QUOTE(darbeja @ 2012 04 06, 08:10)
praktiškai nieko nereiškia. Pirkti reikia maksimaliai pilnos komplektacijos, nes paskui visi tie priedukai atskirai kainuoja labai daug. Pvz. siūlų vyniotuvai, kortos, svoreliai ir t.t. Ir kai jau nuspręsit, ką perkat turit užsibrėžti sau maksimaliai priimtiną kainą. Populiariausia tarp forumo mezgėjų turbūt yra Brother. Apie Knitmaster konkrečios nuomonės neturiu, bet ko gero irgi geros mašinos. Man pasirodė, kad nė vienam variante nėra riberio. Perkant iš ebay visada išlieka rizikos faktorius, nes iš nuotraukų ir aprašymo ne visada viskas būna aišku. Dažniausiai liūto dalį kainoje sudaro parsigabenimas iki Lietuvos, nes kartais vežėjai nebūna labai jau atidūs Jūsų pirkiniui ir jį aplamdo. O tada jau pretenzijų net nėra kam pareikšt, nes nežinia kuriam transportavimo etape kas nors nutiko.
Taigi, pirmiausia nusprendžiat ko notit, kiek galit mokėt, o tada jau bandot laimę. Sėkmės
Taigi, pirmiausia nusprendžiat ko notit, kiek galit mokėt, o tada jau bandot laimę. Sėkmės
Aciu
del tu kainu tai zinau... aukcijonas yr aukcijonas...
Megst ruosiuos is plonu ir vidutiniu tai kiek domejausi suprantu kad man reikia tokios kur 4,5 tarp akiu. Rasta tai gal kada koki ir pamegsiu......mane domina kad galeciau sau nusimegst ale tunikas na kur apacioj pasirengi kazka, vaikam kepure ir kazka visai nesudetingo... nebus ji man nei kasdieniniam naudojimui nei ka bet va kad uzsimaniau kazko ir nusimezgu... turiu siuvimo masina, valgyt nepraso dabar noriu mezgimo... megstu pati ka nors padaryt......idomu ar labai reikalingas tas siulu vyniotuvas ir riberis...riberis kaip suprantu reikalingas del galimybes megst gerom ir blogom akim ar tiesa?