Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(_Smilga_ @ 2012 02 20, 10:43)
Kiek sunaudojau... dabar tiksliai nepasakysiu, bet apie 2,5 kamuoliuko.
O mezgiau tai kaip tam brėžinyje
user posted image
tik pradėjau nuo 60 eilės ir mezgiau kaip brėžinyje, nuo 240 eilės išstuminėjau kas 2 eilės po 2 adatas iš abiejų pusių. tada 300 eilėje tą vietą, kur skirta kaklui (34+34 akys) pramezgiau eilę kitokiu siūlu ir toliau jau mezgiau "žemyn" vėl kas 2 eilės po 2 adatas "įvedinėjau į darbinę padėtį" ir toliau kiap brėžinyje. O tada nuėmiau nuo adatų ir persinešiau ant Ladogos - numezgiau surinkus akis tą rezinką. Kai išardžiau siūlą nuo kaklo ir apnėriau, tai man pasirodė negražus tas kaklas, todėl nuardžiau apnėrimą ir numezgiau "kaklą" atskirai surinkus akis.

Sorikas, nemoku aš aiškint  ax.gif

na lyg ir aisku, tik kad pas mane nebera jau nei eiliu skaiciuotuvo nei sulvedzio, tai labai daug reikia rasytis poperiuje. masiniukui virs 20 metu tai kaikuriu detaliu nebelike sad.gif
Atsakyti
itariu man saviske irgi reik persimegzti nes tas siaurinimas kur po dvi akis ner grazus. o cia ir peciu siut nereiktu.... aciu uz paprotinima smile.gif eisiu ardyt

agotele grazi suknele daug darbo matos buvo ideta 4u.gif
Atsakyti
Visai neblogai žiūrisi bigsmile.gif
Aš tai ir ardysiu, bet ir nemegsiu daugiau tokio schmoll.gif Noriu liemenės, paprastos g.gif Yra toks paprastas kiauraraštis, bet nemoku elgtis su tiek karietų doh.gif

REikia dukrai balerūnės bolero numegzt, turiu ružavų siūlų, bet neturiu žalio supratimo kaip tai daryt doh.gif
Atsakyti
Gal kas man galėtų paaiškinti kaip megzti kaklo iškirptę, pagal instrukciją nelabai suprantu.
Atsakyti
Sveikos, darbštuojėlės !!!
Labai seniai skaitinėju šią temą ir mokausi iš JŪSŲ visų. Gal kai ko ir pramokau. Bandysiu įkelti savo keletą darbelių. Nesijuokit labai,nes esu šiam reikale pirmokė. Visoms visoms labai dėkinga, kad taip nuoširdžiai dalinatės savo patirtim. Ilgai nedrįsau įterpti savo trigrašio, bet tiek daug gražių darbelių įioj temoj buvo pridėta, kad man vis seilė varvėjo į juos žiūrint. Mano "kūriniuose" ir yra panaudoti Jūsų parodytų grožybių elementai, už ką esu dėkinga. Tik va, jau pradėjau pykti, nes nerandu, kaip nuotraukas įdėti. Jei galit, patarkit blush2.gif . Bandysiu kur nors ieškot, bet kol rasiu g.gif
Sudėjau į albumą:
http://public.fotki....my-first-album/
Tik nežinau, kaip po vieną Jums pademonstruot, nors matau, kad Jūs įdedat po vieną nuotraukėlę
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2012 02 20, 15:55)
Sveikos, darbštuojėlės !!!
Labai seniai skaitinėju šią temą ir mokausi iš JŪSŲ visų. Gal kai ko ir pramokau. Bandysiu įkelti savo keletą darbelių. Nesijuokit labai,nes esu šiam reikale pirmokė. Visoms visoms labai dėkinga, kad taip nuoširdžiai dalinatės savo patirtim. Ilgai nedrįsau įterpti savo trigrašio, bet tiek daug gražių darbelių įioj temoj buvo pridėta, kad man vis seilė varvėjo į juos žiūrint. Mano "kūriniuose" ir yra panaudoti Jūsų parodytų grožybių elementai, už ką esu dėkinga. Tik va, jau pradėjau pykti, nes nerandu, kaip nuotraukas įdėti. Jei galit, patarkit  blush2.gif . Bandysiu kur nors ieškot, bet kol rasiu g.gif
Sudėjau į albumą:
Tik nežinau, kaip po vieną Jums pademonstruot, nors matau, kad Jūs įdedat po vieną nuotraukėlę

