QUOTE(pra @ 2012 03 19, 18:35)
rodau ir as siandiena pabaigta darbeli
pagrindas megztas masina, o neriniai rankomis
QUOTE(Shura @ 2012 03 19, 19:23)
rodau ir as siandiena pabaigta darbeli
Super gražus švarkelis
sveikos mergaites,
nusipirkau tokia schemute lovatiesei (jau keliauja is pardavejo pas mane)
ir reikia jusu patarimo. kaip manote, ar ja galima butu numegzti su mezgimo masina? ir gal zinote kur ieskoti kas numegztu? aciu
cia turi buti naudojami medvilniniai siulai, bet noriu, kad ji nesiglamzytu taip labai ir galima butu ja skalbti, tai nezinau kokius geriau naudoti.
lova musu 160x200...
labai lauksiu Jusu patarimo.
labai, labai grazus jusu darbeliai
nusipirkau tokia schemute lovatiesei (jau keliauja is pardavejo pas mane)
ir reikia jusu patarimo. kaip manote, ar ja galima butu numegzti su mezgimo masina? ir gal zinote kur ieskoti kas numegztu? aciu
cia turi buti naudojami medvilniniai siulai, bet noriu, kad ji nesiglamzytu taip labai ir galima butu ja skalbti, tai nezinau kokius geriau naudoti.
lova musu 160x200...
labai lauksiu Jusu patarimo.
labai, labai grazus jusu darbeliai
Pra, Shura,Zyzla na ir fainai padirbejot
grazus megztinukai, ypac shuros baltasis svarkelis. toks pavasariskas
elfikas: pumpureliai ar bumbuliukai ar kaip jie ten vadinasi rankomis mezgasi greiciau negu masina, ir ju tiek daug toj lovatiesej. tikrai milziniskas darbas, tiek rankom tiek masina. sekmes.
elfikas: pumpureliai ar bumbuliukai ar kaip jie ten vadinasi rankomis mezgasi greiciau negu masina, ir ju tiek daug toj lovatiesej. tikrai milziniskas darbas, tiek rankom tiek masina. sekmes.
Pra, Shura, gražūs darbeliai
Elfikas, tokia lovatiesė būtų labai gražu, norėčiau pamatyt pagamintą variantą. Įsivaizduoju, kad baisiai daug darbo.
Man visgi labai įdomu, kokia pumpurėlių mezgimo technika su mašina. Gal kas nors žinot ?
Elfikas, tokia lovatiesė būtų labai gražu, norėčiau pamatyt pagamintą variantą. Įsivaizduoju, kad baisiai daug darbo.
Man visgi labai įdomu, kokia pumpurėlių mezgimo technika su mašina. Gal kas nors žinot ?
QUOTE(jautiena @ 2012 03 19, 13:00)
as balsuoju uz pirmaji sali. man tas skyliu rastas neatrodo labai praktiskas bet visumoj labai sauniai padirbeta, liux.
As uz trecia, labai fainas as gal tik nedaryciau jo labai plataus
Bet kaip faina visi zmones tokie skirtingi, ane Zyzla, pataikei visiems pateikei pagal skoni Tuos sonus kaip suprantu tiesiog po adata praleidai, ar kaip?
QUOTE(Diinna @ 2012 03 21, 08:13)
Tuos sonus kaip suprantu tiesiog po adata praleidai, ar kaip?
Jau numezgus reikia kas antra paleist. Darau taip: truputi pamezgu, paleidziu, pamezgu, paleidziu, jei is karto mezgi su nedarbinem, tiek nepasibanguoja