Sveikos, kažkaip kažkur prapuolėte visos . Pavasaris - turbūt jau ne mezgimai galvoj
Na, o aš numezgiau brolį dvynį
Sveikinu ,
nors darbo šis raštas daug reikalauja, bet vis tiek man jis baisiai patinka. Aš dar jo tikrai imsiuos...
nors darbo šis raštas daug reikalauja, bet vis tiek man jis baisiai patinka. Aš dar jo tikrai imsiuos...
QUOTE(darbeja @ 2012 04 13, 10:09)
Sveikinu ,
Ačiū , ir aš dar jo imsiuosi. Yra poreikis
QUOTE(akirera @ 2012 04 13, 09:07)
Sveikos, kažkaip kažkur prapuolėte visos . Pavasaris - turbūt jau ne mezgimai galvoj
Labai grazu, man irgi laaaabai patinka tas rastelis, bet as tokiu rastu gyvai nepamacius pacio proceso nesuprantu Dar turbut nedaaugau Niekaip nedamusu savo salio, bet jau nedaug liko, tai uzteks kuria diena prisesti kelioms valandziukems ir paribaigsiu jiji
akirera labai grazus megztukas. tokio rasto su neva 5 tikriausiai neismegsi. o kitokios kadangi neturiu tai ko gero teks tik paziopsoti. o aplamai tokio megztuko peciai susisiuna tikriausiai ir gaunasi kaip skraiste tada surenki akis ir mezgi apacia.ar ne taip cia.
QUOTE(karosimi @ 2012 04 13, 16:09)
akirera labai grazus megztukas. tokio rasto su neva 5 tikriausiai neismegsi. o kitokios kadangi neturiu tai ko gero teks tik paziopsoti. o aplamai tokio megztuko peciai susisiuna tikriausiai ir gaunasi kaip skraiste tada surenki akis ir mezgi apacia.ar ne taip cia.
Nenukabinkit nosies imanoma sita rasta numegzti su bet kokia masina cia tik adatu isstumdyme visa esme, buvau ankstesnej temoj ydejus nuoroda tik dabar nezinau ar ja rasiu, turiu issisaugojus yotube nuoroda tik kitam kompe o jis virusu prisigaude, jei rasiu ikelsiu. Pradejus megzti nesunku tik daug siulu suvalgo ir ilgai mezgasi
QUOTE(karosimi @ 2012 04 13, 16:09)
Radau nuorodą tokio rašto mezgimo
http://www.youtube.c...h?v=le-ecDD70EE
Pabandykit, turi gautis ir su Neva. Sėkmės
Vakar ieskojau ir neradau, gausis gausis mano masina paprasta nera jokiu pribumbasu, mezga galima sakyti tik lygiuoju7 rastu (nebent akis kilnoju tada ir numezga rasta ) o nusimezgiau pavyzduka
Ačiū, merginos, už įvertinimą. Taip, šitą raštą galima megzti bet kokia mašina. Pradžioj sudėtingiau, bet kai įsivažiuoji, tai eina kaip iš pypkės, pačios rankos adatas stumdo . Aišku, užtrunka ilgiau negu paprastu lygiuoju ir siūlų sueina daugiau.
Karosimi, taip ir mezgasi, tik per pečius eina viena siūlė.
Karosimi, taip ir mezgasi, tik per pečius eina viena siūlė.
Kažkada klausiau apie siūlus iš Lino namų. Atsakymo lyg ir nesulaukiau (jeigu pražiūrėjau, tai atsiprašau ). Tai va pirkau ir galiu pasakyti, kad lininiai siūlai mezgant mezgimo mašina paprastu raštu, neskersuoja. Jeigu kam tai yra aktualu, galit drąsiai pirkti . Jeigu čia aš ne į temą tai atsiprašau.
QUOTE(Elig @ 2012 04 19, 19:42)
Kažkada klausiau apie siūlus iš Lino namų. Atsakymo lyg ir nesulaukiau (jeigu pražiūrėjau, tai atsiprašau ). Tai va pirkau ir galiu pasakyti, kad lininiai siūlai mezgant mezgimo mašina paprastu raštu, neskersuoja. Jeigu kam tai yra aktualu, galit drąsiai pirkti . Jeigu čia aš ne į temą tai atsiprašau.
Labai i tema kartais merginos klausia apie vienus ar kitus siulus, ir as masciau juos pirkti
QUOTE(Elig @ 2012 04 19, 18:42)
Oi ir as pirkai tu lininiu siulu. Puikus!
jau 4 kg baigiu sumegzti. Man jie labai labai patinka. Mezgiau is 2 suktu 3 tankumu, neskersuoja ir tokie svelnus ne kieti itariu pirksiu dar.