Na nepasakyciau kad savikaina didele... man gaunasi beveik link 2 kg pyragas, tai gaunasi kokie 17 lt... dar jei sviestui kokia akcija uztaikai, tai isvis gerai.
QUOTE(padima @ 2013 05 28, 12:47)
Kepam kepam, dažnokai, kai užsako:) sau jau nelabai kepu, nes sunkus darbas:) ir brangoka:)
QUOTE(dangiuk @ 2013 05 28, 13:44)
va, pas mane ir tas pats, kepu kepu, bet ne sau
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 05 28, 15:12)
Na nepasakyciau kad savikaina didele... man gaunasi beveik link 2 kg pyragas, tai gaunasi kokie 17 lt... dar jei sviestui kokia akcija uztaikai, tai isvis gerai.
aš irgi norėjau sakyti, kad ne tokia ir didelė ta savikaina dar kai man nekainuoja nei kiaušiniai, nei pienas
QUOTE(lialkaa @ 2013 06 05, 09:52)
Sveikos noreciau daugiau pasisakymu, kaip kuri kepate..? mane labai domina, kada laistote sviestuku, ar bekepant orkaitej, ar jau istraukus is orkaites? Nes paskutini karta, kai kepiau, norejosi, kad siek tiek slapiasnis butu.
kai tik išimu iš orkaitės jau iškepusį tada laistau ištirpusiu sviestu kol jo visai nebelieka...
QUOTE(lialkaa @ 2013 06 05, 08:52)
Sveikos noreciau daugiau pasisakymu, kaip kuri kepate..? mane labai domina, kada laistote sviestuku, ar bekepant orkaitej, ar jau istraukus is orkaites? Nes paskutini karta, kai kepiau, norejosi, kad siek tiek slapiasnis butu.
aš kepdama orkaitėj laisčiau. bet vistiek norėjos daugiau drėgmės, kiek prisimenu
QUOTE(AsPeleda @ 2013 06 06, 21:28)
o mieles dedasi sausos ar dregnos?
dedu šlapias, jei dėsi sausas jų reikia daug mažiau
QUOTE(Loretaus @ 2013 06 10, 14:03)
Šaunuolė Labai gražus Ir tikiu,kad labai skanus Na reiks jau ir man išsikepti, o tai pamiršau skonį
QUOTE(Loretaus @ 2013 06 10, 14:03)
kaip norėčiau šito gabalėlio