Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

Vakar dienos darbelis:)
Norejau parodyti,kaip as kildinu idejus i vidu skardine nuo persiku,bet butinai i jos vidu svorio reikia,nes kildama tesla arba kepdama skardine iskelia,tai dabar dedu mazus indukus i vidu,bet kogero reikes keliata juros akmenuku imesti,kad nebereiktu tu induku kepti kiekviena syki biggrin.gif Cia pusantros valandos kildintas 2 kg. simtalapis,kildinu kaip minejau siltoje orkaiteje.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Karamelia*: 03 vasario 2013 - 14:04
QUOTE(*Karamelia* @ 2013 02 03, 14:03)
Vakar dienos darbelis:)
Norejau parodyti,kaip as kildinu idejus i vidu skardine nuo persiku,bet butinai i jos vidu svorio reikia,nes kildama tesla arba kepdama skardine iskelia,tai dabar dedu mazus indukus i vidu,bet kogero reikes keliata juros akmenuku imesti,kad nebereiktu tu induku kepti kiekviena syki biggrin.gif Cia pusantros valandos kildintas 2 kg. simtalapis,kildinu kaip minejau siltoje orkaiteje.
user posted image
user posted image

Labai skaniai atrodo, o kur pjuvis?
Atsakyti
Pjuvio nera, nes kepiau ne sau, o kitiems smile.gif
Atsakyti
man su šimtalapiu irgi nesiseka kaip norėtųsi. Pirmąkart gavosi puikiai - naujoko sėkmė turbūt. Tampėsi gerai, lakšteliai ploni. Po to keturis kartus bandžiau - nebesitampo taip, nors ką nori daryk.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 02 04, 12:01)
man su šimtalapiu irgi nesiseka kaip norėtųsi. Pirmąkart gavosi puikiai - naujoko sėkmė turbūt. Tampėsi gerai, lakšteliai ploni. Po to keturis kartus bandžiau - nebesitampo taip, nors ką nori daryk.

jei viska darete kaip pirma syki,tai turetu gautis,gal miltu padauginote,as niekada nesudedu visu,gal perkildinote arba per saltai kildin ome,reikia,kad teslos bandeles butu siltokos,as jau minejua,kad kai sugalvojau kildinti orkaiteje,nuo tada man viskas puikiai pavyksta smile.gif
Atsakyti
Man siandien viskas lyg ejosi gerai, tai vyniojant nuo stalo neina atpelst, ir nervas tik suima, ir suds ten gausis.. miltu sudejau 410 g.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 02 04, 14:11)
Man siandien viskas lyg ejosi gerai, tai vyniojant nuo stalo neina atpelst, ir nervas tik suima, ir suds ten gausis.. miltu sudejau 410 g.

aliejumi gerai patepate stala,man kai kur irgi sunkiau atlimpa,tai as truputi su pirstais pastumdau ir po truputi vynioju,siaip nebuna dideles bedos,bet stala gausiai istepu aliejumi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Karamelia*: 04 vasario 2013 - 13:58
Nedatrivojom ir prapjovem pravesusi, bet neatsalusi biggrin.gif na cia tik pradzia pyrago, idomu kas toliau bus... aij, taip buitiskai ir nufotkinau, net pudra nebarsciau... nes ji susigertu dar biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=rugiagele26,2013 02 04, 17:31]
Nedatrivojom ir prapjovem pravesusi, bet neatsalusi biggrin.gif na cia tik pradzia pyrago, idomu kas toliau bus... aij, taip buitiskai ir nufotkinau, net pudra nebarsciau... nes ji susigertu dar biggrin.gif

na tikrai skaniai atrodo,tik kazkaip aguonos pasimete,gal sukant susispaude taip,bet atrodo tikrai gardziai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 02 04, 16:31)

Gal galima į svečius? Mielai paragaučiau blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2013 02 04, 18:46)
Gal galima į svečius? Mielai paragaučiau  blush2.gif .

Ryt galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 02 04, 16:31)

user posted image

user posted image

Atrodo tiktai labai vykes, net seile nutyso kaip noriu, teks matyt artimiausiu laiku kepti....
Atsakyti