Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

QUOTE(J-U-Š-A @ 2013 01 19, 23:05)
jau iškepė, karamelės daug, imk ir kabyk šaukštu, bet bijau pjauti ir pamatyti bulką verysad.gif
Papildyta:

matyt mėnulis ne tas verysad.gif pas mane su nuotaika buvo viskas gerai, o va kas gavosi doh.gif

Na tai pasirodyk, ivertinsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikeg @ 2013 01 19, 23:13)
Na tai pasirodyk, ivertinsim smile.gif

gavosi bulka, bet skani... nufotkinsiu rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Reik ir man kada vel iskept...
Atsakyti
Paskutinis kepinys. Lakštai nesitampė, bet galutinis rezultatas vykęs, gavosi toks storulis smile.gif
http://www.part.lt/i...98627715130.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimikeg: 25 sausio 2013 - 19:34
Sveikos, po simto metu nusprendziau tecio jubiliejui simtalapi suraityti. Nu kosmaras kazkoks, vakar keikiausi kiek tik mokejau ir kiek tik galejau, vienu momentu galvojau viska velniop siuksliu dezen mesiu. Lakstai nesitampe, na siaip doh.gif ne tai doh.gif p...skyliu ir iplysimu milijonas. O finale kai susukau tai toks kietas kaip kocelas buvo, dedant i skarda dvejose vietose jis man luzo ir aguonos pabirejo, nu zinokit net verkti norejosi, kaip pikta pasidare. Siaip ne taip iskepe mano "invalidas", vaizdo 0 tikiuosi bent jau skanu bus, bet siaip tai esu labai nuliudus.

Plius mane tas receptas nervina, nu blin 2 su puse kiauso, nu niekaip nesuprantu kaip cia ta puse kiausinio padaryti??? Su miltais irgi nesamone, 500 g. bet sudeti nevisus, tai kiek tas "nevisus"??
Atsakyti
Nugi dekit tris kiausinius mazesnius, arba du didesnius... nuo puses kiausinio tikrai situacija nepabloges.. del miltu, dekit ne visus iskart, o tiek, kiek jums nelimpa tesla, ir elastinga...
Atsakyti
QUOTE(Katuliux @ 2013 01 26, 10:02)
Sveikos, po simto metu nusprendziau tecio jubiliejui simtalapi suraityti. Nu kosmaras kazkoks, vakar keikiausi kiek tik mokejau ir kiek tik galejau, vienu momentu galvojau viska velniop siuksliu dezen mesiu. Lakstai nesitampe, na siaip doh.gif  ne tai doh.gif p...skyliu ir iplysimu milijonas. O finale kai susukau tai toks kietas kaip kocelas buvo, dedant i skarda dvejose vietose jis man luzo ir aguonos pabirejo, nu zinokit net verkti norejosi, kaip pikta pasidare. Siaip ne taip iskepe mano "invalidas", vaizdo 0 tikiuosi bent jau skanu bus, bet siaip tai esu labai nuliudus.

Plius mane tas receptas nervina, nu blin 2 su puse kiauso, nu niekaip nesuprantu kaip cia ta puse kiausinio padaryti??? Su miltais irgi nesamone, 500 g. bet sudeti nevisus, tai kiek tas "nevisus"??

Greiciausiai miltai netiko. Kokius naudojot? Arba ju per daug.
Kai recepte raso 2.5 kiauso, tai ta puse yra tik trinys, be baltymo.
O tesla megsta siluma, kai salta labiau plysta
Atsakyti
QUOTE(uoga X3 @ 2013 01 26, 12:35)

naudojau karaliskus, ir lakstus tampiau prie atidarytos orkaites, silumos manau pakankamai buvo.
Atsakyti
QUOTE(uoga X3 @ 2013 01 26, 10:35)

Nu nelabai teisingai sakot... puse kiausinio, tai paimat atskirai paplakat, kad susimaisytu trynys su baltymu, ir tada mazdaug puse nupilat i tesla.
Atsakyti
Po ilgesnes pertraukos irgi bandziau kepti kazkada, tai du kartus valgem bulka, o viena karta teskiau tesla i siukline - visai nesigavo sad.gif
siandien kaupiuosi dar vienam bandymui... si karta turiu Jubiliejiniu miltu, tai tikiuos, kad bus geriau, nes su Karaliskais nieko nesigavo
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2013 01 26, 11:14)
Po ilgesnes pertraukos irgi bandziau kepti kazkada, tai du kartus valgem bulka, o viena karta teskiau tesla i siukline - visai nesigavo sad.gif
siandien kaupiuosi dar vienam bandymui... si karta turiu Jubiliejiniu miltu, tai tikiuos, kad bus geriau, nes su Karaliskais nieko nesigavo

Nebandziau situ niekada. Man geriausi Kauno grudu auksciausios rusies (geltonas pokelis).
Atsakyti
svarbiausia nesinervuoti biggrin.gif
As visada dedu tris kiausinius ir neziuriu nieko,taip pat drasiai galiu sakyti,kad ne daugiau 400g miltu sudedu ir naudoju tik Karaliskus.Visada kildinu gabaliukus siltoje orkaiteje,tiesiog ikaitinu ja iki 30laipsniu,isjungiu ir ikisu skarda su 5 bandutem.neperkildinu,nes reikia tureti galvoje,kad pirma tampai,o kiti vis dar kyla....
Sekmes bandant,zinau,kad pasiseks. Man is pirmo karto gavosi sviestinis irisas,ne simtalapis,bet su kiekvienu kartu buvo vis geriau,kol atradau savo technika ir metodika,kaip ka daryti biggrin.gif
Atsakyti