Jautiena, superinė liemenė. Paprastume glūdi išmintis. Labai labai jaukiai ir šiltai atrodo.
mamyte uogyte laukiam laukiam kitų šedevrų. Smagu vis pamatyti, ko nesitiki, originalūs jūsų sprendimai:)
Gusha, svarbiausiai taisyklingai riberį užsidėti. Viskas baigsis tuom, kad bijosite jį nusiimti ir nebebus kitos išeities, kaip su juo megzti

Be to, man labai patinka užsimegzti akis su riberiu, daug patogiau, su viena adatine jau nebemoku
Esu Madoje pirkusi kažkokius Yanart turkiškus pernai. Pirkau gryną vilną, mezgiau kepurę žiemai rankomis. Esmė tame, kad žiūrisi visai neblogai, nors siūlas visiškai neturi tamprumo, užsidedi ant galvos, guli kaip blynas, tai reik žiūrėk, kad nepamestum gatvėje galvą sukiojant į bernus:D.
Užtat absoliučiai nešildo. Absoliučiai. Nėr skirtumo, ar yra kepurė, ar ne. Tai nešioju tik dėl grožio, nes spalva graži:)
Ačiū, geriau primokėsiu porą litų ir nusipirksiu normalius siūlus. Kiek pas rusaites skaičiau, labai priklauso nuo siūlo rūšies, vienos labai giria, kitos baisiai peikia.
Iš lino namų pirkau tiktais patalynę. Tai man žiauriai žiauriai susitraukė. Nors sako, kad linas apie 10-15 proc traukiasi, tai man tikrai daugiau ir su kiekvienu skalbimu vis mažėjo ir mažėjo užvalkalai. Jei pirksite siūlus atkreipkite dėmesį, geriau pirmą bandymuką dukart išskalbt. O ir medžiaga nepasakyčiau kad labai superinė. Kiek pardėje čiupinėjau itališką liną, tai nėr ko lyginti su lietuvišku, itališkas daug švelnesnis. Žinoma, lietuviįkas dėl kainos vilioja.