As miltu sudejau 410 g...
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 02 06, 20:43)
As miltu sudejau 410 g...
as visus sudedavau kiek parasyta,gal ciut maziau
na desiu maziau,gal tikras gausis
Fainika,labai sakyciau gerai isejo,kaip trecias bandymas,pamenu savo treciaji,tai tikrai buvo prastas vaizdas,skonis geras,bet vaizdelis
As ir sudedu 400gr su trupuciu
As ir sudedu 400gr su trupuciu
Skaniai atrodo... o Jus nemalat aguonu?
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 02 08, 13:05)
Skaniai atrodo... o Jus nemalat aguonu?
blenderiuoju, šitos mažai blenderiuotos nes visai jas pamiršus buvau ir jau kai reikėjo dėt atsiminiau tai ant greitų blenderiu perėjau
Na,va atnesu savo 3 bandyma
http://www.part.lt/p...cb424375439.JPG
http://www.part.lt/p...23446920570.JPG
Ivertinkit
http://www.part.lt/p...cb424375439.JPG
http://www.part.lt/p...23446920570.JPG
Ivertinkit
Super ir as noriu
QUOTE(Loretaus @ 2013 02 08, 19:45)
Na,va atnesu savo 3 bandyma
http://www.part.lt/p...cb424375439.JPG
http://www.part.lt/p...23446920570.JPG
Ivertinkit
http://www.part.lt/p...cb424375439.JPG
http://www.part.lt/p...23446920570.JPG
Ivertinkit
super,tikrai:)
Sveikos kepėjos, vis pamirštu pasidalinti patirtimi, radėjau kepti rudenį, dabar jau kepu pagal užsakymus, privargau aš su jais, tai plyšta tai vėl kas nors, bet už tai atradau miltus, kurių nekeisčiau i nieką kitą, tešla tiesiog tįsta pati Kauno Jubiliejiniai raudonas pokas toks, nu super pabandykit kas nebandė, tik man jų šiektiek gal daugiau susideda į tris kiaušinius nei anų paprastų miltų. Beje man ir patys lapeliai skanesni su šiais miltais. Taigi sėkmės visoms kepant šį vargelį