Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

QUOTE(saintlina @ 2013 03 18, 11:48)

Dar norėjau paklausti. O kaip, mergaitės, jūs perkeliat susuktą šimtalapį į kepimo skardą? Neplyšta jis? Aš kol pakeliu jį nuo stalo, keliose vietose viršutinis sluoksnis plyšta. Ką ne taip darau?

Kelkit pirma ant popieriaus, o tada - į skardą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2013 03 18, 12:41)
Kelkit pirma ant popieriaus, o tada - į skardą  4u.gif

dėkui 4u.gif Bandysiu taip.
Atsakyti
Pirmas šimtalapio bandymas! Ir ko gero paskutinis lotuliukas.gif
Dariau pagal receptą pirmam psl. Miltų visų nesudėjau, ir taip pakankamai kietoka tešla buvo ir nesigirdėjo man to pokšėjimo minkant. Bet kilo gerai. Sviesto viso nesunaudojau, turbūt liko koks 100 g. Kas labai ir matosi kepinyje. Sausokas toks, Bet atrodo taaaaip jau daug jo dėjau, kad net baisu biggrin.gif Karamelės irgi beveik nerasta. Bet netrūko nei saldumo, nei riebumo, nei skanumo smile.gif
user posted image

Tampyt labai stengiausi ir skylėjosi man ta visa tešla. Galiausiai tiesiog su kočėlu stengiausi kuo ploniau iškočiot, bet kai iškepė tai ten nelabai kas gavosi. Visgi labiau bulka nei šimtalapis doh.gif Nu gal penkialapis biggrin.gif
Nu bet vistiek norėjau pasirodyti su šituo savo kūriniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu kad man toks butu penkialapis pavykes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Skaniai atrodo tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ojjjj kaip skaniai atrodo..
Atsakyti
Visalaik šventėms norėjau pabandyt iškept šimtalapi ir vis nedrysau,o šias Velykas pasikviečiau draugę,kad būtų drąsiau ir kibom į darbą.Baisiai jis mūsų neišgąsdino ir manau visai gerai gavosi,kaip pirmam kartui ax.gif tik įtariu,kad mes jį truputį paskrudinome...
user posted image
user posted image
Nutarėm,kad kepsim dar,tik nepatiko tos byrančios aguonos,sekantis bus tik su razinomis.
Atsakyti
QUOTE(poniajurate @ 2013 04 01, 20:53)
Visalaik šventėms norėjau pabandyt iškept šimtalapi ir vis nedrysau,o šias Velykas pasikviečiau draugę,kad būtų drąsiau ir kibom į darbą.Baisiai jis mūsų neišgąsdino ir manau visai gerai gavosi,kaip pirmam kartui ax.gif tik įtariu,kad mes jį truputį paskrudinome...
user posted image
user posted image
Nutarėm,kad kepsim dar,tik nepatiko tos byrančios aguonos,sekantis bus tik su razinomis.

šimtalapis labai vykęs, tikrai neperkepėte... o dėl aguonų kitą kartą gerai sumalkite, arba sublenderiukite jas ir tikrai nebyrės, dar nepamaišo ir pora šaukštų cukraus 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasigirti ir aš biggrin.gif Pagaliau pasiryžau pabandyti kepti šitą skanėstą ir man beveik pavyko thumbup.gif Vienintelė bėda- tampomi lakštai labai plyšinėjo, nu bet kadangi tikrai neperskaičiau dar visų temų, tai manau, kad pavyks atrasti dėl ko ax.gif O šimtalapis gavosi laaaaabai skanus thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2013 04 01, 21:46)
šimtalapis labai vykęs, tikrai neperkepėte... o dėl aguonų kitą kartą gerai sumalkite, arba sublenderiukite jas ir tikrai nebyrės, dar nepamaišo ir pora šaukštų cukraus 4u.gif

Galiu pagirti, labai gražus pyragas. Vykęs ir tikiu,kad skanus. Šaunuolė smile.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyrimus 4u.gif nuraminote,pirmas kartas pats baisiausias,kai bus kitas kartas tikrai vel pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
Viska dariau pgl. reccepta, bet man gavosi kaip bulka,kame šaknis g.gif skani bulka,bet norejau šimtalapio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnuota @ 2013 04 08, 16:09)
Viska dariau pgl. reccepta, bet man gavosi kaip bulka,kame šaknis g.gif skani bulka,bet norejau šimtalapio verysad.gif

Neištampėt. 4u.gif
Atsakyti