Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

Taip tampiau,kad vos susukau paskui,sakau galbut per daug laikiau pasikelimui,nes skaitau kad reikia neperkildinti unsure.gif as laikiau ilgokai ir pasikele trigubai, gal tokia klaida g.gif
Atsakyti
[quote=poniajurate,2013 04 01, 20:53]
Jūrate, puikus jūsų šimtalapis thumbup.gif Ir tikrai nepaskrudinote. O aguonas sumalkite porą kartų wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Skaiciau ,skaiciau,skaiciau apie sita skanumyna ir pribrendau isbandyt, o iskepus sakau reikia duokle atiduot siai temai..... jusu teismui mano pirmas simtalapis blush2.gif neidealus , bet vis sioks toks ....
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v-inga: 16 balandžio 2013 - 12:50
Graziai atrodo smile.gif bet per visa plota aguonas dejot siaip, ar netycia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 04 16, 12:55)
Graziai atrodo smile.gif bet per visa plota aguonas dejot siaip, ar netycia smile.gif

Siaip dejau, namine komisija nusprende,kad i kiekviena sluoksni det ax.gif
Atsakyti
O kur jus iškeptą šimtalapį laikote, kad kuo ilgiau išliktų šviežias, ar įvyniojat į maistinę plėvelę ir į šaldytuvą, ar į maišiuką, (šiandien iškepiau, reik išlaukti iki antradienio vakaro)... smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(paslaptukai @ 2013 04 27, 23:30)
O kur jus iškeptą šimtalapį laikote, kad kuo ilgiau išliktų šviežias, ar įvyniojat į maistinę plėvelę ir į šaldytuvą, ar į maišiuką, (šiandien iškepiau, reik išlaukti iki antradienio vakaro)... smile.gif ?

Aš visada suvynioju į maistinę plėvelę mirksiukas.gif Puikiai būna thumbup.gif ir laikau kambario temperatūroj, į šaldytuvą tikrai nededu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liucijabalt: 27 balandžio 2013 - 23:15
QUOTE(liucijabalt @ 2013 04 28, 00:14)
Aš visada suvynioju į maistinę plėvelę  mirksiukas.gif  Puikiai būna  thumbup.gif ir  laikau kambario temperatūroj, į šaldytuvą tikrai nededu

suvyniokite į maistinę plėvelę, nedėkite į jokį šaldytuvą... jei norite, prieš valgant įdėkite į orkaitę kelioms minutėms ir pašildykite 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 28 balandžio 2013 - 16:28
http://www.part.lt/p...a6f7fbce667.JPG
http://www.part.lt/p...7d15215e158.JPG

Si karta jau manau labai geras isejo wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretaus @ 2013 05 03, 19:41)

Ir aš taip manau smile.gif gražus, skanus, aguonų daug, su karamelės sluoksniu... thumbup.gif Mmmmm, kaip noriu gabalėlio... Nei seilės tįsta...
Atsakyti
Nesuprantu, ka paskutiniu metu blogai darau... iskyla simtalapis graziai, kepant apkrenta... na pasidaro pabliuskes... ir nervas kaip ima.... gal mieliu per daug... nes dedu miltu 400 g, o mieliu 25 g? g.gif
Atsakyti