Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Mamytė uogytė @ 2012 04 20, 01:20)
Oi ir as pirkai tu lininiu siulu. Puikus!
jau 4 kg baigiu sumegzti. Man jie labai labai patinka. Mezgiau is 2 suktu 3 tankumu,  neskersuoja ir tokie svelnus ne kieti thumbup.gif  itariu pirksiu dar.

Mamytė uogytė, labai seniai dingot iš horizonto, o aš vis laukiu Jūsų orginalių darbelių nuotraukyčių g.gif . Labai įdomu, kas gaunasi iš to lino, nes vis neapsisprendžiu ar pirkti.
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2012 04 13, 16:09)
akirera labai grazus megztukas. tokio rasto su neva 5 tikriausiai neismegsi. o kitokios kadangi neturiu tai ko gero teks tik paziopsoti. o aplamai tokio megztuko peciai susisiuna tikriausiai ir gaunasi kaip skraiste tada surenki akis ir mezgi apacia.ar ne taip cia. g.gif  blush2.gif

Gaunasi su NEVA 5, as bandžiau, tik mastau iš kokių siūliukų megzt, ir iš kart imuos darbiuko...
Atsakyti
user posted image

Atiduodu duoklę už visus forumo skaitymus - megztukas vasarai.
Siūlai Filati torre Rebecca 60 % medvilnė, 40 % viskozė. Megzta iš keturių gijų, nes jie plonyčiai. Sunaudojau 400 g. melsvų ir 200 g. baltų (nors jų dar liko). Pritrūkau mėlynų dirželiui, tai reikės dar kažką kitką kombinuoti. Megzta su Ukrainka 2.
Megztukas gavosi smagus, tik aišku apdailoje ir konstruojant iškarpą dar mokytis mokytis ir mokytis. Tai labai nekritikuokite blush2.gif
Atsakyti
Gintarine mama, šiam raštui labiausiai tinka sviesių spalvų tonai, geriausiai išryškėja rašto grožis ir įmantrumas. Kuo storesnis siūlas, tuo bangos stambesnės. Labai gražiai atrodo, kai siūlas turi žvilgesio.
Svelnute, megztukas toks jūreiviškas biggrin.gif . Labai kruopščiai apdirbtas, tik įtariu neišlygintas, nes banguojasi apačia. Ir jau taip ne į temą tas juodas diržas ir dar su bantikėliu doh.gif . bet šiaip labai gražus darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2012 04 20, 14:28)
Svelnute, megztukas toks jūreiviškas  biggrin.gif . Labai kruopščiai apdirbtas, tik įtariu neišlygintas, nes banguojasi apačia. Ir jau taip ne į temą tas juodas diržas ir dar su bantikėliu  doh.gif . bet šiaip labai gražus darbas  thumbup.gif

Dėkui, kažko būtent atostogoms prie jūros norėjau biggrin.gif Iš tiesų dar nelygintas. Siūlai bilekiek kainavo, taip pat ilgai dariau, tai kol kas uždėjau ant manekeno ir grožiuosi biggrin.gif Diržiukas, kaip ir sakiau kitas bus.
Atsakyti
svelnute, gražus megztukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,
o jei tai pirmas darbelis, tai kas toliau schmoll.gif ?
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2012 04 13, 09:07)
Sveikos, kažkaip kažkur prapuolėte visos  g.gif . Pavasaris - turbūt jau ne mezgimai galvoj  mirksiukas.gif
Na, o aš numezgiau brolį dvynį

nuostabus mezginukas, o idomu ar toki rasta galima virbalais ismegzti g.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2012 04 20, 17:30)
svelnute, gražus megztukas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,
o jei tai pirmas darbelis, tai kas toliau  schmoll.gif ?

Dėkui blush2.gif
Su mašina darbelis jau trečias. Pirmą šaliką MB numezgiau (šaliko nebeįkelsiu, nes pametė doh.gif ). Antrą megztuką žiemai nusimezgiau, gal prie progos irgi nufotografuosiu. Dabar Ditekse baltos viskozės užsipirkau, tai sekančiam darbeliui jau kaupiuosi biggrin.gif Jeigu ne akių apskaičiavimas ir po to visa apdaila, tai brūžinčiau ir brūžinčiau biggrin.gif
Atsakyti
O man sunkiausia yra išardyti ir surinkt akis (nuimti nuo adatų) doh.gif
Rodau vilnonius šortukus, ardžiau 17 kartų, ir šį kartą yra noras ardyti smile.gif Bet sakiau gana, išskalbus gl šiek tiek susitrauks, ir bus geri. Nes dabar ir per aukštas liemuo, beveik iki pažastų, ir per platūs.. ech.. Na bet brūžint man patinka. Kaip sakant mokytis patinka smile.gif
user posted image

Ir įkirtau kaip riberiu reikia siūlą permest smile.gif Tik šortukams man reikėjo laisviau siūlą palikt, kad patys šortukai išsitemptų. Bet jei kokiem rankogaliams, ar dar kur, tai labai liuks - gražiai atrodo.
Atsakyti
svelnute nu labai dalus megztukas wub.gif thumbup.gif

balla wau bigsmile.gif idomus ir geras rubas, reiks nuregzt mazyliui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2012 04 20, 19:23)
nuostabus mezginukas, o idomu ar toki rasta galima virbalais ismegzti g.gif

Saulxx, ačiū biggrin.gif . Su virbalais tikrai galima megzti šį raštą, žinau, kad rusaitės jį mezgė mirksiukas.gif
Balla, labai fainas mezginukas thumbup.gif . Ir visai nereikia jo ardyti. Vaikiukas gi augs ir šortukai bus kaip tik smile.gif
Atsakyti
Balla grazus sortukai o gal ir aprasyma butu galima? ax.gif vasara ateina noretusi saviskiui galbut pribruzinti tokiu va kelniu ax.gif
Atsakyti