Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

sveikos kepėjos, tai negi nekepat šimtalapių
Atsakyti
Labai sunku nusipirkti skanu slapia simtalapi siais laikais:)
Atsakyti
QUOTE(jolanta.jjolanta @ 2013 08 02, 12:41)

kepam kepam, as gyvenu Anglijoj,net nezinau ar rasciau kur nusipirkt,tai pati pabandziau issikept,jau ne viena kepu,visi skirtingi gaunas smile.gif,bet skanus,bent man ir vyrui smile.gif. Vienai butu sunkoka ji padaryti,man vyras vis padeda suvynioti viska,tai 4 rankom lengviau. Kiek kepu ,tai su sausom mielem,reiks kada pabandyt su slapiom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nenoriu11: 14 rugpjūčio 2013 - 14:43

Šiuo metu ne, nors nagai niežti iki negalėjimo... biggrin.gif
Atsakyti

Vasara virtuve kiek apleista, sodas, gamta..... Manau daug kam taip. Rudeniop vel pasipils nauji simtalapiai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(jolanta.jjolanta @ 2013 08 02, 13:41)

nors vyras zurgia jau kelintas savaitgalis, bet niekaip neprisiverčiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2013 08 16, 23:53)
nors vyras zurgia jau kelintas savaitgalis, bet niekaip neprisiverčiu doh.gif

Atsakyti
Sveiki,
bandysiu ir as si skanesta,siandien padaryti smile.gif

Neturiu presuotu mieliu,ar tiktu sausi?Ir kiek jei tinka,ju reikia?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 10 13, 10:52)
Sveiki,
bandysiu ir as si skanesta,siandien padaryti  smile.gif

Neturiu presuotu mieliu,ar tiktu sausi?Ir kiek jei tinka,ju reikia?

Aciu 4u.gif

7g
Atsakyti
Gaila bet nesigavo.Iskepiau riebaluota dziuveseli :-)
Dariau is puses normos.Svarstykliu neturiu.Daugmaz is akies viska dejau.Tesla labai lipo,vis piliau ant delnu alieju bet tik pradedu minkit vel limpa.Kai pradejau tampyti tesla,iskart plyso.Gaila buvo ismest,taip beriau miltu ant teslos ir kociojau su kocelu.Tokiu budu pavyko iskocioti plonai.Reziume biggrin.gif. Visa virtuve riebaluota.Dziuveselis ant skardos.Seima pasake SITO nevalgis biggrin.gif
Bandysiu kada vel.Nes neesu naujoke virtuvei noriu,kad pavyktu ir man.Tikiu,kad pavyks smile.gif
Atsakyti
Sveikos, perskaiciau visa tema. Susigundziau ir as issikepti, mano kurinys jau orkaiteje. Gaminosi neblogai, tik plysinejo tampant lakstus, jauciu truputi kietoka tesla gavosi g.gif , bet minkant vistiek truputi prie ranku lipo, idomu kodel cia man ji taip plysinejo. g.gif
Dabar kepa, ziuresiu kas gausis kaip perpjausiu bigsmile.gif , labai geru rezultatu nesitikiu, bet.... biggrin.gif
jei bus ne geda, parodysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2013 10 14, 14:03)
Sveikos, perskaiciau visa tema. Susigundziau ir as issikepti, mano kurinys jau orkaiteje. Gaminosi neblogai, tik plysinejo tampant lakstus, jauciu truputi kietoka tesla gavosi g.gif , bet minkant vistiek truputi prie ranku lipo, idomu kodel cia man ji taip plysinejo. g.gif
Dabar kepa, ziuresiu kas gausis kaip perpjausiu bigsmile.gif , labai geru rezultatu nesitikiu, bet.... biggrin.gif
jei bus ne geda, parodysiu 4u.gif

Gali būti: 1. per daug miltų, 2. per trumpai minkėt, 3. Nedakildinot, 4. perkildinot
Atsakyti