Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

As miltu sudejau 410 g...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 02 06, 20:43)
As miltu sudejau 410 g...

as visus sudedavau kiek parasyta,gal ciut maziau doh.gif
na desiu maziau,gal tikras gausis
Atsakyti
Fainika,labai sakyciau gerai isejo,kaip trecias bandymas,pamenu savo treciaji,tai tikrai buvo prastas vaizdas,skonis geras,bet vaizdelis doh.gif smile.gif
As ir sudedu 400gr su trupuciu smile.gif
Atsakyti
na ir ketvirtas bandymas vykęs vakar, mat trečias šimtalapis labai jau greitai suėjo ax.gif o kaip sakoma, kartą paragavęs negali sustot tai išsikepiau dar vieną lotuliukas.gif , kuris beveik visas pranyko per vakarą doh.gif
taip jis atrodė pirmą dieną...
user posted image
o va taip antrą... (ech, paskutinis gabaliukas verysad.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fainika: 08 vasario 2013 - 11:38
Skaniai atrodo... o Jus nemalat aguonu?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 02 08, 13:05)
Skaniai atrodo... o Jus nemalat aguonu?

blenderiuoju, šitos mažai blenderiuotos nes visai jas pamiršus buvau ir jau kai reikėjo dėt atsiminiau tai ant greitų blenderiu perėjau blush2.gif
Atsakyti
Na,va atnesu savo 3 bandyma
http://www.part.lt/p...cb424375439.JPG
http://www.part.lt/p...23446920570.JPG
Ivertinkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loretaus: 08 vasario 2013 - 18:46
Super smile.gif ir as noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretaus @ 2013 02 08, 19:45)

super,tikrai:)
Atsakyti
na pagaliau ir as turiu pjuvi, sestadieni savo seimyna pradziuginau,nes zyze jau senai smile.gif
user posted image
Atsakyti
atnešu dar vieną šimtalapį ax.gif kaip užsivedžiau tai negaliu sustoti kepusi biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos kepėjos, vis pamirštu pasidalinti patirtimi, radėjau kepti rudenį, dabar jau kepu pagal užsakymus, privargau aš su jais, tai plyšta tai vėl kas nors, doh.gif bet už tai atradau miltus, kurių nekeisčiau i nieką kitą, tešla tiesiog tįsta pati thumbup.gif Kauno Jubiliejiniai raudonas pokas toks, nu super pabandykit kas nebandė, tik man jų šiektiek gal daugiau susideda į tris kiaušinius nei anų paprastų miltų. Beje man ir patys lapeliai skanesni su šiais miltais. Taigi sėkmės visoms kepant šį vargelįsmile.gif
Atsakyti