Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

Na nepasakyciau kad savikaina didele... man gaunasi beveik link 2 kg pyragas, tai gaunasi kokie 17 lt... dar jei sviestui kokia akcija uztaikai, tai isvis gerai.
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2013 05 28, 12:47)
Kepam kepam, dažnokai, kai užsako:) sau jau nelabai kepu, nes sunkus darbas:) ir brangoka:)

QUOTE(dangiuk @ 2013 05 28, 13:44)
Kepam, tik su pjūviais sunkus atvejis...  biggrin.gif

Į tą pačią temą:
user posted image

va, pas mane ir tas pats, kepu kepu, bet ne sau smile.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2013 05 28, 15:12)
Na nepasakyciau kad savikaina didele... man gaunasi beveik link 2 kg pyragas, tai gaunasi kokie 17 lt... dar jei sviestui kokia akcija uztaikai, tai isvis gerai.

aš irgi norėjau sakyti, kad ne tokia ir didelė ta savikaina g.gif dar kai man nekainuoja nei kiaušiniai, nei pienas ax.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles smile.gif
Noriu paklaust ar kas kepet si skanumyna su ruduoju cukrum g.gif
Gal sakau karameles daugiau buna ar siaip skonis geresnis blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif noreciau daugiau pasisakymu, kaip kuri kepate..? mane labai domina, kada laistote sviestuku, ar bekepant orkaitej, ar jau istraukus is orkaites? Nes paskutini karta, kai kepiau, norejosi, kad siek tiek slapiasnis butu.
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2013 06 05, 09:52)
Sveikos 4u.gif  noreciau daugiau pasisakymu, kaip kuri kepate..? mane labai domina, kada laistote sviestuku, ar bekepant orkaitej, ar jau istraukus is orkaites? Nes paskutini karta, kai kepiau, norejosi, kad siek tiek slapiasnis butu.

kai tik išimu iš orkaitės jau iškepusį tada laistau ištirpusiu sviestu kol jo visai nebelieka...
Atsakyti
turbut sikart reikes ir man taip pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2013 06 05, 08:52)
Sveikos 4u.gif  noreciau daugiau pasisakymu, kaip kuri kepate..? mane labai domina, kada laistote sviestuku, ar bekepant orkaitej, ar jau istraukus is orkaites? Nes paskutini karta, kai kepiau, norejosi, kad siek tiek slapiasnis butu.

aš kepdama orkaitėj laisčiau. bet vistiek norėjos daugiau drėgmės, kiek prisimenu smile.gif
Atsakyti
o mieles dedasi sausos ar dregnos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AsPeleda @ 2013 06 06, 21:28)
o mieles dedasi sausos ar dregnos?  g.gif

dedu šlapias, jei dėsi sausas jų reikia daug mažiau
Atsakyti
Va mano paskutinis bandymas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loretaus @ 2013 06 10, 14:03)
user posted image

Šaunuolė smile.gif Labai gražus smile.gif Ir tikiu,kad labai skanus smile.gif Na reiks jau ir man išsikepti, o tai pamiršau skonį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretaus @ 2013 06 10, 14:03)
user posted image

kaip norėčiau šito gabalėlio wub.gif essen.gif
Atsakyti