Galvoju galvoju, nu nenoriu aš sijono iš kelių dalių, nes noriu vientisos suknės-tunikos. Laukiu patarimų dėl tystančių kampų
QUOTE(darbeja @ 2012 03 21, 07:00)
...
Man visgi labai įdomu, kokia pumpurėlių mezgimo technika su mašina. Gal kas nors žinot ?
Man visgi labai įdomu, kokia pumpurėlių mezgimo technika su mašina. Gal kas nors žinot ?
visos adatos stumiamos i virsutine nedarbine padeti, isskyrus tas is kuriu bus formuojamas pumpurelis. jas pamezgus keleta eiliu ant adatu yra uzkabinamos akys is pumpurelio pradzios. kazkaip sunku paaiskinti.
QUOTE(jautiena @ 2012 03 21, 12:34)
visos adatos stumiamos i virsutine nedarbine padeti, isskyrus tas is kuriu bus formuojamas pumpurelis. jas pamezgus keleta eiliu ant adatu yra uzkabinamos akys is pumpurelio pradzios. kazkaip sunku paaiskinti.
Geras net nepagalvojau kad taip galima, man suprantamai paaiskinot reiks isbandyti tik va siulas kitoj pusej liks, reiktu sugalvot kaip prikabint kad nesimakaluotu. Gal butu ji imanoma uzmesti ant adatu per viduri kad permegztu kartu, nu gal suprantamai paklausiau? reiks isbandyti
[quote=jautiena,2012 03 21, 13:34]
Ačiū už paaiškinimą, bet kai mezgi virbalais, tai pumpurėlis formuojamas ant vienos akies pridedant akis, pamezgus kelias eiles jos sumezgamos. Pagal šitą paaiškinimą įsivaizduoju, kad gautųsi kažkas panaįaus į Mamytės uogytės pynių elementą, bet gal klystu. Matyt, reikia išbandyt
Ačiū už paaiškinimą, bet kai mezgi virbalais, tai pumpurėlis formuojamas ant vienos akies pridedant akis, pamezgus kelias eiles jos sumezgamos. Pagal šitą paaiškinimą įsivaizduoju, kad gautųsi kažkas panaįaus į Mamytės uogytės pynių elementą, bet gal klystu. Matyt, reikia išbandyt
galima ir is vienos akies tris daryt. dvi sonines akis laikinai perkelt ant adatu salia o is vidurines organizuot tris. pamezgus kelias eiles tris pumpurelio akis sumezgt i viena ir perkelt kitas dvi akis atgal ant ju adatu.
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 03 21, 13:27)
Galvoju galvoju, nu nenoriu aš sijono iš kelių dalių, nes noriu vientisos suknės-tunikos. Laukiu patarimų dėl tystančių kampų
Jeigu nenorite stipriai platėjančios, tai megzkite vientisą. Kampai nutįsta, kai iškart pradedama siaurinti. Daugiau pamegzkite tiesiai, po to tik pradėkite siaurinti. Neturėtų nutįsti.
QUOTE(akirera @ 2012 03 22, 08:42)
Jeigu nenorite stipriai platėjančios, tai megzkite vientisą. Kampai nutįsta, kai iškart pradedama siaurinti. Daugiau pamegzkite tiesiai, po to tik pradėkite siaurinti. Neturėtų nutįsti.
arba apacia megzti su didesnio nr tankumu t.y. skysciau, o i virsu kas kelesdesimt akiu vis tankinti. tarkim pradzioj 10, po to 9, p to 8.
QUOTE(Diinna @ 2012 03 22, 20:36)
arba apacia megzti su didesnio nr tankumu t.y. skysciau, o i virsu kas kelesdesimt akiu vis tankinti. tarkim pradzioj 10, po to 9, p to 8.
Net įdomu. Šito varianto nesu išbandžiusi, bet jis turėtų būti geras. Pabandykit, parodysit
[quote=akirera,2012 03 23, 10:12]
Rodau savo paskutinį mezgalą Iš moheros pasaulio
Gražu ,
o sijonas iš kelių dalių?
Rodau savo paskutinį mezgalą Iš moheros pasaulio
Gražu ,
o sijonas iš kelių dalių?
QUOTE(akirera @ 2012 03 23, 09:12)
Oi kokia grazi suknute. O kokia mocheryte? Koks tankumas? Kiaurarasti rankom kilnojot?
Kazkaip aprasymo pasigedau. Tiktai kad geras dalykas tas aprasymas, bazinei informacijai.