Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(mamkaa @ 2012 03 01, 07:26)
labai grazu, priglausciau pas save i pinta toki. Gal butu galima placiau, kas ir kaip? Kaip toki rasta ismegzti su masina?

Va, prašom pynes smilgos posta pažiūrėk 4u.gif
Atsakyti
Sveika biggrin.gif ,
Matau, kad prisijungusi. Siūlai 100gr 550 m angora visam šitam pončui ????
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2012 03 01, 08:53)
Sveika  biggrin.gif
Matau, kad prisijungusi. Siūlai 100gr 550 m angora visam šitam pončui ????

nea, tris tokius subirbinau, raštelis labai valgo siūla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzla @ 2012 03 01, 07:27)
Va, prašom pynes smilgos posta pažiūrėk 4u.gif

nerodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2012 03 01, 16:42)

ir man neberodo, ir i ta puslapį iš vis nebeieinu, na bet pabandysiu papasakot bigsmile.gif
užsidedam akių tiek, kad dalintūsi iš 6
pramezgam pagalbiniu siulu belekiek, tada keturias eiles jau geru siulu.
nusistatom dalini mezgima, karieta desineje
visas adatas i nedarbine padeti išskyrus 6
dabar per tras 6 pravaziuojam 8 kartus
karieta desineje, išstumiam dar tris i darbine padeti, pravaziuojam ir i nedarbine stumiam desineje puseje esancias tris adatas, dabar pravaziuojam 10 kartų, ir taip toliau.
vienu zodziu visada mezga tik 6 adatos, pramezgus 10 eiliu prijungiamos is vienos puses trys is kitos atimamos trys. Bet paciuose krastuose reikia prabraukti tik po 8 kartus. kai pramezgam viena eile ir paskutines šešias akis aštuonis karus, tada persijungiam i normalu mezgimo rezima ir pravaziuojam 4 kartus jau per visas adatas. ir vel viskas is pradziu, tik dabar jau karieta bus kaireje puseje.
Nu ir pavariau, jaučiu pati nieko nesuprasciau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzla: 01 kovo 2012 - 16:59
Viskas aiškiai suprantamai, Zyzla thumbup.gif Tai taip išmąstant, kad truputį į apačią platėtų,ir rankas kelti būtų lengviau, reiktų vietoj tų 4 eilių daryti dalinį mezgimą g.gif , kokius 3 kartus nevažiuoti iki galo, kad apačioj gal kokia 10 akių būtų.Ir čia, pasirodo, mezgimo principas kaip ir tų Mamytės uogytės pynių.Dedu į savo norų sąrašą ax.gif Kuriu dabar liemenę su pynėm, bet vieną dalį jau ardžiau blush2.gif
Na o geltonasis pončo be galo gražu, bet jau ne mano mašinos galimybėms...
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2012 03 01, 17:19)
Viskas aiškiai suprantamai, Zyzla thumbup.gif Tai taip išmąstant, kad truputį į apačią platėtų,ir rankas kelti būtų lengviau,  reiktų vietoj tų 4 eilių daryti dalinį mezgimą g.gif , kokius 3 kartus nevažiuoti iki galo, kad apačioj gal kokia 10 akių būtų.Ir čia, pasirodo, mezgimo principas kaip ir tų Mamytės uogytės pynių.Dedu į savo norų sąrašą ax.gif Kuriu dabar liemenę su pynėm, bet vieną dalį jau ardžiau blush2.gif
Na o geltonasis pončo  be galo gražu, bet jau ne mano mašinos galimybėms...

na zinok tas keturias reik pramegzt iki galo, platejima galima daryt keiciant tankuma, pvz viena puse megzt kokiu 6, kita 7, va dabar kaip tik mezgu, nu liuksiskai gaunas. O jei daryt kaip tu sakai, prie kakliuko nebesigaus gražiai ax.gif as taip manau
Atsakyti
Zyzla, ne taip supratai.Prie kakliuko kaip buvo, taip ir liks 4 eilės, bet apačioj daugiau tų eilių.Čia kaip skersą kliošinį sijoną mezgant mirksiukas.gif Tada gautųsi į apačią platėjantis smile.gif , o vistiek 18 pynių g.gif Jei per greit neatšils, tai reiks išbandyt dar tą varijantą, nes kitaip gali laiko nebelikti blush2.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(zyzla @ 2012 03 01, 16:58)
ir man neberodo,  ir i ta puslapį iš vis nebeieinu, na bet pabandysiu papasakot bigsmile.gif 
užsidedam akių tiek, kad dalintūsi iš 6
pramezgam pagalbiniu siulu belekiek, tada keturias eiles jau geru siulu.
nusistatom dalini mezgima, karieta desineje
visas adatas i nedarbine padeti išskyrus 6
dabar per tras 6 pravaziuojam 8 kartus
karieta desineje, išstumiam dar tris i darbine padeti, pravaziuojam ir i nedarbine stumiam desineje puseje esancias tris adatas, dabar pravaziuojam 10 kartų, ir taip toliau.
vienu zodziu visada mezga tik 6 adatos, pramezgus 10 eiliu prijungiamos is vienos puses trys is kitos atimamos trys. Bet paciuose krastuose reikia prabraukti tik po 8 kartus. kai pramezgam viena eile ir paskutines šešias akis aštuonis karus, tada persijungiam i normalu mezgimo rezima ir pravaziuojam 4 kartus jau per visas adatas. ir vel viskas is pradziu, tik dabar jau karieta bus kaireje puseje.
Nu ir pavariau, jaučiu pati nieko nesuprasciau doh.gif

Buvau issisaugojus PYNES MEZGIMAS nuorodele , o gal pries pora dienu man atidare ta psl SM ir dabar ir man nerodo gal pasitvarkys veliau.
Atsakyti
Labutis visoms smile.gif
Darbeja, labai liuksiškas pončas thumbup.gif . Mano darbų sąraše kaip tik stovi toks darbelis, labai noriu išmėginti šitą raštelį. Daugmaž žinojau kaip jį megzti, bet kai taip aiškiai išdėstėt, tai viskas išvis labai thumbup.gif
Zyzla, pagarba jūsų kantrybei 4u.gif . Mezgiau tokį raštą, tai žinau ką reiškia. Aš jį nusimezgiau dar vasarą, tik niekaip neprisiruošiau nufotkint. Iš pradžių numezgiau kaip pončą, o paskui primezgiau stulpelius.

user posted image

user posted image

Dar iš elniukų serijos, bet jau šį sezoną paskutiniai. Mėlyną nusimezgiau sau, o juoda pagal užsakymą.

user posted image

user posted image

Atsakyti
Akirera, šaunios suknelės thumbup.gif , aš irgi norėjau tokiu stilium nusimegzt, bet neturiu tam tinkamų siūlų doh.gif . O ir pončo tokį variantą buvau pradėjus, bet nepatiko siūlai, tai numečiau ir kol kas stovi dar neišardytas. O darbelio tai žinau kiek wub.gif
Atsakyti
[quote=akirera,2012 03 02, 09:13]
Nu čia tai grožiai wub.gif wub.gif wub.gif
apačia ir aš norėjau atnarėlę dėt, bet mano pončas per ilgas doh.gif
Atsakyti