Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

QUOTE(kisule @ 2013 03 05, 14:20)
As dedu stiklaini  thumbup.gif  visada gaunasi super  4u.gif  smile.gif  . O kaip Jums gaunasi taip graziai sujungti abu galus? Nes man taip nesigauna nors tu kaaa  doh.gif  doh.gif  ax.gif

na va, o aš pabijojau, kad suskilt gali doh.gif dabar žinosiu 4u.gif o vidun pilat vandens?
aš radau skardinę nuo alaus tai perpjoviau, užlanksčiau, kad netyčia neisipjaučiau ir vidun akmenukų pridėjau irgi buvo liuks bigsmile.gif

gali į mane kreiptis tu neesu kokia ponia mirksiukas.gif

aš visada šimtalapius darau ant staliuko 60x60, o kepu 28cm formoje tai man kaip tik gaunas, dar galai vienas ant kito sueina 4u.gif

šiandien kepiausi vėl. taip užsimaniau biggrin.gif vėliau įkelsiu foto, tiesa atradau ir aš kol kas man geriausius miltus kiek kepu šį kepinį, Maxima Favorit thumbup.gif

Atsakyti
o štai ir nuotraukytė ax.gif per trumpai kepiau doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2013 03 05, 20:41)
o štai ir nuotraukytė ax.gif per trumpai kepiau doh.gif
user posted image

Labai skaniai atrodo, o kodel manai. kad per trumpai kepei? Dregnokas viduje?
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2013 03 05, 21:54)
Labai skaniai atrodo, o kodel manai. kad per trumpai kepei? Dregnokas viduje?

apačioje normaliai karamelė nesusidarė ax.gif bet skaniai suvalgysim ir šitą irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2013 03 05, 21:05)
apačioje normaliai karamelė nesusidarė ax.gif bet skaniai suvalgysim ir šitą irnesakyk.gif

Zinoma,kad galime viena i kita kreipti Tu mirksiukas.gif . jetau kaip skaniai atrodo wub.gif kaip noreciau gabalelio doh.gif . Zinok niekad nepilu vandens i stiklaini schmoll.gif ,viskas super thumbup.gif . Na reiks pabandyti ir man i mazesne forma deti,gal abu galai susijungs ax.gif . Kiek laiko ta paskutini kepei? nezinau kodel,bet kelis kartus ir man karamele nesusidare doh.gif , gal nuo sviesto ar cukraus priklauso . ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2013 03 05, 23:10)
Zinoma,kad galime viena i kita kreipti Tu  mirksiukas.gif  . jetau kaip skaniai atrodo  wub.gif kaip noreciau gabalelio  doh.gif . Zinok niekad nepilu vandens i stiklaini  schmoll.gif  ,viskas super  thumbup.gif . Na reiks pabandyti ir man i mazesne forma deti,gal abu galai susijungs ax.gif . Kiek laiko ta paskutini kepei? nezinau kodel,bet kelis kartus ir man karamele nesusidare  doh.gif  , gal nuo sviesto ar cukraus priklauso .  ax.gif

50min be poros minučių, bet va valgiau antrą dieną tai superinis jis, lengvai ir apačia atsipjauna ir toks šlapias... tik matyt cukrus saldesnis nes tooks saldus, kaip vyras sakė - suvalgius gabalėlį reikia ieškot ko atsigert biggrin.gif bet man su arbata pats tas thumbup.gif dar aš į aguonas dedu pora šaukštų cukraus ax.gif
ahą ir nuo cukraus karamelė priklauso, dariau dabar kelis kartus su Panevėžio cukrum tai mažai karamelės susidarė g.gif
Atsakyti
sveikutės kepėjėlės mirksiukas.gif
man jis labai gardus,
tik norėjau paklausti profesionalių - dviems kilogramams išsikepti, kiek Jūs dedate cukraus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta.jjolanta @ 2013 03 06, 16:15)
sveikutės kepėjėlės mirksiukas.gif
man jis labai gardus,
tik norėjau paklausti profesionalių - dviems kilogramams išsikepti, kiek Jūs dedate cukraus  mirksiukas.gif

400-450g turėtų pakakti manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta.jjolanta @ 2013 03 06, 16:15)
sveikutės kepėjėlės mirksiukas.gif
man jis labai gardus,
tik norėjau paklausti profesionalių - dviems kilogramams išsikepti, kiek Jūs dedate cukraus  mirksiukas.gif

2kg. simtalapiui 350gr.cukraus.
Atsakyti
[quote,2013 03 06, 18:15]
400-450g turėtų pakakti manau g.gif
[/quote]

aciuks.gif Fainika už nuoširdumą mirksiukas.gif
dėkoju visoms informaciją dėl cukraus

o mergaitės Jūs 2 kg 0,500 gr sviestuko dedate
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanta.jjolanta: 06 kovo 2013 - 21:29
QUOTE(*Karamelia* @ 2013 03 06, 22:25)
2kg. simtalapiui 350gr.cukraus.

Aš 350g dedu kepdama pagal receptą pirmame psl. gaunas 1,5-1,6kg šimtalapis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2013 03 07, 10:28)
Aš 350g dedu kepdama pagal receptą pirmame psl. gaunas 1,5-1,6kg šimtalapis ax.gif

Man gaunasi 2kg. pagal 350gr cukraus. dedu daugiau aguonu,razinu,i aguonas kelis saukstus dar cukraus iberiu. Taip kepu visa laika, karamelizuojasi apacia visada, cukraus tikrai pakankamai.
Papildyta:
As recepta biski pagal save pasikeitus, daugiau dedu razinu ir aguonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Karamelia*: 07 kovo 2013 - 10:24