Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Gusha @ 2012 03 11, 15:42)
1 psl. yra tokio vaikinuko nr., kuris ir remontuoja ir prekiauja masinytem  4u.gif

Sakykit, o daug galima ismegzti pasitreniravus masina, kuri mezga vien lygiu rastu, ta prasme neturi jokiu punchcards ir elektroniku  g.gif  Turbut galima pynes ismegzti, tuos stulpelius be riberio, toki rasteli kaip Darbejos ponco ir koki kiaurarasti, bet tada jau uzsiknisimas, ania? Nors jei ta chunky masina, gal maziau uzsiknisimo, nes adatos retesnes  biggrin.gif  Noriu tos Brother KH230, bet ji tokia visai primityvi, tai mastau, ar verta  g.gif

Gusha tu cia visa fabrika ruosiesi sukomplektuoti biggrin.gif
siaip galvoju kad jei is storu siulu mezgi tai visas grozis siuluose ir bent jau man nesinori jokiu ten kiaurarasciu, na nebent keleta pyniu...
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2012 03 11, 17:02)
Gusha tu cia visa fabrika ruosiesi sukomplektuoti  biggrin.gif
siaip galvoju kad jei is storu siulu mezgi tai visas grozis siuluose ir bent jau man nesinori jokiu ten kiaurarasciu, na nebent keleta pyniu...

Na taip, man irgi visada lygus rastas geriausia ir einamiausia, ale kartais gali ko uzsinoreti, tai gerai butu tureti tokia galimybe, tik del to mirksiukas.gif

NA va, idedu savo ploscio dublis 2 lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gusha, gražus darbelis thumbup.gif , o vis skundiesi, kad tau neišeina doh.gif doh.gif

Kadangi aš pradedančioji, tai gal be reikalo kišuosi, bet kai man buvo pradėjus mašinikė strigt, viena mezgėja patarė sutept, tai dabar uoliai laikas nuo laiko tą ir darau ir problemų mažiau. Nors mezgant tą didelį šaliką enlish rib raštu dvi adatos kažkodėl falšyvino ir irgi visą laiką sekiau ir išmezginėjau rankiniu būdu. Taip ir nežinau priežasties, nes kitais raštais tos pačios adatos mezga puikiausiai.
Na, kiek aš domėjausi, tai be riberio ir su ta KH230 stulpeliai bus problema, nebent megzti rankiniu būdu. Kai nusipirksi, pasigirk, kiek tau tas malonumas atsiėjo. Man irgi labai knieti įsigyt, bet dar ne dabar.
Ir dėl adatų, kai įsigysi būtų gerai žinot. Aš atsarginių ir neturėjau, tai kol kas tik vienos trūksta. Žiūrėjau ebay, naujos adatos kainuoja:
37 adatos - 11 svarų
100 "" - 26 svarai
200 "" - 52 svarai
Įdomu kokios kainos pas tą vaikinuką.
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2012 03 11, 17:50)
Gusha, gražus darbelis  thumbup.gif , o vis skundiesi, kad tau neišeina  doh.gif  doh.gif
Kadangi aš pradedančioji, tai gal be reikalo kišuosi, bet kai man buvo pradėjus mašinikė strigt, viena mezgėja patarė sutept, tai dabar uoliai laikas nuo laiko tą ir darau ir problemų mažiau. Nors mezgant tą didelį šaliką enlish rib raštu dvi adatos kažkodėl falšyvino ir irgi visą laiką sekiau ir išmezginėjau rankiniu būdu. Taip ir nežinau priežasties, nes kitais raštais tos pačios adatos mezga puikiausiai.
Na, kiek aš domėjausi, tai be riberio ir su ta KH230 stulpeliai bus problema, nebent megzti rankiniu būdu. Kai nusipirksi, pasigirk, kiek tau tas malonumas atsiėjo. Man irgi labai knieti įsigyt, bet dar ne dabar.
Ir dėl adatų, kai įsigysi būtų gerai žinot. Aš atsarginių ir neturėjau, tai kol kas tik vienos trūksta. Žiūrėjau ebay,  naujos adatos kainuoja:
37 adatos - 11 svarų
100  ""    - 26 svarai
200  ""    - 52 svarai     
Įdomu kokios kainos pas tą vaikinuką.

Na aciu, ale dar daaaaaaaaaaaaug visko reikia ismokti rolleyes.gif

O ka jus tepat ten toj masinikej? Paprasyciau vyro irgi, kad profilaktiskai suteptu g.gif

Ok, jei nusipirksiu, tai zinoma, kad pranesiu, juk nesusituresiu biggrin.gif Skaiciau, kad tos chunky biski labiau lauzosi, tad reikia dazniau serviso blink.gif
Atsakyti
[quote=Gusha,2012 03 11, 19:15]
Na aciu, ale dar daaaaaaaaaaaaug visko reikia ismokti rolleyes.gif

O ka jus tepat ten toj masinikej? Paprasyciau vyro irgi, kad profilaktiskai suteptu g.gif

Gusha,
Jokio vyro čia nereik. Tikriausiai turi How to use knitting machine instrukciją, tai 107 psl. gražiai parodyta. Reik tik alyvos (tinka kus siuvimo ir mezgimo mašinom) ir skudurėlio.
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2012 03 11, 18:32)
Gusha,
Jokio vyro čia nereik. Tikriausiai turi How to use knitting machine instrukciją, tai 107 psl. gražiai parodyta. Reik tik alyvos (tinka kus siuvimo ir mezgimo mašinom) ir skudurėlio.

Reiks pasivartyti, pas mane dar buvo toje dezuteje tos alyvos bigsmile.gif Pamylesiu masinike wub.gif
Atsakyti
Aciu del adateliu, reikes ryt berniukui paskambinti arba ebay ax.gif Turbut ir sutepti reiketu g.gif
Atsakyti
na tikrai Gusha, kas tau ten neisejo? labai graziai atrodo ir dar kokia foto (pliaukst per uodega) biggrin.gif biggrin.gif
darbejos skraiste labai grazi, man irgi knieti dabar ka nors tuo rasteliu nusinarpliot.
Diinos suknele irgi verta kruvos pagyrimu ir giriu visus kitus darbelius kuriu nepaminejau. saunuoles mezgejytes.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 03 12, 01:51)
na tikrai Gusha, kas tau ten neisejo? labai graziai atrodo ir dar kokia foto (pliaukst per uodega) biggrin.gif biggrin.gif

Acius blush2.gif , bet noretusi kazkokia kitokia apykakle gal daryti ir kazkaip graziai moketi ja isodinti doh.gif O foto tokia, nes norejau parodyti is sono ir kaip krenta blush2.gif

Beje, Vilnietes, mielai pas ka nors pasimokyciau apykakliu pritaisymo meno, isodinti reglano rankoves ir pan. 4u.gif
Atsakyti
grazus mezginukai thumbup.gif

taigi kh230 yra perfokorteline. tinka kortos is kh8....perkant masina aisku jau riberio reiktu, na svajone mano irgi viena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 03 12, 09:23)
grazus mezginukai thumbup.gif

taigi kh230 yra perfokorteline. tinka kortos is kh8....perkant masina aisku jau riberio reiktu, na svajone mano irgi viena smile.gif

Rimtai perfokortine g.gif ? Kazkaip niekur neradau ir apziurejau, lyg nesimato kur ten butu galima kisti tas kortas blink.gif Dar kazkur rase, kad tik "plain" mezga g.gif Nu jau pasimeciau... Kad 260 perfokortine, tai taip, o sita galvojau visai primityvi ax.gif
Atsakyti
Kiek grožių merginos primezgusios, nuostabūs mezginiai. Šaunuolės thumbup.gif
Diina, kaip suknelės sijoną mezgėte? Siaurinot šonuose? Labai gražiai krenta
Atsakyti