Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(jautiena @ 2012 01 19, 16:36)
man irgi labai idomu kaip Gushos megztukas atrodo apsivilkus. man jis toks ilgas pasirode, iki pat grindu smile.gif

Nu gal savaitgali vyras nutrauks mane su megztuku biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Radau sendaikčiuos brother kh890, ar normalus radinys ar nelabai g.gif Žiūriu knygoj ir kiauraraštis, ir spalvoti raštai yra... Ar eis man ploną vasarinę suknę megzt? O gal parduot g.gif
Atsakyti
sakyciau superinis radinys thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai bigsmile.gif
Ir tik10 svarų, net siūlų yra bigsmile.gif

Ir buvo dar viena bet kazkoks kodas su 7,nepamenu, gal varyt ir ta paimt g.gif
Atsakyti
as tai buciau emus lotuliukas.gif lotuliukas.gif pofig kas ten kur koks skaicius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu *****... O kur aš jas kišiu g.gif Vyras ta parduot nori, o jam dzin kad aš labai ilgai svajojau apie ją biggrin.gif
Atsakyti
parodyk vyrui skypo ikonele finger hihihi.gif nori radai valio ir turi tai ana parsinesk ir parduok arba abi turek. gal ten riberis koks buvo. o gal dar sustresne elektronine. o 7 priekyje ar gale?
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 01 20, 14:47)
parodyk vyrui skypo ikonele finger hihihi.gif nori radai valio ir turi tai ana parsinesk ir parduok arba abi turek. gal ten riberis koks buvo. o gal dar sustresne elektronine. o 7 priekyje ar gale?

Prie tos kur pirkau, tipo yra riberis g.gif As tai zalias cia lotuliukas.gif doh.gif Po to bandysiu surinkt viska i kruva ir nufotkint bigsmile.gif
Anos berods 7 prieky buvo, bijau labai nusikalbet g.gif O gal ir visai 7 nebuvo, apsvaigau nuo to kad ta radau lotuliukas.gif O ka suja daryt ir nuo ko pradet,neturiu zalio supratimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 01 20, 16:51)
Prie tos kur pirkau, tipo yra riberis  g.gif As tai zalias cia  lotuliukas.gif  doh.gif Po to bandysiu surinkt viska i kruva ir nufotkint  bigsmile.gif
Anos berods 7 prieky buvo, bijau labai nusikalbet g.gif O gal ir visai 7 nebuvo, apsvaigau nuo to kad ta radau  lotuliukas.gif O ka suja daryt ir nuo ko pradet,neturiu zalio supratimo  doh.gif

riberis atskira masina kr830 kr850 butent raides kr turi buti. jei ir neturi yra kas pardavineja atsikrai. net ir nusipirkus is ebay gausis visiskai normali masina uz ziauriai padoria kaina bigsmile.gif

jei priekyje tai bus turbut seniena visiska tada neimk irnesakyk.gif nors bala zino kas ten per firma biggrin.gif na nesvarbu geras grobis uz gera kaina tikekimes tu nugalesi ne vyras ir liks masiniukas namie o musu tarpe nauja masiniste atsiras ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 20 sausio 2012 - 17:12
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 01 20, 16:32)
Nu *****... O kur aš jas kišiu  g.gif Vyras ta parduot nori, o jam dzin kad aš labai ilgai svajojau apie ją  biggrin.gif

Parduok parduok biggrin.gif ypač mano mieste tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 01 20, 15:07)
riberis atskira masina kr830 kr850 butent raides kr turi buti. jei ir neturi yra kas pardavineja atsikrai. net ir nusipirkus is ebay gausis visiskai normali masina uz ziauriai padoria kaina bigsmile.gif

jei priekyje tai bus turbut seniena visiska tada neimk irnesakyk.gif nors bala zino kas ten per firma biggrin.gif na nesvarbu geras grobis uz gera kaina tikekimes tu nugalesi ne vyras ir liks masiniukas namie o musu tarpe nauja masiniste atsiras ax.gif

Dabar supratau, yra knygutė ribbing attachment, yra tas kur važiuoja biggrin.gif , bet nėra tokio daikciuko, kur pasidaro dviguba masina doh.gif Ir modelis raso KR 830, bet pagal knygute, tai tik viena dalis yra doh.gif
Nu bet tai cia turbut galima be to ir isgyvent g.gif
Ta kita irgi brother, nu bet su tuo skaiciu tikrai dabar nezinau g.gif Pardavejas sake kad tokia pati g.gif Gal ten ir buvo ta trukstamadalis, bet visai kitam kampe metes g.gif Nes sioje masinoje truksta tu visokiu adateliu, smulkiu daikciuku verysad.gif

QUOTE(Ristina @ 2012 01 20, 15:27)
Parduok parduok  biggrin.gif  ypač mano mieste  tongue.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif As susirinksiu is dvieju viena, po to kas liks parduosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
taip daug maz atrodo masina http://www.sewknit.c...ew/KH-890.o.jpg o riberis http://www.sewknit.c... New/KR-850.JPG
Atsakyti