Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(zyzla @ 2012 01 18, 21:58)

Viešpatiesuviešpačiukais bigsmile.gif koks gražuuuuussss wub.gif wub.gif

QUOTE(Gusha @ 2012 01 18, 23:27)
Vincis,

Vis pamirstu paklausti tos graziosios pilkosios sukneles aprasymo ir kaip daret, kad ja butu galima apsirengti? Ta prasme sagutes siuvot ar uztrauktuka?

O užsegimas lašiuko formos. Laisvai galva lenda wink.gif
user posted image
Mezgiau su Brother KH-390, 3 tankumu. Ji storesnėm adatom, visą moherą su šita mašina mezgu. Ji be tu šepetukų, visai nepašo siūlo. Jei reiks smulkiau surašyt, tai surašysiu. Tik aš taip susižymiu, kad būna po kiek laiko nesusigaudau pati doh.gif kur, kiek ir po kiek mezgiau blush2.gif

Aš vat pagalvojau, toks jūsiškis ilgas megztukas man pačiai būtų neblogai ax.gif
Reiks nusibrūžint prieprogos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vincis: 19 sausio 2012 - 09:47
sepeteliai vargo vakariene kazkokia..... valau valau depiliuoju depiliuoju nuo mecheros net siulvedi padepiliuoti tenka doh.gif lotuliukas.gif bet ko nepadarysi del grozio....

jau norejau klausti ar cia paprasta tradicine mezgamaja vincis mezga pasirodo ne smile.gif tai cia tos masinos tik adatos storesnes ar ir tarpeliai didesni? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 01 19, 10:52)
jau norejau klausti ar cia paprasta tradicine mezgamaja vincis mezga pasirodo ne smile.gif tai cia tos masinos tik adatos storesnes ar ir tarpeliai didesni? g.gif

Ji mano pati pirmoji mašina, pati mylimiausia ir primityviausia biggrin.gif
Plastmasinė visa tokia, bet keičiasi ten tos plastmasės ir gali storais siūlais megzt. Tarpeliai didesni. Tik bėda su adatom doh.gif nerandu niekur ebėjuj. Galvoju, kad gal reikia antra tokia pirkt vien dėl adatų doh.gif

Nors g.gif storais man su ja nepatinka, storiems aš knitmasteri turiu ax.gif o su šitu negaliu moheros megzt, nes velia nenormaliai doh.gif bandžiau iš pigesnės megzt, turkiškos tos, tai visai nurauna pūką ir siūlas plikut plikutėlis pasidaro hihihi.gif
Beje, maniškis broliukas irgi nelabai moherą myli... nežinau kudie g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vincis: 19 sausio 2012 - 10:08
tai tamsta irgi jau galit rasyt: sita is mano kolekcijos pati mylimiausia? ir knitmasteris ir broliukai dobiliukai bigsmile.gif

na as parsiveziau kh830 butent del detaliu atsarginiu.... kainavo 100lt tiek i baka supyliau. bet bent adatu turiu dabar jau i valias gaila riberio nebuvo nes riberines irgi luzta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 19 sausio 2012 - 10:24
man irgi labai idomu kaip Gushos megztukas atrodo apsivilkus. man jis toks ilgas pasirode, iki pat grindu smile.gif
zyzla grazi skraiste.
kazkada mezgiausi pavyzdeli tuo rastu, visai nesunkus, bet taip niekuo juo nenusimezgiau, nes man jis pasirode toks skystokas ir nepatvarus, jeigu kur uzkabinsi, tai gali niekaip baigtis...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 01 19, 16:36)

kazkada mezgiausi pavyzdeli tuo rastu, visai nesunkus, bet taip niekuo juo nenusimezgiau, nes man jis pasirode toks skystokas ir nepatvarus, jeigu kur uzkabinsi, tai gali niekaip baigtis...

nu zinokit nera jis jau toks skystas, jei as museliniu rastu ir 10 nr. virbalais megzta sali tampau jau kelis metus, tai sis man dar tvirtesnis atrodo ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas turite NEVA2 ir galite padeti su klausimai (negaliu ideti kareta doh.gif ).Saita apie neva as turiu, instrukcija visa perskaiciau,kilo klausimai.
Prasau padeti ax.gif
Atsakyti
Gražūs mezginiai wub.gif

O man reik pagalbos - bandau kepurei ausį megzt, bet adatas iš E pozicijos išmezga, grąžina į darbinę padėtį - ką ne taip darau g.gif Gal ką ant karietos reik nustatyti?
Atsakyti
jei tai brotheris ant karietos nustumkit tokia zymele i H pozicija. turi buti N H tai va kai bus H tada nemegz adatu E pozicijoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 01 19, 19:01)
jei tai brotheris ant karietos nustumkit tokia zymele i H pozicija. turi buti N H tai va kai bus H tada nemegz adatu E pozicijoj mirksiukas.gif

Valio thumbup.gif Taip viskas paprasta -AČIŪ bigsmile.gif
Atsakyti
kaip saunu matyti tiek daug nauju 'veidu' musu masinisciu forume. kuo musu daugiau -tuo smagiau, tuo daugiau graziu darbeliu!
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 01 19, 19:16)
kaip saunu matyti tiek daug nauju 'veidu' musu masinisciu forume. kuo musu daugiau -tuo smagiau, tuo daugiau graziu darbeliu!

Man tai jūs visos senai "matytos". Seku šią temą jau nežinia kiek laiko, gal kokie metai jei nedaugiau bus smile.gif Negaliu atsižiūrėti į jūsų grožius..

O iki gražių darbelių - tai dar daug košės srėbt reikia biggrin.gif
Atsakyti