Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

QUOTE(Fainika @ 2013 12 10, 13:19)
sugįžau ir aš į šimtalapių kepimus po šiokios tokios pertraukos ax.gif aguonos nesmulkintos nes blenderis sugedo doh.gif
user posted image

Skanumėlis smile.gif Tobulai atrodo smile.gif
Atsakyti

super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasta222: 25 gruodžio 2013 - 12:44
Sveikos 4u.gif

Ilga laika galvoje sukosi mintis - "issikepk simtalapi..issikepk" biggrin.gif emiau ir pasidaviau kaledinei nuotaikai ir impulsui... kadangi turejau pirktos teslos..pagalvojau- kodel gi ne bigsmile.gif ir stai gime mano maziukas ... netobulas.. taciau gardus blush2.gif

Nesimato sluoksniu, nes per galiuka pjauta.. blush2.gif
user posted image

Siandien jau kepa toks pat - netradicinis, is pirktos teslos.. bei...laukia uzminkyta tesla- ziuresim kas gausis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagutee: 30 gruodžio 2013 - 13:07
QUOTE(gagutee @ 2013 12 30, 13:07)
Sveikos  4u.gif

Ilga laika galvoje sukosi mintis - "issikepk simtalapi..issikepk" biggrin.gif  emiau ir pasidaviau kaledinei nuotaikai ir impulsui... kadangi turejau pirktos teslos..pagalvojau- kodel gi ne  bigsmile.gif  ir stai gime mano maziukas ... netobulas.. taciau gardus  blush2.gif

Nesimato sluoksniu, nes per galiuka pjauta..  blush2.gif
user posted image

Siandien jau kepa toks pat - netradicinis, is pirktos teslos.. bei...laukia uzminkyta tesla- ziuresim kas gausis smile.gif

iš kokios pirktinės tešlos, man irgi kirba mintis iš pirktinės šaldytos tešlos pabandyt, bet galvojau , kvaila ta mintis.... na reik pabandyt ir man....
Atsakyti
QUOTE(žieduotoji @ 2013 12 30, 16:34)
iš kokios pirktinės tešlos, man irgi kirba mintis iš pirktinės šaldytos tešlos pabandyt, bet galvojau , kvaila ta mintis.... na reik pabandyt ir man....

Na sitas "maziukas" - darytas is dvieju pakeliu (po 400g)- saldytos mielines sluoksniuotos teslos, firmos neatsimenu... dabar kepa is iki mielines teslos- bet ten 2 pakai po 500g, todel man nereikejo 2 lakstu blush2.gif biggrin.gif
Nors atvirai pasakius man ir tas pacios darymas teslos pasirode paprastas..tik su pirktine tai uztrunka viskas trumpiau ax.gif ~1 val biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gagutee @ 2013 12 30, 16:18)
Na sitas "maziukas" - darytas is dvieju pakeliu (po 400g)- saldytos mielines sluoksniuotos teslos, firmos neatsimenu... dabar kepa is iki mielines teslos- bet ten 2 pakai po 500g, todel man nereikejo 2 lakstu  blush2.gif  biggrin.gif
Nors atvirai pasakius man ir tas pacios darymas teslos pasirode paprastas..tik su pirktine tai uztrunka viskas trumpiau  ax.gif ~1 val  biggrin.gif

pabandysiu ir aš... žiūrėsiu kas gausis.
Atsakyti
Labas. Ir aš po ilgos pertraukos vėl padariau kelis šimtalapius Kalėdom... prasisukau visokiom vaikų mokytojom vietoj Kalėdinių dovanėlių, kad čekių pirkti nereikėtų .
Giriuosi
user posted image
Katik iškepti
user posted image
Paruoštas dėti ant stalo

user posted image
Prapjautas
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2013 12 10, 13:19)
sugįžau ir aš į šimtalapių kepimus po šiokios tokios pertraukos ax.gif aguonos nesmulkintos nes blenderis sugedo doh.gif
user posted image

Fainika, tiesiog super thumbup.gif . Kai suvyniojat, kildinat ar iskart dedate i orkaite, kokioj temperaturoj kepat?
Atsakyti
QUOTE(EIVA @ 2014 01 01, 22:56)
Fainika, tiesiog super  thumbup.gif . Kai suvyniojat, kildinat ar iskart dedate i orkaite,  kokioj temperaturoj kepat?

nekildinu, dedu į ka tik įjungtą orkaitę ir jis ten kyla kol orkaitė įkaista iki reikiamos temp ax.gif kepu 180C 50-60min mirksiukas.gif
Atsakyti
Fainika, Jusu simtalapio pjuvis nuostabus wub.gif
Ikeliu saviski
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2014 01 24, 11:58)
Fainika, Jusu simtalapio pjuvis nuostabus wub.gif
Ikeliu saviski
user posted image

ačiū 4u.gif
mmm, gardumėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2014 01 01, 21:15)
Labas. Ir aš po ilgos pertraukos vėl padariau kelis šimtalapius Kalėdom... prasisukau visokiom vaikų mokytojom vietoj Kalėdinių dovanėlių, kad čekių pirkti nereikėtų .
Giriuosi
user posted image
Katik iškepti
user posted image
Paruoštas dėti ant stalo

user posted image
Prapjautas

kaip noreciau doh.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti