Jegele - viskas gavosi, tik nelabai issipute.Tiksliau tai i sonus tik biski Bet nieko Simtalapis tik paruko
QUOTE(Masiania* @ 2012 12 20, 20:43)
2-3 diena skaniausias. Isstoves ir ilgiau.
QUOTE(dangiuk @ 2012 12 20, 20:47)
Vasarą taip nutiko, kad netyčiukais paslėpiau nuo savęs kokiai savaitei ne šaldytuve. Valgėm, buvo valgomas, bet tiek laikyti tikrai nepatarčiau, 3-4 dienos tikrai optimalu.
Ačiū labai už atsakymus
Perskaičiau temele, tai užsirašiau kad nepamirščiau kelis punktus :
Tešlos gabaliukų neperkildint
Nepadaugint miltų
Tešlos lakštai turi buti ploni (beveik permatomi)
sviestas turi išbėkti paskiau susigerti
Storesnius kraštelius geriausia nupjauti
Kas dar? (jei praleidau kanors prašau papildyti )
Skaičiau skaičiau viskas taip painu Bet po keliu dieneliu bandysiu padaryti, tikiuosi nieko nepamiršiu, tikiuosi viskas pavyks puikiai
o kur tavo sviestas ruošiasi bėgti?
Kažką čia ne taip supratai, nebent nori tas išrūgas kaip viena rašė nuleisti, bet šiaip jų niekas nenuleidinėja
Kažką čia ne taip supratai, nebent nori tas išrūgas kaip viena rašė nuleisti, bet šiaip jų niekas nenuleidinėja
QUOTE(Tomienė @ 2012 12 22, 11:46)
o kur tavo sviestas ruošiasi bėgti?
Manau Majoga turėjo omeny, kad kai kepa sviestas gi pasileidžia,visas verda, o paskui atgal susigeria į pyragą
Majoga, esminį dalyką pamiršai,tai įdėti daug meilės
QUOTE(laimikeg @ 2012 12 22, 10:51)
-Manau Majoga turėjo omeny, kad kai kepa sviestas gi pasileidžia,visas verda, o paskui atgal susigeria į pyragą
--Majoga, esminį dalyką pamiršai,tai įdėti daug meilės
--Majoga, esminį dalyką pamiršai,tai įdėti daug meilės
- taip, ta ir turėjau omeny
-- O neeee Kaip galėjau tai pamiršt Pasitaisysiu Kepsim kartu su vyru tai tikiuosi, kad meilė netgi labai sklaidys ore Ruošiuos ir pyragui meilės nepagailėt
O daugiau nieko nepamiršau?
QUOTE(Majoga @ 2012 12 22, 12:27)
Svarbiausia - ko nors nepamiršt įdėt pvz, aš amžinai pamiršdavau razinas...
QUOTE(dangiuk @ 2012 12 22, 16:11)
Svarbiausia - ko nors nepamiršt įdėt pvz, aš amžinai pamiršdavau razinas...
aš dukart aguonas. Vieną kartą suvyniojau ir nesuprantu, ko toks liesas šimtalapis mano , kitą kartą, pradėjus sukt, užmačiau šalia aguonas dubeny tebeesančias.
labas visoms.na neiseina man pirma karta perdziovinau( na turiu nauj aorkaite tai dar nepripratau) o antra kart gavosi stpras vyniotinis ,jo sulenkt niekaipneiseis, tai desiu toki, bet jauciu vel nesamone bus:(
Sveikutes
Tai visgi kokie miltai tinka labiau-550 ar 405 ?
Tai visgi kokie miltai tinka labiau-550 ar 405 ?
http://www.part.lt/i...c73a7abd284.JPG
Kalėdiniai draugams ir artimiesiems Gražių ir skanių švenčių, merginos Kad visoms mėginančioms pavyktų išsikepti pačius pačiausius, pačius skaniausius, pačius riebiausius, pačius saldžiausius pyragus
Kalėdiniai draugams ir artimiesiems Gražių ir skanių švenčių, merginos Kad visoms mėginančioms pavyktų išsikepti pačius pačiausius, pačius skaniausius, pačius riebiausius, pačius saldžiausius pyragus
QUOTE(laimikeg @ 2012 12 23, 13:42)
http://www.part.lt/i...c73a7abd284.JPG
labai grazus, o tikiu ir labai skanus galima as busiu viena is draugu ar artimuju
Sveiki,
išbandžiau ir aš šį pyraga prieš šventes, kepiau pagal cypsiuko receptą tik miltų ir sviesto dėjau po 400 gr.
Šiaip virtuvėje esu ne naujokė, bet pirmas blynas buvo nelabai. Vietomis kur krašteliai buvo storesni, gavosi bulka. Sakykit kaip jūs sviestą tepate išlydyta ir truputi pastingusį ar skystą. Ir į kokio diametro apvalų keptuvą reikia kepti iš šitos normos, kad neišsiplėstu į kraštus?Kitą kartą būtinai storesnius kraštelius reikės nupjaustyti. Šiaip gavosi riebokas apačioje o viršuje kiek per sausas.
išbandžiau ir aš šį pyraga prieš šventes, kepiau pagal cypsiuko receptą tik miltų ir sviesto dėjau po 400 gr.
Šiaip virtuvėje esu ne naujokė, bet pirmas blynas buvo nelabai. Vietomis kur krašteliai buvo storesni, gavosi bulka. Sakykit kaip jūs sviestą tepate išlydyta ir truputi pastingusį ar skystą. Ir į kokio diametro apvalų keptuvą reikia kepti iš šitos normos, kad neišsiplėstu į kraštus?Kitą kartą būtinai storesnius kraštelius reikės nupjaustyti. Šiaip gavosi riebokas apačioje o viršuje kiek per sausas.