Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(linaslinelis @ 2012 05 05, 09:08)
Pas mane irgi 891, tai internete baisią instrukciją radau, kurioje labai blogai matosi viskas, tiksliau pusės nesimato. Kiek ieškojau, taip ir neradau normalios šiai mašinai.
Šiai mašinai tinka instrukcijos nuo 860, 836, jei neklystu. Jų internete yra ir anglų ir rusų kalbomis. Pas mane yra popierinė skanuota  nuo 836 mašinos, visai man užtenka, o ir internete jų yra geros kokybės.

aciu uz patarimus, as irgi su 836 masinos instrukcija rinkau masina, nes 891 buvo neiziurima
Beliko tik atsispausdinti ir viskas smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

čia esama instrukcijų http://www.aboutknit...therManuals.php
Atsakyti
Įdomu, ar tik viena aš tokia tundra, tik vakar radau šiam forume Mamytės Uogytės senai atidarytą temą
Idejų Lobynas, Idėjos iš interneto, akims paganyti
Mane sužavėjo fantazijų klodai. Daug kas sunkokai įgyvendinama ar pritaikoma, bet pažiūrėt labai smagu

Atsakyti
Aš Idėjų lobyną senai atradus ir įsimetus į favorites thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Neseniai įsigijau Brother 891. Dar nelabai pavyksta susidraugauti doh.gif
Keičiau sponge bar. Įsigijau poroloninė langų sandarinimo juostą. Iš kempinės dėkliuko išgrandžiau senosios kempinės liekanas. Priklijavau naują juostelę, ir dedant į vietą, juostelė atkibo doh.gif užstrigo ir t.t. Gerokai pavargau, kol iškrapščiau viską lauk cool.gif

Merginos, kurios keitėt kempinę mašinai. Kokią naudojot?

tokią?
http://www.e-senukai...78439004_2.html

tokią?
http://www.e-senukai...78439040_2.html

Atsakyti
Laba diena,
Gal kas naudojate PFAFF electronic 6000. C600 mezgimo masina?
Butu smagu pabendrauti siuo klausimu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2012 05 11, 09:40)
Sveikos  4u.gif

Neseniai įsigijau Brother 891. Dar nelabai pavyksta susidraugauti  doh.gif
Keičiau sponge bar. Įsigijau poroloninė langų sandarinimo juostą. Iš kempinės dėkliuko išgrandžiau senosios kempinės liekanas. Priklijavau naują juostelę, ir dedant į vietą, juostelė atkibo  doh.gif  užstrigo ir t.t. Gerokai pavargau, kol iškrapščiau viską lauk  cool.gif

Merginos, kurios keitėt kempinę mašinai. Kokią naudojot?

tokią?
http://www.e-senukai...78439004_2.html

As naudojau tokia juostele ir kai nuemiau senaja tai palikau ta medziagine juostele klijavau 2-vi langu sandarinimo juosteles viena ant kitos nes viena pasirode per plona, o jei jus ismetet ta medziagine juostele tai siuvimo reikmenyse menau galit nusipirkti tokia panasia siaura juostele dar ant virsaus uzdeti ir galus apsukit lipnia justele kad nepasiglemztu juosta, kazkur buvau radus nuoroda, bet nebeturiu kompa virusas uzpule tai visas adresynas dingo
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 05 14, 16:10)
As naudojau tokia juostele ir kai nuemiau senaja tai palikau ta medziagine juostele klijavau 2-vi langu sandarinimo juosteles viena ant kitos nes viena pasirode per plona, o jei jus ismetet ta medziagine juostele tai siuvimo reikmenyse menau galit nusipirkti tokia panasia siaura juostele dar ant virsaus uzdeti ir galus apsukit lipnia justele kad nepasiglemztu juosta, kazkur buvau radus nuoroda, bet nebeturiu kompa virusas uzpule tai visas adresynas dingo

Naudojau Lono langų sandarinimo juostelę, vienu sluoksniu klijavau, o ant jos užklijavau medicininį pleistrą biggrin.gif

gal kam pravers foto smile.gif

user posted image
Atsakyti
Labas,
aš audžiu mintį, kad gal reikia naują spoge bar Brotheriui nusipirkt. Gal kas norėtumėt prisijungt, nes matau, kad vienas kainuoja virš 20 svarų, o už tris reiktų mokėt 49 svarus. Parvežimas į Lietuvą dar kainuotų apie 10 Lt (visų trijų). Tai išeina apie 70 Lt už vieną, priklauso nuo tos dienos, kai perki svaro kurso. Vis tiek manau, kad gal geriau naujas originalas, negu sukonstruotas iš langų juostelių. Tas liktų kaip atsarginis avarinis variantas.

Jei atsirastų 2 kompanjonės, tikrai pirkčiau. Trijų savaičių po nupirkimo bėgyje būtų Lietuvoje. Jei kam įdomu, parašykit į Až
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti