Svelnute, gražus jūrinis rūbelis Beje, ar nuo Ukrainkos nusiima riberis ir galima brūžinti viena adatine, kad jis netrukdytų?
Balla, būtų šaunu sulaukti aprašymo
QUOTE(ilja @ 2012 04 23, 09:37)
Svelnute, gražus jūrinis rūbelis Beje, ar nuo Ukrainkos nusiima riberis ir galima brūžinti viena adatine, kad jis netrukdytų?
Dėkui
Taip, lengvai, tik pakeli dantuką, jungiantį pagrindinę karietą su riberiu. Tada jį tiesiog nustumi nuo adatinės
Su aprašymu kol kas dar sudėtinga, nes mezgu ir taisau vos ne eigoje. Kaip rašiau su konstravimu dar trūksta įgūdžių Gal klausk kas konkrečiai domina, pamėginsiu atsakyti
[quote=akirera,2012 04 24, 08:47]
Na, pagaliau ir aš numezgiau pončą išsvajotu raštu . Tik labai kvaila buvo kaitalioti siūlus, nes mezgama su riberiu, reikėjo vis atjunginėti karietas. Viena spalva megzti negalėjau, nes mažai siūlo turėjau.
Sveikinu su rezultatu
Man smagu, kad ir iš manęs mokosi
Geras dviejų spalvų variantas.
Na, pagaliau ir aš numezgiau pončą išsvajotu raštu . Tik labai kvaila buvo kaitalioti siūlus, nes mezgama su riberiu, reikėjo vis atjunginėti karietas. Viena spalva megzti negalėjau, nes mažai siūlo turėjau.
Sveikinu su rezultatu
Man smagu, kad ir iš manęs mokosi
Geras dviejų spalvų variantas.
QUOTE(svelnute @ 2012 04 23, 23:33)
Taip, lengvai, tik pakeli dantuką, jungiantį pagrindinę karietą su riberiu. Tada jį tiesiog nustumi nuo adatinės
Dėkui, vakar netyčiom aptikau kur ir pas mane tas riberis nusileidžia Spėju reikia daugiau laiko draugystei su mašina skirti
Sveikos,
atvažiavo mano karieta
ar kas mezga su Knitmasteriu turiu keletą klausimų
atvažiavo mano karieta
QUOTE(ilja @ 2012 04 24, 10:28)
Dėkui, vakar netyčiom aptikau kur ir pas mane tas riberis nusileidžia Spėju reikia daugiau laiko draugystei su mašina skirti
Tu berods su Veritu mezgi? Klausk kas domina, aš pati naujokė, bet kiek jau tos patirties iš kelių mėnesių prisikaupė pasidalinsiu Jeigu tu visą apatinę adatinę nuleidai, tai žiūrėk ar nepradės akys bėgti gerosiomis mezgant, nes apatinė adatinė prilaiko mezginį braukiant su karietą. Kai mėginau su nuleistu riberiu, tai man dažniau nubėgdavo akys.
QUOTE(svelnute @ 2012 04 24, 22:51)
Tu berods su Veritu mezgi? Klausk kas domina, aš pati naujokė, bet kiek jau tos patirties iš kelių mėnesių prisikaupė pasidalinsiu Jeigu tu visą apatinę adatinę nuleidai, tai žiūrėk ar nepradės akys bėgti gerosiomis mezgant, nes apatinė adatinė prilaiko mezginį braukiant su karietą. Kai mėginau su nuleistu riberiu, tai man dažniau nubėgdavo akys.
Pabėga tos akys, bet pabėgdavo ir su nenuleista adatine, bet tada tvarkyti daug sunkiau būdavo. Man kol kas dar mistika ir su svoriais, naudoju tą, kuris kaip ir riberiui tinkamas, nes kitaip neištampo normaliai
O tai tu mezgi su pakeltu riberiu?
QUOTE(-Zaiza- @ 2012 04 24, 10:51)
Sveikos,
atvažiavo mano karieta
atvažiavo mano karieta
as mezgu senuciu knitmasteriu
QUOTE(une @ 2012 04 25, 15:48)
as mezgu senuciu knitmasteriu
tai visos jos senos
turesiu omeny, bet jau išsiaiškinau, kas buvo aktualu šiai dienai... koks pas pačią modelis?.. man lb idomu kaip su tom perfokortom dirbt...prieisiun kažkatrą dienelę ir prie to
QUOTE(-Zaiza- @ 2012 04 25, 22:11)
tai visos jos senos
turesiu omeny, bet jau išsiaiškinau, kas buvo aktualu šiai dienai... koks pas pačią modelis?.. man lb idomu kaip su tom perfokortom dirbt...prieisiun kažkatrą dienelę ir prie to
tai taip ,bet yra seni ir dar senesni modeliai pas mane 326.
su perfokortom ismokau grynai pagal instrukcija , zingsnis po zingsnio . tik va kiaurarascio (Lace) niekaip neikertu