Na viskas labai gražu. thumbup.gif
O atsakymas apie kaklo iškirptę man ir labai praverstų, nes planuoju megzti savo pirmą darbelį - liemenę. 4u.gif
Atsakyti
Vis kankinu savo brother. Kol kas tik bandausi įvairių siūlų storius bei faktūras megzdama lygiuoju raštu. savaitgalį bandžiau su perfokortom žaisti, bet pastebėjau, kad karietėlė į vieną pusę važiuojant gerai sustumdo adatas raštui, o atgal važiuojant jau kažkokią nesąmonę padaro. Paskui bandžiau atgal važiuoti labai lėtai ir spaudžiant stipriau karietėlę, kaip ir suveikė, bet ir tai nevisada. Gal kuriai buvo panaši problema? Čia sugedę kažkas, ar netinkamai mezgu? Nes bandžiau ant paprastos perfo kortos, kur mezgama dviejų spalvų siūlais, viena akis viena spalva, kita akis - kita spalva ir gaunasi tokios varnelės. Tai ant tokios perfokortos tai dar pastebu, kada adatos blogai sustumdytos, bet kaip su sudėtingesnėm kažin reikės stebėti tai... Bus kad nusibrūžini neaišku kokį motyvą... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2012 02 20, 16:27)
Na viskas labai gražu. thumbup.gif 
O atsakymas apie kaklo iškirptę man ir labai praverstų, nes planuoju megzti savo pirmą darbelį - liemenę.  4u.gif

Ačiū. Aš jau tokią liemenę nusimezgiau, bet dar nebaigta apdaila. Taigi kol kas negaliu parodyti.Kaklą dariau trikampį. O pagal schemą galima daryti įvairiai: užlenkti kraštelį į vidų, arba pamegzti kelias eilutes ir padaryti kaip apačios atnarą, ar kaip kitos merginos darė pamezgę kažkiek eilių akis nuėmė ir kaklas apsiraitęs, žodžiu čia jau gali žaisti fantazija ir liemenės kopija bus unikali g.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2012 02 20, 14:55)
Nesijuokit labai,nes esu šiam reikale pirmokė. Visoms visoms labai dėkinga, kad taip nuoširdžiai dalinatės savo patirtim. Ilgai nedrįsau įterpti savo trigrašio, bet tiek daug gražių darbelių įioj temoj buvo pridėta, kad man vis seilė varvėjo į juos žiūrint. Mano "kūriniuose" ir yra panaudoti Jūsų parodytų grožybių elementai, už ką esu dėkinga. Tik va, jau pradėjau pykti, nes nerandu, kaip nuotraukas įdėti. Jei galit, patarkit  blush2.gif . Bandysiu kur nors ieškot, bet kol rasiu g.gif
Sudėjau į albumą:

Kad labai grazus ir tikrai dailus darbeliai, nera ko juoktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 02 22, 11:25)
Kad labai grazus ir tikrai dailus darbeliai, nera ko juoktis  4u.gif

Ačiū, Gusha.
Jau išsigandau doh.gif , kad kažkas ne taip, nes jokių komentarų.
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif ,
Nusinezgiau ir aš pilką tuniką:
http://public.fotki....lka-tunika.html
Atsakyti
darbeja grazus darbeliai ir nesitiki kad pirmieji... as apakus, nors paziurejus tai matosi kad mezgime ne naujoke smile.gif

o va sitas irgi su masina? http://public.fotki....um/poncas1.html

Atsakyti