Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

QUOTE(Fainika @ 2013 03 03, 15:47)
Ateinu su klausimu. Kur jūs kepate šimtalapius, tiksliau kokioje formoje? g.gif aš kepu kaip jau rodžiau apvalioje formoje, bet ką bedėčiau (foliją, kepimo rankovę) išteka šiek tiek riebalų į orkaitę doh.gif
pagalvojau, kad reikia pasiieškoti kito kepimo indo ax.gif

man neisbega,nes perku didiji kepimo popieriu,ilgesni,visose maximose didesnese tikrai yra. 38cm plocio.o apvali skarda pas mane irgi didziausia kokia esu maciusi.
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2013 03 03, 15:53)
man neisbega,nes perku didiji kepimo popieriu,ilgesni,visose maximose didesnese tikrai yra. 38cm plocio.o apvali skarda pas mane irgi didziausia kokia esu maciusi.

reikės paieškoti to platesnio popieriaus tada 4u.gif pas mane tortinė ta su skyle 28cm pločio.
Atsakyti
Sveikos, pakeičiau gyvenamą vietą ir yra taip,kad virtuvė su sena dujine orkaite, kur nelabai reguliuojasi temperatūra. Ar kas dar kepa tokioje?Ar visos elektrinėse nustačiusios reikiama karštį? smile.gif Jei yra dar tokių,kas su senomis orkaitėmis,tai gal patartumėte, kaip su ja elgtis,kad šimtalapį iškepti?
Atsakyti
QUOTE(laimikeg @ 2013 03 03, 17:33)
Sveikos, pakeičiau gyvenamą vietą ir yra taip,kad virtuvė su sena dujine orkaite, kur nelabai reguliuojasi temperatūra. Ar kas dar kepa tokioje?Ar visos elektrinėse nustačiusios reikiama karštį? smile.gif Jei yra dar tokių,kas su senomis orkaitėmis,tai gal patartumėte, kaip su ja elgtis,kad šimtalapį iškepti?

Mano tokia - caro Pimpės laikų. Elgtis su ja kaip ir su visom kitom - pažinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2013 03 03, 18:53)
Mano tokia - caro Pimpės laikų. Elgtis su ja kaip ir su visom kitom - pažinti  mirksiukas.gif

Dangiuk, labai geras patarimas biggrin.gif Bet teisingas smile.gif Sakau gal kokių gudrybių žinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikeg @ 2013 03 03, 17:55)
Dangiuk, labai geras patarimas biggrin.gif Bet teisingas smile.gif Sakau gal kokių gudrybių žinot smile.gif

Nu kad nelabai čia gali būti gudrybių, tiesiog reikia sužinoti, kaip ji kepa, kuri dalis karščiau kaista ir pan...
Atsakyti
Sveiki, stai mano eksperimento rezultatas:

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilka11: 03 kovo 2013 - 21:06
mano pirmasis užsakymas bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2013 03 03, 21:27)
mano pirmasis užsakymas bigsmile.gif
user posted image

Atrodo tobulai smile.gif
Atsakyti
ką dedate į vidurį, kad gautūsi graži skylė? be metalinės skardinės... nes jos neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2013 03 05, 12:51)
ką dedate į vidurį, kad gautūsi graži skylė? be metalinės skardinės... nes jos neturiu doh.gif

As dedu stiklaini thumbup.gif visada gaunasi super 4u.gif smile.gif . O kaip Jums gaunasi taip graziai sujungti abu galus? Nes man taip nesigauna nors tu kaaa doh.gif doh.gif ax.gif
Atsakyti
Mano ir vyro darbelis smile.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Buvo skanu...
Atsakyti