Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(jautiena @ 2012 02 22, 20:40)
aha, labai grazu, spalvytes labai grazios. bet man noretusi kad nugaryte nebutu nuoga, silciau butu smile.gif

darbejos darbeliai irgi pavyzdiniai. saunuoles mezgejytes!

Aččččiūūūūū bigsmile.gif drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Lieku skolinga Jums, nes nedrįsau komentuot profių darbų. Bet jie tikrai šaunūs, o ir iš visų komentarų daug pasimokiau mirksiukas.gif
Mamytės uogytės suknelės super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , bet ir modelio reikia thumbup.gif figurauno, kad juos galėtų nešiot
Atsakyti
Mamyte uogyte thumbup.gif thumbup.gif labai grazu smile.gif
Atsakyti

Darbeja, šaunūs mezginiai thumbup.gif . Dėl tų dekeriukų... dvipusiai po vieną akį ar daugiau, kokio vieno tai aš labai norėčiau, nes turiu tik vieną ir saugau kaip savo akį, nes jis man labai patogus.
Mamyte uogyte, kaip visada labai originalu ir išradinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 24 vasario 2012 - 10:53
Pagelbekit, ziurejau ziurejau i si mezgini ir vis tik nusprendziau, kad megztas masina, gal turite kuri rasta si savo lobynuose? Vat radau spintoje numegzta keturkampi siuo rastu(is kur as ji turiu ir kas ten ji padejo g.gif g.gif g.gif ) labai patiko rastas. jau akis baigiu praziureti, kiek rastu perziurejau, bet niekur neradau.
user posted image

user posted image

rastas, toks su daug kiaurarascio, bet kazkaip nesipjauna cia tiek kiaurarascio. Noriu megztinio tokiu rastu, plonycio lengvucio, vasarai, aptempto, gal net is lino.

Mano masina guli niekam nereikalinga, jau koks men. kazkaip dabar daugiau rankom mezgu, skaras (koks geras daiktas kai reikia dovanos).

Reikia pavasariui liemenes, tai bus darbo masinai.
Atsakyti
jei rankomis kilnoti tai daug maz galima iziuret kada kur kelti o jei perfokorta darytis jau reiktu galva sukti g.gif arba kazka panasaus pabandyti prisitaikyt g.gif
Atsakyti
[quote=mamkaa,2012 02 26, 08:55]
Pagelbekit, ziurejau ziurejau i si mezgini ir vis tik nusprendziau, kad megztas masina, gal turite kuri rasta si savo lobynuose? Vat radau spintoje numegzta keturkampi siuo rastu(is kur as ji turiu ir kas ten ji padejo g.gif g.gif g.gif ) labai patiko rastas. jau akis baigiu praziureti, kiek rastu perziurejau, bet niekur neradau.

Sveiki , pažiūrėkit čia g.gif :
https://picasaweb.go...54/Perfokortos#
Tikrai daug raštų, rasit bent ką nors panašaus. O perfokortą pasigamint nėra sunku.
Atsakyti
Aš su riberiu bandau susidraugauti smile.gif Lyg ir visai nieko. Tik vat neaiškumas - bandžiau 1x1. Tai kai numezgiau bandymuką, ta pradžia neįra, na ne taip kaip be riberio. Su viena adatine reikia akis su siūlu užmesti, kad gautųsi kraštas. O su riberiu nereikia, ar teisingai aš suprantu? Tik tiek, kad gaunasi negražios tokios kilputės.

Išsigabenau mašiną kitur, tai naktim galėsiu brūžint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2012 02 26, 16:49)
Aš su riberiu bandau susidraugauti smile.gif Lyg ir visai nieko. Tik vat neaiškumas - bandžiau 1x1. Tai kai numezgiau bandymuką, ta pradžia neįra, na ne taip kaip be riberio. Su viena adatine reikia akis su siūlu užmesti, kad gautųsi kraštas. O su riberiu nereikia, ar teisingai aš suprantu? Tik tiek, kad gaunasi negražios tokios kilputės.

Išsigabenau mašiną kitur, tai naktim galėsiu brūžint  biggrin.gif

viską supratai teisingai smile.gif
Kad kraštelis būtų gražesnis, ant abiejų karietų nusistatyk po 0 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzla @ 2012 02 27, 08:05)

Kad kraštelis būtų gražesnis, ant abiejų karietų nusistatyk po 0  4u.gif

ir pirmas dvi eiles po uzmetimo apvesk krasteli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzla @ 2012 02 27, 09:05)
viską supratai teisingai smile.gif
Kad kraštelis būtų gražesnis, ant abiejų karietų nusistatyk po 0  4u.gif

Ačiū, einu pabandysiu.

O jei noriu 2x2, tai reik pirmiausia ant pagrindinės adatinės užsimest akis, o po to kas 2 nukelt ant riberio, taip? Nes bandžiau ir 2x2, tai mezgė po vieną didelę akį smile.gif
Įtariu reik instrukciją pastudijuot labiau smile.gif

Kaip noriu tas Mamytės uogytės pynes pabandyti - gražiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 02 27, 11:18)
ir pirmas dvi eiles po uzmetimo apvesk krasteli mirksiukas.gif

Kaip apvest? g.gif
Atsakyti
ne 2x2 reik ant riberio daryti geriausia pagal knyga viska ten gi raso kaip viska daryt.
jei brotheris pas tave tai instrukcijoje irgi parasyta kaip apvedima daryt. g.gif jei nerasi rasyk paaiskinsiu nes jau atkaliau tu 2x2 sistema doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti