Aciu Labai smagu, kad kazkam patinka mano darbukai. Is tikro tai galvoju dabar sau reiks megzti ir tokia suknyte (tik del spalvos neapsisprendziu) ir svarkiuko tokio vasarai noriu....
O lino tai daug kur galima nusipirkt ir internete, lino namuose, pas mus Kaune pigiausiai urmo bazej. Jis buna susuktas i konusus.
Man gal prasciausiai pasirode Plunges linas nes jis toks grubokas dar truputi ir su spaliais, bet as is jo nusimezgiau suknute plaunant ipyliau bekvapio minkstiklio ir gavosi supernis siuliukas.
Sveikutes visos
nu jau rubeliu grazumas... net sirdis apsalo... ech visko noriu
Diinna gali gali pasidalinti kuris linas pigesnis, ir is kur labiausiai apsmoka pirkti? ir dar labai idomu kiek mazdaug gramu sueina i suknele, suaugusiai moteriskei
aciu is anksto uz pasidalinta patirtimi
Diinna gali gali pasidalinti kuris linas pigesnis, ir is kur labiausiai apsmoka pirkti? ir dar labai idomu kiek mazdaug gramu sueina i suknele, suaugusiai moteriskei
QUOTE(stora meska @ 2012 02 11, 10:46)
Labas visoms! Norejau paklausti, koks metrazas turi buti siulo 50g, kad tiktu mezgimo masinai. Arba koks metrazas kokiom masinom. Nes perkant internetu siulus nepaciupinsi.. Aciu.
tarkim Baltica 50 gr 250 m labai gerai mezga.dar tuos,kur 50 gr ir 200 m maniske ima,bet jau taip burba.o visi kiti,kur 50 gr ir 300 m ir daugiau,tai laisvai merino,kur 100 gr yra 1.5 km tai dedu 2 ar 3 gijas
ima ir vernito kai kuriuos,ta storaja medvilne,kur raso,kad 234m,bet ju metrazais as kai nebetikiu
Shura na gi zinok Klaipedoj tai as tikrai nezinau kur linas pigesnis, pati palygink interneto kaina ir parduotuvese
O man suknelei isejo 400g bet ji megzta is dvigubo siulo po dvi gijas. Ir dydis mano XS
O man suknelei isejo 400g bet ji megzta is dvigubo siulo po dvi gijas. Ir dydis mano XS
QUOTE(Shura @ 2012 02 11, 10:23)
Sveikutes visos
Plungės lino galima nusipirkti Klaipėdoje, Naujoji Uosto g. 12-1 .
Plungės (Limagedos) linas
Pernai mokėjau Plungėje 39 lt už kg.
QUOTE(Shura @ 2012 02 11, 10:23)
as pirkau lina internetineje parduotuveje http://www.auksarank...5-linas-konusai
Jie klaipedieciai, vakare uzsakiau - ryte siuliukai buvo prie duru..
kaip suprantu, cia tas pats Diinos girtas - man pasirode kietokas, bet nebandziau skalbti...
QUOTE(pra @ 2012 02 12, 13:47)
siaip tai lino viena is pagrindiniu savybiu ar kaip cia pasakius yra, kad kuo daugiau skalbi - tuo jis minkstesnis darosi. o jei naujas, tai del to ir kietas..paskalbus tikrai suminkstes
Sakykit o mezgant iš lino lygiu raštu ar jis neskersuoja? Kiek man teko megzti turėjau rinktis raštą, antraip skersavo. Ar čia nuo lino priklauso? Ruošiuosi pirkti liną iš Lino namų, į ką reikėtų atkreipti dėmesį? Kokį pirkti? Norėčiau, kad būtų susuktas iš kelių gijų. Gal galėtumėt patarti?
Nusipirkau ir aš mezgimo mašiną. Taip ilgai laukiau, nekantravau, kol pristatys man ją. Ir štai išaušo pagaliau šiandien ta diena, kai ją gavau!! Valio valio, džiaugiausi. Puoliau pakuoti, jau kad megsiu galvojau....
Išpakuoju, viską apžiūriu. O pagrindinio manualo, kaip naudotis mašina tai ir nėr. nu šakės, tai va ir guli ji sau padėta..
Teks dar pora dienų laukti kol susiveiksiu kokią instrukciją.
Išpakuoju, viską apžiūriu. O pagrindinio manualo, kaip naudotis mašina tai ir nėr. nu šakės, tai va ir guli ji sau padėta..
Teks dar pora dienų laukti kol susiveiksiu kokią instrukciją.
tai pirmaiusia prisatykit masina koks modelis ir t.t. gal tu manualu pilna intike mes tik sast ir imetam nuorodele kokia
Brother 881. Radau internete 891 manualą. Kiek žinau ten jos labai nedaug kuo skiriasi, bet toks atskenuotas, prastokai eina įžlibint ką nors.. O dar kai toks daiktas neapčiupinėtas, baisu išvis liesti.
Tai kol kas tik žiūriu iš tolo, jaukinuosi..
Tai kol kas tik žiūriu iš tolo, jaukinuosi..