Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

siaip visos jos daug maz vienodos. ar 881 ar 970 ar 830 kiek maciau visu principas toks pats tik vienos su korta kitos su elektra mirksiukas.gif

http://knittsings.co...achine-manuals/
Atsakyti
Nu aš ir taip kažkaip esu skaičiusi, kad labai jau panašu. Tai bandau iš visokių puslapių, aprašymų ir video tverti savo darbininkę.. smile.gif
Ačiū. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elig @ 2012 02 12, 12:22)
Sakykit o mezgant iš lino lygiu raštu ar jis neskersuoja? Kiek man teko megzti turėjau rinktis raštą, antraip skersavo. Ar čia nuo lino priklauso? Ruošiuosi pirkti liną iš Lino namų, į ką reikėtų atkreipti dėmesį? Kokį pirkti? Norėčiau, kad būtų susuktas iš kelių gijų. Gal galėtumėt patarti? 4u.gif

Ir mane domina ar neskersuoja linas mezgant lygiu rastu? Noriu vasarai suknutes is lino, paprastutes lygiu rastu.
Bandziau megzti is maxi su masina lygiu rastu, tai skersuoja akys.
Atsakyti
Liu, aš kai gavau savo 891, tai prie jo instrukciją nuo 836. O instrukcijų toms mašinoms internete yra, paieškok rusiškuose forumuose, gal gausi kokybiškenį skaną.
Atsakyti
QUOTE(linaslinelis @ 2012 02 16, 16:03)
Liu, aš kai gavau savo 891, tai prie jo instrukciją nuo 836. O instrukcijų toms mašinoms internete yra, paieškok rusiškuose forumuose, gal gausi kokybiškenį skaną.

Rusišką gavau, tik kad bėdelė nedraugauju su rusų kalba visiškai, bet laukiu ryt MB iš komandiruotės gaus darbelio paverst. thumbup.gif
Atsakyti
Ateinu į teisingą temą pasikonsultuot, ne į tą surašiau apakintą gražios raudonos suknės biggrin.gif

VA ką prisvaigau kitoj temoj lotuliukas.gif
Aš mezgiau tą pilką maišą...Gaidys gavos. Ir dėl to, kad raudonas, ir dėl to kad be ryšio doh.gif Apsivelku, tai baisiau nei maišas. Ardysiu doh.gif
Bandžiau pagal paveiksliukus kiauraraštį schmoll.gif Nesuprantu kur ir kada tas karietas stumdyt doh.gif
O kaip jei kiauraraštis daryt siaurinimus? Ten pagal tas korteles gaunas viskas?
Atsakyti
ta pilka maisa ir as nusimezgiau susiuvau pecius ir palikau grazu negrazu nzn doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai baisus gavos doh.gif Atrodo mėgstu tokius, nu bet kas čia gavos, tai nžn lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as irgi nedrasiai uzeina pas Jus pasisveciuoti....vis skaitineju skaitineju, bet nusprendziau pasirodyti su savo suknele megsta NEVA masiniuke.....

user posted image

Atsakyti
QUOTE(agotele+ @ 2012 02 19, 16:33)

Fainute suknute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2012 02 19, 16:49)
QUOTE(agotele+ @ 2012 02 19, 16:33)

Fainute suknute thumbup.gif

didelis didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agotele+ @ 2012 02 19, 17:33)
Sveikos merginos, as irgi nedrasiai uzeina pas Jus pasisveciuoti....vis skaitineju skaitineju, bet nusprendziau pasirodyti su savo suknele megsta NEVA masiniuke.....

Graži. 4u.gif Aš irgi tokią norėčiau dukrai numegzti. Tik gal ilgom rankovėm? O apatinė dalis ar primegzta prie "diržo" ar prisiūta?Jjei primegzta— tai kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letune: 19 vasario 2012 - 20:37