Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Shura @ 2012 03 06, 22:52)

Ooo!!! koks dailus megztukas!!! thumbup.gif
Atsakyti
o as pribaigiau ta nelaiminga liemene mamai (mezgiau permezgiau n-kartu), tik i pasta labai skubejau ir nuotrauku graziu neturejau kada padaryt, tai tokia ir rodau suvelta ir suglamzyta. pirmas mano mezginys su uzsegimu, persistengiau su tom sagom ir kilpom, butu uzteke ir viena maziau:
user posted image
megzta brother kh881+kr830, siuliukai Garnstudio Drops Alpaca 100%, 50 g = 167m. plotis 160 akiu, iki pazastu 156 eiles, viso 262 eiles. stulpeliai megzti itempu 4, likusi dalis 6.

siek tiek uztrukau su situ mezginiu - mama dar pries kaledas paskambino ir uzsipageidavo paprastos, bet siltos liemenes ax.gif as sakau "okej, kokia spalva, forma, ilgi, lialialia" ir dar klausiu "o kokie tavo figuros ismatavimai?" tai ji man sako "simtas". as taip "aaaeee kur cia taip, klubai?" o ji man "visur" lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip ir nuvariau tiesu maisa. netiks, nepatiks, tai gal bent i darza lysviu ravet sueis. rolleyes.gif

siek tiek aprimes musu forumas... visos matyt kaupiasi vasariniams mezginiams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 03 08, 04:33)
o as pribaigiau ta nelaiminga liemene mamai

Labai dailu wub.gif
nu kažin ar išauš diena, kad aš kokiam megztukui ar liemenei pribręsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Jautiena, liuks liemenė thumbup.gif . Vien tik siūlai ką reiškia. Alpaka - mamukei bus šilta ir jauku
Atsakyti
Jautiena, daili liemene thumbup.gif
Atsakyti
Nu saunuoles, nesnaudziat thumbup.gif Taip ir toliau graziai dirbkit mirksiukas.gif

Gal kas netycia turit nuoroda, kaip baigti mezgini, ta prasme graziai uzbaigti mezgini blush2.gif Kazkur buvau radusi, o dabar neberandu, ten kazkaip baigineja su tuo irankiu, kaip mezgimo adata 4u.gif

Jau radau, liuks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 08 kovo 2012 - 16:19
megztukas dailus, liemene jau tokia mamutine bet gi mamai ir megzta smile.gif grazi dziaugsis mamyte

kas per nuoroda ir as noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 03 08, 17:56)
kas per nuoroda ir as noriu biggrin.gif

Kad ten jau turbut visoms zinoma biggrin.gif Pvz. cia, kai baigineja mezgini mirksiukas.gif

http://www.youtube.c...h?v=7wcSnaC8QjE

Jau mano trumpesnio ploscio dublis 2 baigtas lotuliukas.gif Beliko islyginti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 08 kovo 2012 - 23:20
jautiena, smagi ir šiltutė bus liemenė mamytei thumbup.gif . Džiaugiuosi už jus abi, nes aš jau nebegaliu mamai numegzt. Taigi mergaitės paskubėkit, kol ne per vėlu.

Na, nunarpaliojau savo sesėm dovanėles gimtadienių proga, bet nieko įdomaus, jau kaip ir matyti variantai. Niekaip man neišeina tų nuotraukų įdėt doh.gif doh.gif doh.gif . Matyt, kol neišmoksiu, teks ir nerodyti.
Atsakyti
Merginos, pamirsau ar kas turite ta chunk mezgimo masinike, kur storiems siulams? Idomu ar pasiteisina g.gif

Gal kas turit Knitmaster Empisal 313? Kokie butu atsiliepimai rolleyes.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 09 kovo 2012 - 16:29
Niu atnesu dar kai ka parodyti megzta is lino:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=Diinna,2012 03 10, 09:14]
Niu atnesu dar kai ka parodyti megzta is lino:

Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Iš kokio čia lino, kiek siūliukų sudėjot? Pavydžiu !!!!!
Atsakyti