QUOTE(*Karamelia* @ 2013 01 18, 11:25)
Jau susukta kildinu apie valanda tikrai,dabar visad taip darau,daug labiau man patinka. Dedu tik i ikaitinta orkaite.O isskysti i sonus gali,nes gal nenaudoji formos,as visad dedu i labai didele tortine forma ir statau i vidui skardine,tada gaunasi taisiklings fomos simtalapis.
Va,gaunasi kazkas panasaus:)
Naudoju didele keptuve, bet nededu iki pat krastu, palieku 2c-3cm, kad sviestukas turetu kur plaukioti.
Jus priglaudziat prie pat krastu formos?
Kai tik pradejau kepti, tai paprastoj dideleje, kvadratineje blekoje kepiau, forma issilaikydavo, bet sviestas i sonus pabegdavo ir sudegdavo, del ko simtalapis gaudavosi sausas. Dabar gaunasi slapias, bet aplink ne idealiai apvalus, arba sutyzta sonai ir aguonos islenda
Papildyta:
QUOTE(J-U-Š-A @ 2013 01 16, 18:10)
pusė man jo išbėjo ant orkaitės dugno
mat per vėlai perskaičiau kad į tortinės vidų nepakanka tik siestini popierių dėt
reikia ir folijos ant dugno...
išėmus dar sulaisčiau visu tuo sviestu aš jį, ir cukraus per mažai dėjau į lakštus, nes atliko man jo (galvojau per daug bus dėl to viso nebarsčiau, bet va iš kur ta karamelė paskui būna
) nieko, kaip pirmam kartui tai labai gerai gavos, o skanuuuus
užtrukau nepilnai 2val su pasiruošimu ir pašovimu kepti (kepimo laiko neskaičiuoju).
vėliau įkelsiu foto
Dedat folija ant orkaites dugno?
Kiek zinau, tai i elektrines negalima ant pacio orkaites dugno tiesiai deti, net ir folija, galima sugadinti orkaite.
As dedu pyraga i apvalia forma, o paskui ja ant blekos dideles kvadratines.
Papildyta:
Va mano keli mazuliukai, sitie gan neblogai isejo.