna skanesnis nes diena ar kelias pastovejes). Aciu
QUOTE(Mėnulė @ 2014 01 27, 13:14)
Per vėlai stiklinę išėmiau, tai vidurys neapskrudęs.
va, siandien visa diena sukau galva, ka ideti i vidu, kad viduriukas butu lygiai apvalus. Pabijojau, kad stikline gali suskilti
Mergaites, as simtalapi kepsiu pirma karta. Vyras grizta is uzsienio, noriu nudziuginti. Sakykit, koks simtalapis skanesnis? ka tik iskepes ar pastovejes diena? (nes pvz tortas, buna skanesnis nes diena ar kelias pastovejes). Aciu
QUOTE(Aurosoma @ 2014 01 27, 18:46)
Mergaites, as simtalapi kepsiu pirma karta. Vyras grizta is uzsienio, noriu nudziuginti. Sakykit, koks simtalapis skanesnis? ka tik iskepes ar pastovejes diena? (nes pvz tortas, buna skanesnis nes diena ar kelias pastovejes). Aciu
10-lapis irgi turi pastovėti 1 ar 2 dienas
QUOTE(Fainika @ 2014 01 27, 21:18)
10-lapis irgi turi pastovėti 1 ar 2 dienas
aciu labai, kad pasaket maniau, kad kuo sviezesnis, tuo skaniau
Ir dar klausimelis Jei simtalapis, turi pora dienu pastoveti, tai kaip ji geriausiai laikyti? Atvesinti ir i maistine plevele susukti, sausai spinteleje. Gal as cia labai smulkmeniskai klausiu, bet viskas idomu, geriau paklausiu, nei veliau bus per velu