Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

Jegele - viskas gavosi, tik nelabai issipute.Tiksliau tai i sonus tik biski lotuliukas.gif blush2.gif Bet nieko irnesakyk.gif Simtalapis tik paruko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2012 12 20, 20:43)
2-3 diena skaniausias. Isstoves ir ilgiau.



QUOTE(dangiuk @ 2012 12 20, 20:47)
Vasarą taip nutiko, kad netyčiukais paslėpiau nuo savęs kokiai savaitei ne šaldytuve. Valgėm, buvo valgomas, bet tiek laikyti tikrai nepatarčiau, 3-4 dienos tikrai optimalu.


Ačiū labai už atsakymus 4u.gif

Perskaičiau temele, tai užsirašiau kad nepamirščiau kelis punktus blush2.gif :
Tešlos gabaliukų neperkildint
Nepadaugint miltų
Tešlos lakštai turi buti ploni (beveik permatomi)
sviestas turi išbėkti paskiau susigerti
Storesnius kraštelius geriausia nupjauti
Kas dar? (jei praleidau kanors prašau papildyti 4u.gif )


Skaičiau skaičiau viskas taip painu doh.gif Bet po keliu dieneliu bandysiu padaryti, tikiuosi nieko nepamiršiu, tikiuosi viskas pavyks puikiai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majoga: 21 gruodžio 2012 - 23:54
o kur tavo sviestas ruošiasi bėgti? bigsmile.gif
Kažką čia ne taip supratai, nebent nori tas išrūgas kaip viena rašė nuleisti, bet šiaip jų niekas nenuleidinėja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 12 22, 11:46)
o kur tavo sviestas ruošiasi bėgti?  bigsmile.gif
Kažką čia ne taip supratai, nebent nori tas išrūgas kaip viena rašė nuleisti, bet šiaip jų niekas nenuleidinėja  schmoll.gif

Manau Majoga turėjo omeny, kad kai kepa sviestas gi pasileidžia,visas verda, o paskui atgal susigeria į pyragą smile.gif
Majoga, esminį dalyką pamiršai,tai įdėti daug meilės tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikeg @ 2012 12 22, 10:51)
-Manau Majoga turėjo omeny, kad kai kepa sviestas gi pasileidžia,visas verda, o paskui atgal susigeria į pyragą smile.gif
--Majoga, esminį dalyką pamiršai,tai įdėti daug meilės tongue.gif biggrin.gif

- taip, ta ir turėjau omeny 4u.gif
-- O neeee doh.gif Kaip galėjau tai pamiršt doh.gif Pasitaisysiu blush2.gif Kepsim kartu su vyru tai tikiuosi, kad meilė netgi labai sklaidys ore wub.gif Ruošiuos ir pyragui meilės nepagailėt cool.gif
O daugiau nieko nepamiršau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Majoga @ 2012 12 22, 12:27)

O daugiau nieko nepamiršau?  blush2.gif

Svarbiausia - ko nors nepamiršt įdėt mirksiukas.gif pvz, aš amžinai pamiršdavau razinas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2012 12 22, 16:11)
Svarbiausia - ko nors nepamiršt įdėt  mirksiukas.gif pvz, aš amžinai pamiršdavau razinas...  doh.gif

aš dukart aguonas. Vieną kartą suvyniojau ir nesuprantu, ko toks liesas šimtalapis mano biggrin.gif doh.gif , kitą kartą, pradėjus sukt, užmačiau šalia aguonas dubeny tebeesančias.
Atsakyti
labas visoms.na neiseina man pirma karta perdziovinau( na turiu nauj aorkaite tai dar nepripratau) o antra kart gavosi stpras vyniotinis ,jo sulenkt niekaipneiseis, tai desiu toki, bet jauciu vel nesamone bus:(
Atsakyti
Sveikutes
Tai visgi kokie miltai tinka labiau-550 ar 405 ?
Atsakyti
http://www.part.lt/i...c73a7abd284.JPG

Kalėdiniai draugams ir artimiesiems smile.gif Gražių ir skanių švenčių, merginos smile.gif Kad visoms mėginančioms pavyktų išsikepti pačius pačiausius, pačius skaniausius, pačius riebiausius, pačius saldžiausius pyragus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikeg @ 2012 12 23, 13:42)
http://www.part.lt/i...c73a7abd284.JPG

Kalėdiniai draugams ir artimiesiems smile.gif Gražių ir skanių švenčių, merginos smile.gif Kad visoms mėginančioms pavyktų išsikepti pačius pačiausius, pačius skaniausius, pačius riebiausius, pačius saldžiausius pyragus smile.gif

labai grazus, o tikiu ir labai skanus 4u.gif 4u.gif 4u.gif galima as busiu viena is draugu ar artimuju biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

išbandžiau ir aš šį pyraga prieš šventes, kepiau pagal cypsiuko receptą tik miltų ir sviesto dėjau po 400 gr.
Šiaip virtuvėje esu ne naujokė, bet pirmas blynas buvo nelabai. Vietomis kur krašteliai buvo storesni, gavosi bulka. Sakykit kaip jūs sviestą tepate išlydyta ir truputi pastingusį ar skystą. Ir į kokio diametro apvalų keptuvą reikia kepti iš šitos normos, kad neišsiplėstu į kraštus?Kitą kartą būtinai storesnius kraštelius reikės nupjaustyti. Šiaip gavosi riebokas apačioje o viršuje kiek per sausas.
Atsakyti