Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Aciu Mamytei uogytei uz siuliuku ivertinima. reikes dar uzsipirkti, kai pigus tai negaila gadinti kokiems nevykusiems projektams. liemene mezgiau is tu Aura, pastebejau, kad jie veliasi, nes turiu toki keturkampi maisa su trim skylem nusibruzinus namie nesiot, tai truputi pasibumbulavo, bet ne visiai beviltiskai, bet daugiau auru nepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 01 17, 10:16)
O kas cia per dalykas - nebaigtos eiles  blink.gif  g.gif

Tos nebaigtos eiles tai kur as ydejau nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Graži šilta liemenė, Jautiena smile.gif, Mamytės uogytės įdomus megztinis. Kažkada mezgiau panašiai megztinį su medžiu, bet rankomis ne mašina. Mašina net neįsivaizduoju kaip galima išmegzti smile.gif .
Atsakyti
Freke, paprastutė ji, nei kliošava, nei mandra smile.gif

user posted image
Atsakyti
grazi suknele ir nesakyciau kad paprasta ax.gif rankoves dailiai apzaistos nu super!
Atsakyti
vinci, suknute nereali wub.gif labai labai grazi man thumbup.gif tas paprastumas ir spalvyte ir veza rolleyes.gif

mamytes uogytes
darbu originalumas ir idejos zavi kaip visada wub.gif

jautienos liemene irgi super-lyg antra odyte figura apgaubia thumbup.gif

zodziu merginos dirba -gera ziuret thumbup.gif
(mano paskutinio meto darbas- 10 min trukes kepures nubruzinimas ir tai negaliu atsidziaugt lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 01 17, 17:46)
Tos nebaigtos eiles tai kur as ydejau nuoroda  4u.gif

Jo, tik kol dasuto kaip ta techniskai padaryti doh.gif

QUOTE(vincis @ 2012 01 17, 21:17)
Freke, paprastutė ji, nei kliošava, nei mandra smile.gif

Laaaabai dailute suknele, tokio tipo man labai grazios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 01 17, 23:45)
Jo, tik kol dasuto kaip ta techniskai padaryti doh.gif

Aisku, man irgi kol dasuto ziurejau i paveiksliuka ir masciau kaip padaryti paskui sumasciau kaip cia gali buti tai sedau bandyti ir gavosi 4u.gif is tikruju pansiai paaiskino kaip megzti tik skaitant nelabai dasuto, kai sedau bandyti pasidare aiskiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 17 sausio 2012 - 22:56
QUOTE(vincis @ 2012 01 17, 21:17)

Grazu wub.gif
Atsakyti
Ačiū merginos aciuks.gif ji mano pirmoji moherinukė, pačiai man miela dūšiai, nes neprikvarkaliota, neprikliošinta ir ne iki žemės ax.gif smagu, kad gerai įvertinot 4u.gif nepasvilo pirmas blynas ax.gif
Atsakyti
Imetu savo naujausius mezginius 4u.gif

user posted image

Aprasymo nerasau, nes nera cia ka rasyti biggrin.gif

user posted image

Megzta su Brother 950i, siulai - mochera, 1 gija. Priekiu ir nugaros ilgis 460 eiliu, plotis apacios per visa masina. Kas 10 eiliu iki liemens (280 eiliu) nuiminejau po 1 aki, po to praktiskai kas 10 eiliu uzdejinejau po 1 aki. Iki pazastu - 390 eiliu. Rankoviu apacioj 57 akys, uzmesdavau po 1 aki is pradziu kas 20 eiliu, paskui kas 10 eiliu, megzta 160 eiliu iki kauseliu nulaidymo, su kauseliais gavosi 205 eiles.

Dar megztukui susegti ieskosiu keliu Swarovski saguciu, o kol kas su adatele suduriau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 18 sausio 2012 - 17:01
Paprastai, bet neprastai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Llaume: 18 sausio 2012 - 17:51