Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

mamkaa,2012 03 03, 12:25]
Aciu uz atsakyma smile.gif is kokios angoros bandete? Pirmadieni issiskirsto chebra i darzeli ir eisiu bandyti megzti. tik galvoju is kokiu siulu g.gif g.gif g.gif

Nusipirkau Angora2 siūlų: 20% Mochera, 30% Akrilanas, 20% Virginijos vilna. Matkelyje 750m. 11 Lt vienas. Labai džiaugiaus, kad jie ploni, bet tokiu raštu gaunasi per skystas mezginys, bandysiu megzt iš dviejų siūlų, pažiūrėsiu kas gausis. Geriausia būtų pridėt kokį akrilano siūliuką, bet tokios spalvos neturiu.
Atsakyti
Aha angora 2 plonas siulas. As esu sali mezgusi is siu siulu http://club-ok.com.u...?articles_id=43, tai jie tokie storesni, galvoju gal is situ ir megzti.
Gal zyzla parasys is kokios angoros mezge.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2012 03 03, 13:17)
Aha angora 2 plonas siulas. As esu sali mezgusi is siu siulu  http://club-ok.com.u...?articles_id=43, tai jie tokie storesni, galvoju gal is situ ir megzti.

Angora 2 tikrai labai plonas, dar tarpinis tarp angora 2 ir angora RAM yra Angora de luxe, jo metražas 520 m. Bet aš dar nei vienų su mašina neišbandžius, tik su mezgimo malūnėliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2012 03 03, 13:17)

uoj mergiukai, kad as dabar zinociau pavadinima, nu bet jie verti demesio, kazkas sviecias angora special, sudetis 60 proc tiftik mochera ir 40 akrilano, (ta ryskiai atsimenu) bet skiriasi nuo angora 2 kaip diena nuo nakties, man angora 2 visai nepatiko, dabar esu pradejus su kazkokiais kur 70 proc mecherio, nu tokio brudo nebuvau macius, turetu but svelnus, o jie man kazkokie atgrasus, toks jausmas, kaip vien akrilanas, brrrrrr ir neina pamegzt su jais g.gif Jei rytoj iki Palangos nusigausiu, po darbo parasysiu koks siulo pavadinimas 4u.gif
Atsakyti
reikia patarimo.Numezgiau sijona, atrode viskas gerai, bet... kazkur 10-12 cm per trumpas.Planavau is apacios primegzt ripsu, bet tiek daug nebus grazu, patarkit ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2012 03 03, 11:26)
Oi, šaunu, kad bent su panašia atsirado thumbup.gif Rusiškai beveik neskaitau, tokiam atvejui vertėjas padeda. Dar mano vakarykščių paieškų rezultatas - Singer irgi labai panašios, su jomis vaizdų Youtube'j radau bigsmile.gif
Dabar tik galvą suku ar kankintis ir mokintis su šita, ar negaišti laiko ir kokį Brother pasižiūrėt g.gif

Jeigu po teisybę, tai aš ją ir pirkausi, kad įgusti megzti. Kiek vėliau planavau įsigyti rimtesnę mašiną. Ir sakyčiau planas gana sėkmingas, nes dabar tikrai daug geriau numanau kokios mašinos norėčiau, kokių funkcijų reikia ir pan. Ši mašina turi dvi adatines, pasitelkus instukcijas, fantaziją ir kantrybę galima labai rimtų dalykų nubrūžinti. Žinoma, jeigu galimybės leidžia, tai visada galima nuo rimtesnės mašinos pradėti, bet jeigu ši po ranka yra, tai manau laisvai galima pasipraktikuoti.

Osinkoje yra nuoroda, kur merginos apie Ukrainka -2. Gal su Google verteju rasi ka idomaus. O siaip, jeigu meginsi pradeti megzti tai gali i AZ brukstelti ir mielai patarsiu ax.gif http://club.osinka.ru/topic-17006

Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2012 03 02, 15:19)
O as tai galva suku,bandau isiaiskinti kaip toki rasta numegzti  ax.gif

Kaži ar nebus kažkas panašaus:
http://www.youtube.c...layer_embedded#!
Atsakyti
QUOTE(_Smilga_ @ 2012 03 04, 12:11)
Kaži ar nebus kažkas panašaus:
http://www.youtube.c...layer_embedded#!

Aciu 4u.gif

Galutinis rezultatas panasus.

Jau isiaiskinau... Toj nuotraukoj kur ikeliau tan yra kiaurarastis, mezgamas liekviena eile.

++o>o>o>o>+<o<o<o<o<o++ 10 eiliu
+<o<o<o<o+++o>o>o>o>o>+10 eiliu

doh.gif darbo nerialiai daug rankom perkelineti.

Klausimelis mezganciom kiaurarascius su kiaurarasciu karietele:

Ar mezgant su perfo korta galima padaryti kad akis sumegztu i skirtingas puses?

Tada butu labai paprasta, pasidarai perfo korta ir bruzini.
Atsakyti
kiaurasciu karietele aki perkelia i kuria puse vaziuoja, cia ne tame problema. didesne beda yra ta KIEKVIENA eile, kur reiktu turet arba dvi kiaurasciu karietas arba dvi mezgancias karietas, arba kaitoliot dvi turimas vietom nuimant nuo masinos... labai letai ir skausmingai vyktu toks darbas sad.gif
Atsakyti
Sveikos,
Na, gal man ir nederėtų kištis, bet labai įdomi diskusija, o raštelis g.gif g.gif . Aš tik bandžius su perfokortom žaist ir tikrai ne specas šitoj vietoj. Bet man pasidarė įdomu, ar negalima pasidaryt perfokortos su skylutėm kai važiuoji su karietėle į dešinę vienoj eilėj, į kairę - kitoj. Paskui 2 eiles su pagrindine karieta. Tik reiktų gerai pasukt galvą kur tos skylutės, kad nesusimaišyt. (Gal čia nesąmonę sufantazavau ?????) Ir dar nebeatsimenu, jei perfokortą prasuka kai važiuoji su pagrindine karieta, tada reikėtų dvi eiles palikt be skylių. Labai laukiu Mamytės uogytės nukurpto rezultato wub.gif
Atsakyti
padaryt tokia korta - no problem ir pagrindine karieta nesuka kortos mezgant kiaurarasti.
tas rastas yra mezgamas perkelinejant akis KIEKVIENOJ eilej, taigi 2 eiles pagrindine karieta netinka.
Atsakyti
o tai ant silverreedo gi nera tos karieteles viskas vyksta ta pacia karieta. ten tik pasukti nustatymuose rankenele reik ir viskas mirksiukas.gif nebent koks sustresnis nors esu bandziusi su sk270 mezga plonesniais siuliukais nei sk280 tai nebuvo karietukes tik pagrindine
Atsakyti