Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

QUOTE(Fainika @ 2013 10 14, 13:09)
Gali būti: 1. per daug miltų, 2. per trumpai minkėt, 3. Nedakildinot, 4. perkildinot

Dariau is dvigubos normos, miltu dejau 850g (turejau deti 1kg.), minkiau 0.5 val, pakilo dvigubai, kildinau apie 0.5 val. nu idomu kur padariau klaida. Iskepe graziai, kai perpjausiu idesiu foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2013 10 14, 16:48)
Dariau is dvigubos normos, miltu dejau 850g (turejau deti 1kg.), minkiau 0.5 val, pakilo dvigubai, kildinau apie 0.5 val. nu idomu kur padariau klaida. Iskepe graziai, kai perpjausiu idesiu foto blush2.gif

laukiam foto ax.gif
Atsakyti
Na va ir mano simtalapis blush2.gif
user posted image
user posted image

manau, kad per ilgai kepiau (0.5 val 200 laipsniu orkaitej ir 0.5 val 180 laipsniu ork., isjungiau ir dar 15 min palaikiau karstoje orkaitej), nes gavosi sausokas ir karamele labai sukietejo vietomis blush2.gif , o gal cukraus ir sviesto santykis netiko 750 g. sviesto ir 600 gr cukraus (kepiau is dvigubos normos) 4u.gif
Atsakyti
Merginos, aš katik iškepiau du šimtalapius, aišku forma labai skiriasi nuo tų kurie čia nufotkinti, visą laiką maniau, kad man nepavyks, bet finalas kai katik nuėjau pažiūrėt- buvo vertas mano sunaudoto laiko ir nervų, nerealus skonis, sviestuka sugėrė kuriame virė, karameles belenkiek.... ir dar nauja technologija biggrin.gif .y sluoksnius nespaudžiau pirštais, o kočiojau kočėlu biggrin.gif kociojau ant gero kepimo popieriaus nereikejo nei miltu... idėčiau foto, bet nemoku, o tokioj euforijoj net ir neturėčiau jėgų surast besimokinant biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ryt vienas keliaus mano mylimiausiai MAMYTEI, O JI KULINARĖ NR.1 pažiūrėsiu kaip įvertins, nors nepamenu, kad kada būtų pati bandžius kept šį stebūklą, taigi nemanau, kad nuvertins 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pats megstamaiausias mano pyragas, net seiles tista ...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2013 10 15, 09:52)
Na va ir mano simtalapis blush2.gif
user posted image
user posted image

manau, kad per ilgai kepiau (0.5 val 200 laipsniu orkaitej ir 0.5 val 180 laipsniu ork., isjungiau ir dar 15 min palaikiau karstoje orkaitej), nes gavosi sausokas ir karamele labai sukietejo vietomis blush2.gif , o gal cukraus ir sviesto santykis netiko  750 g. sviesto ir 600 gr cukraus (kepiau is dvigubos normos) 4u.gif

Atrodo labai gražiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
ir mano 4u.gif
Atsakyti
Kelis metus kaupiausi, ir pagaliau isdrisau. Nera taip sudetinga, tai tik mitas, plona tesla man nenaujiena, tai koja pakiso tik pernelyg karstai kepanti mano orkaite. Dekoju visoms kurios dalinotes gamybos eiga ir patarimais, perskaiciau visas temas smile.gif Jei ne jusu patirtis eigoje butu iskile ivairiu klausimu, bet jau viska zinojau. Net ir tai, kad pradejes kepti pyragas "plaukia" svieste.
Gaminau is puses Cipciuko recepto normos, na pirma karta, kaledoms daysiu is dvigubos bigsmile.gif


Stai rodau, tik tai kas liko smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo t@msiaplauke: 07 gruodžio 2013 - 19:02
QUOTE(t@msiaplauke @ 2013 12 07, 19:54)
Stai rodau, tik tai kas liko  smile.gif
user posted image

niam kaip norėčiau šio gabalėlio bigsmile.gif bigsmile.gif
super pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien meginau šimtalapį kepti ir aš :> Kažkaip nebijojau, buvau savimi užtikrinta, o dar ir prieš gaminima greitai persižegnojau lotuliukas.gif

Bet išsikepiau savo svajoniu šimtalapį :> Skaanus graaažus.. Karameles nors vežimu vešk ir viršuj ir apacioj, šlapias visas :> Tik paciam paciam centre truputį sausiau :> Aguonu matosi maziau nes pats galiukas tik atpjautas :>

4u.gif

Laiminga ne tas žodis, štai mano vaisius :>

user posted image

user posted image
Atsakyti
sugįžau ir aš į šimtalapių kepimus po šiokios tokios pertraukos ax.gif aguonos nesmulkintos nes blenderis sugedo doh.gif
user posted image
Atsakyti
Atrodo gundanciai 4u.gif smile.gif
Atsakyti